En Sıcak Konular

MODERN ÇATILARIN İLHAM KAYNAĞI: BARDOLINE

14 Nisan 2021 01:21 tsi
MODERN ÇATILARIN İLHAM KAYNAĞI: BARDOLINE Onduline Avrasya güvencesi ile sektöre sunulan Bardoline şıngıl çatı kaplama malzemesi geniş renk ve tip seçenekleriyle yapılara estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Onduline Avrasya güvencesi ile sektöre sunulan Bardoline şıngıl çatı kaplama malzemesi geniş renk ve tip seçenekleriyle yapılara estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor. Güvenli ve üstün teknoloji ile üretilen, yaratıcılıkta sınır tanımayan Bardoline çatı kaplama malzemesi yapı sektörü için ayrı bir yerde duruyor.

Onduline Avrasya'nın yenilikçi tasarımı ile fark yaratan şıngılı Bardoline, parçalı dokusu, gölge efektli doğal ve çekici renkleri ile çatılarınıza son derece estetik bir görünüm kazandırıyor. Göz dolduran tasarımının yanı sıra hafif, su geçirmez, sağlam ve kaliteli yapısıyla ön plana çıkıyor.

Çelik konstrüksiyondan ahşap çatılara, modern mimariden eğimli beton çatılara, pergola ve kubbelere kadar çok geniş çapta uygulamaya imkân veren Bardoline çatı sistemleri hızlı ve kolayca uygulanıyor.

Üstün teknolojisi ve üretiminde kullanılan yüksek dayanımlı polimerler sayesinde sağlamlığını garantileyen Bardoline, su geçirimsiz ve esnek yapısı ile sıcaklık farklarından oluşan çatlamaları da önlüyor. Çatıya kolay uyum sağlayan Bardoline, başka malzemelerle kaplanması zor, hatta imkânsız olan çatı formlarına, kubbe, tonoz gibi eğri yüzeylere de uygulanabiliyor.

Yüksek kaliteli okside bitümden örgüsüz cam elyaf donatılı olarak üretilen ve üzeri çeşitli renklerde granülle kaplanmış kusursuz bir çatı kaplama malzemesi olan Bardoline, %30 ve daha fazla eğimli çatılar için ideal çözümler sunuyor. Gerektiğinde düşük eğimli çatılara ve düşey yüzeylere de kaplanabiliyor.

Uzun ömrüyle dikkat çeken Bardoline, hafifliği sayesinde çatı konstrüksiyonuna yaklaşık olarak metrekarede 10 kilogram yük veriyor, bu sayede çatı konstrüksiyonunun hafiflemesine ve binaya fazla yük verilmesine engel oluyor.

Kalitesini uluslararası testlerle de kanıtlayan ürün, Onduline Avrasya garantisiyle müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Tüm Avrupa Birliği ülkelerinde ve Türkiye’de geçerli olan Bardoline, TS EN 544 standardında üretiliyor ve CE işareti taşıyor.



Bu haber 683 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,879 µs