En Sıcak Konular

HDP ÖRGÜTÜ SAADET PARTİSİ'NE DESTEK MESAJINI NEDEN SİLDİ?

14 Mart 2019 15:44 tsi
HDP ÖRGÜTÜ SAADET PARTİSİ'NE DESTEK MESAJINI NEDEN SİLDİ? HDP Şanlurfa'dan aday çıkarmadı. Resmi olmasa da Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri'yi destekledikleri söyleniyordu.

HDP Şanlurfa'dan aday çıkarmadı. Resmi olmasa da Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri'yi destekledikleri söyleniyordu.

Haber7.com bügün bir haber paylaştı." HDP açıkladı: Oylar Saadet Partisi'ne" (http://www.haber7.com/siyaset/haber/2841814-hdp-acikladi-oylar-saadet-partisine)

"HDP Eyyübiye İlçe Örgütü, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, ilçe belediye başkanlığı ve büyükşehir belediye başkanlığı için Saadet Partisi'ne oy verilmesini istedi.

Eyyübiye ilçesi sakinlerinin ne şekilde oy kullanacaklarını anlatan HDP Eyyübiye İlçe Örgütü, afiş de hazırlattı. Örgüt, Twitter adresinden ise şu mesajı paylaştı"

 

Haber7.com, haberini;  HDP İlçe Örgütü'nün resmi twitter hesabından paylaşıldığını ileri sürdüğü bu bilgiye dayandırdı. 

Bahsi geçen o twit şu an Eyyübiye İlçe Örgütü'ne ait hesapta gözükmüyor. Uydurma bir haber olamayacağına göre silinmiş olmalı. 

Her ne kadar o twit görünmüyor olsa da aynı örgütün Cevheri'ye desteği sır değil. Zira aynı hesaptan, Şanlıurfa'nın en kalabalık ilçesi olan Eyyübiye'nin HDP İlçe Eş Başkanı Ömer Bozdal'ın Cevheri'ye destek mahiyeti taşıyan iki twiti  rt yapılmış durumda,

 

Ayrıca Ömer Bozdal'ın zaman zaman attığı twitlerde ,Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri'yi açıkça desteklediği görülüyor.

 

Bu kadar açık,aleni olan bir destek  ortada iken sabaha karşı atılan twit AKP'ye yakın bir internet sitesinden yayınlandıktan sonra neden silinmiştir?

Destek twiti, HDP ile her hengi bir birliktelik içinde olmadıklarını her platformda dile getiren Saadet Partisi'ni rahatsız etmiş olabilir mi?

 

 




Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,203 µs