En Sıcak Konular

MHP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: ''TİPİK BİR MİTOMAN''

27 Mart 2019 01:06 tsi
MHP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: ''TİPİK BİR MİTOMAN'' İsmet Büyükataman; ''Yalan ve iftirayı siyasetinin merkezine koyan Kılıçdaroğlu; klinik bir vaka hâline gelmiş ve tıp kitaplarında mitomani maddesinin içerisinde tipik bir mitoman olarak yerini almayı çoktan hak etmiştir'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman; "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye yönelik sözlerine cevaben yazılı basın açıklaması yaptı.

İşte o açıklama. 

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu söylenenleri duymamakta, duyduğunu anlamamakta, anladığını ise kabul etmemekte ısrarcı davranmaktadır. Gerçekleri nasıl gizlerim, nasıl çarpıtırım diye düşünmekte, tüm mesaisini buna harcamaktadır. Onun siyasi ahlaka sığmayan, yalanlarla dolu bu tavrı kendisiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisini de yıpratmaktadır. Raydan ve yoldan çıkmış bulunan Kılıçdaroğlu, partisini de içine düştüğü çukura doğru çekmektedir.

Yalan ve iftirayı siyasetinin merkezine koyan Kılıçdaroğlu; klinik bir vaka hâline gelmiş ve tıp kitaplarında mitomani maddesinin içerisinde tipik bir mitoman olarak yerini almayı çoktan hak etmiştir.

Sayın Genel Başkanımızın tank palet fabrikasının satılmadığını kendisine çeşitli vesilelerle anlatmasına, bu konudaki eksiklerini gidermesi gerektiğini söylemesine rağmen çıktığı her programda, yaptığı her konuşmada gerçekleri bir kenara koyup kendi söylediği yalana inanmış bir mitoman olarak aynı iftirayı tekrarlamakta ve Sayın Genel Başkanımızın milliyetçiliğine “dil uzatma” hadsizliğine düşebilmektedir.

Kılıçdaroğlu’nun Sayın Devlet Bahçeli’nin milliyetçiliğini bir değerlendirmeye tâbi tutması, bu milliyetçiliğin gerçek olup olmadığını sorgulaması ve Sayın Genel Başkanımıza Türk Milliyetçiliğini öğretmeye kalkışması Arabistanlı Lawrence’in camide vaaz vermesinden farksızdır. Lawrence’in rolünü oynayıp dinine ve milliyetine geri dönmesi gibi Kemal Kılıçdaroğlu da kötü bir performansla sahnelediği, eline yüzüne bulaştırdığı Türk Milliyetçisi rolünü 31 Mart günü terk edecektir.

Oysa Türk Milliyetçiliği Sayın Genel Başkanımız için geçici bir heves, oy kaygısı ile söylenmiş ve inkâr edilecek sözler değildir. Türk Milliyetçiliği onun hayat çizgisidir, ömrünün her bir anını varlığına armağan ettiği kutsal bir hazinedir. Bunu Kılıçdaroğlu’nun anlamasını beklemek aklın sınırlarını zorlayacak bir hayal olacaktır.

Hırslarına esir düşmüş, gözü intikamdan başka bir şey görmeyen CHP Genel Başkanı; Türkiye’nin gerçeklerini anlayamayacak, Türk milletinin menfaatlerini göremeyecek ve millî değerlerimizle barışamayacak derecede virüs kapmıştır. Taşıdığı virüsü Cumhuriyet Halk Partisi camiasına ve aziz Türk milletine bulaştırmaktan keyif alan Kılıçdaroğlu’nun bu olumsuz psikolojik tavrı tıp tarihine “Kılıçdaroğlu vakası” olarak geçecek türdendir.

Cumhuriyet Halk Partisine oy veren kıymetli kardeşlerimize Sayın Genel Başkanımızın çağrısıyla seslenmek istiyorum: “CHP'ye oy veren kardeşlerim, bu Kılıçdaroğlu'nda umut yoktur. Kılıçdaroğlu konuşacak, Cumhur İttifakı yapacaktır. O yalan söyleyecek, Cumhur İttifakı doğruyu anlatacaktır. Cumhur İttifakı olarak Türkiye'nin safında toplandık, gelin buna siz de katılın."


Bu haber 733 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,095 µs