En Sıcak Konular

500 TL KATILIMLA EMLAK FESTİVALİ

19 Mart 2019 23:22 tsi
500 TL KATILIMLA EMLAK FESTİVALİ Müzayede ve açık artırmadan farklı olarak katılım teminatlarının düşük olduğu bu satış yönteminde hemen tapu teslimli konut veya ticari gayrimenkuller %40 düşük bedellerden satışa sunulacak.

150 GAYRİMENKUL %40 EKSİLTİLMİŞ FİYATLA 24 MART’TA SATIŞTA!

2001 yılından bu yana binlerce gayrimenkulün açık artırma yöntemi ile satışına aracılık eden Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” düzenleyecek.

Müzayede ve açık artırmadan farklı olarak katılım teminatlarının düşük olduğu bu satış yönteminde hemen tapu teslimli konut veya ticari gayrimenkuller %40 düşük bedellerden satışa sunulacak. 500 TL katılım teminatını yatıran herkes toplantıya katılarak ucuz fiyatlı gayrimenkul alma şansı elde edecek. Salonda gayrimenkullere gelen en yüksek teklifler satış onayı için taşınmaz malikine onaya sunulacak. Satışına onay verilen gayrimenkulün ödemesi yapıldıktan sonra tapu devri ve teslimi gerçekleşecek. 

Maslak 1453, Bomonti Business Center ve Sultan Makamı, Yalova Sakura Park, Kağıthane Dap Yapı Z Ofis başta olmak üzere 150’ye yakın gayrimenkul için teklif alınacak.

Toplantı kapsamında site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkuller 188.500 TL’den başlangıç bedelleriyle satışa sunulacak. Gayrimenkuller İstanbul Sarıyer, Kartal, Bakırköy, Üsküdar, Şişli, Beşiktaş, Kağıthane, Maltepe, Beykoz; Yalova Kadıköy; Muğla, Bodrum; Balıkesir, Manyas; İzmir, Çiğli; Çanakkale, Bayramiç’te yer alıyor. 

Hemen Tapu, Hemen Teslim

Gayrimenkullerin tamamı hemen tapu-teslime ve krediye uygun.  Açık artırma öncesi, katılımcılar Turyap’ın web sitesi üzerinden satışa sunulan gayrimenkullerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirler. Teklif alma toplantısına katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları ya da toplantı günü kredi kartı/nakit ödeme ile 500 TL katılım bedeli ödemeleri gerekiyor. Toplantıda teklif vermeyenlerin katılım bedelleri iade ediliyor. 

Bebek’te Malikane

Bebek sırtlarında bulunan malikane 1.500m2 arsa ve 1.400m2 kapalı alana sahip. Boğaz’a karşı konumu ve mimarisi ile öne çıkıyor. 121.434.000TL başlangıç fiyatıyla teklif alınacak. 

Bursa’da Kiracılı Eğitim Binası

Bursa’da 7.670m2 arsa ve 12.000m2 kapalı alana sahip, zincir eğitim grubunda 2027 yılına kadar kiralık olarak kalacak, yatırım değeri çok yüksek okul binası ve arsası 26.000.000TL’den başlangıç fiyatıyla ile teklif alınacak. 

TURYAP Hakkında

1985 yılında Türkiye’de ilk kez franchise sistemini kurarak markalı emlakçılık sistemini başlatmıştır. Yurt içi ve yurt dışında 300’e yakın temsilciliği, geliştirdiği gayrimenkul geliştirme ve yatırım projeleri ve düzenlediği müzayedelerle sektörün öncü kuruluşlarındandır.

 




Bu haber 602 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,478 µs