En Sıcak Konular

DÜNYACA ÜNLÜ BARİTON SEDAT ÖZTOPRAK ANILDI

20 Şubat 2020 11:55 tsi
DÜNYACA ÜNLÜ BARİTON SEDAT ÖZTOPRAK ANILDI Gönüllü Hizmet Vakfı ve DO RE Müzik’in sponsorluğunda 18 Şubat Salı gecesi Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde “Bariton Sedat Öztoprak Anısına Opera Starları Konseri” gerçekleştirildi.

DÜNYACA ÜNLÜ BARİTON SEDAT ÖZTOPRAK ANILDI

Gönüllü Hizmet Vakfı ve DO RE Müzik’in sponsorluğunda 18 Şubat Salı gecesi Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde “Bariton Sedat Öztoprak Anısına Opera Starları Konseri” gerçekleştirildi. Kadıköy Kültür Sanat Derneği tarafından organize edilen gecede, opera sanatçıları sahne alırken Gönüllü Hizmet Vakfı’nın İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber hayata geçirdiği “1000 Enstrüman 1000 Umut’’ projesi hakkında da bilgi verildi.

Almanya, Avusturya, İtalya, İsviçre, Belçika, Hollanda, Macaristan gibi birçok ülkede opera temsilleri ve konserler yapan ve uluslararası pek çok yarışmada birinciliği bulunan dünyaca ünlü Bariton Sedat Öztoprak’ı kaybetmiştik. Sanatçının anısına 18 Şubat Salı gecesi Kadıköy Kültür Sanat Derneği tarafından, Gönüllü Hizmet Vakfı ve Do Re Müzik’in sponsorluğunda Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde “Bariton Sedat Öztoprak Anısına Opera Starları Konseri” gerçekleştirildi. Sanat yönetmenliğini Efsun Öztoprak’ın yaptığı gecede, piyanist Fügen Yiğitgil eşliğinde Mezzo Soprano Aylin Ateş, tenor Bülent Külekçi, bas Göktuğ Alpaşar, soprano Hande S. Ürben, bariton Murat Güney, soprano Otilia İpek, soprano Perihan Nayır Artan, tenor Sedat Can Öztoprak sahne aldılar. Katılımın yoğun geçtiği gecede, öğrencilerin sadece eğitim hayatlarında değil, sosyal hayatlarında da başarıyı sağlayabilmeleri için Gönüllü Hizmet Vakfı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile çocukları gitar ve kemanla buluşturan “1000 Enstrüman 1000 Umut” projesi hakkında da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müzik Projeler Koordinatörü İlksen Kodal bilgi verdi. Projenin 2020-2021 eğitim öğretim döneminde 3 bine çıkarılacağını belirten Kodal, hem Gönüllü Hizmet Vakfı Başkanı İnal Aydınoğlu’na hem de Do Re Müzik yetkililerine teşekkür etti.  



Bu haber 755 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,545 µs