En Sıcak Konular

DESTİCİ: ''SİYASİ BÖLÜCÜLERE 95 MİLYON LİRA VERİLDİ''

5 Mart 2019 22:51 tsi
DESTİCİ: ''SİYASİ BÖLÜCÜLERE 95 MİLYON LİRA VERİLDİ'' Destici; "Arkasını PKK'ya dayayan siyasi bölücülere bu seçimde tam 95 milyon lira hazineden para verildi. Ama, vatan için, millet için çalışan, liderini bu uğurda şehit veren BBP'ye 1 kuruş yok" dedi.

SEÇİMDE HAZİNEDEN SİYASİ BÖLÜCÜLERE 95 MİLYON LİRA VERİLDİ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, seçime 12 partinin katılmasına rağmen 5 partinin hazine yardımı aldığını belirterek, "Arkasını PKK'ya dayayan siyasi bölücülere bu seçimde tam 95 milyon lira hazineden para verildi. Ama, vatan için, millet için çalışan, liderini bu uğurda şehit veren BBP'ye 1 kuruş yok" dedi.

Kahramanmaraş'ta Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Fulya Köse'nin seçim ofisinin açılışına katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İl Başkanı Bilal Odunkıran, Başkan Adayı Fulya Köse ve partililerle birlikte kurdeleyi kesti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bu seçimler Büyük Birlik Partimiz, Alperenler için hem bir zafer hem de şahlanış seçimleri olacak." dedi. Destici, Kahramanmaraş'ta BBP'nin merkez Onikişubat belediye başkan adayı Fulya Köse'nin seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, BBP'nin yerel seçimlere farklı bir stratejiyle hazırlandığını, çalışmaları da bu şekilde yürüttüklerini belirtti. Yerel seçimlere Türkiye'de daha önce yaşanmayan şekilde ittifaklarla gidildiğini dile getiren Destici, BBP'nin seçimlerde bugüne kadar aldığı en yüksek oyu alacağını söyledi. 

Seçimlerin Büyük Birlik Partisi'nin en çok belediye başkanlığı kazandığı seçim olacağını vurgulayan Destici, "Buna da yürekten inanıyorum. Bu seçimler Büyük Birlik Partimiz, Alperenler için hem bir zafer hem de şahlanış seçimleri olacak." değerlendirmesinde bulundu.

'ADALETSİZLİK TAM GAZ DEVAM EDİYOR'

Seçimlerde Büyük Birlik Partisinin hazineden yardım alamadığını adayların ailelerinin rızkından keserek seçim çalışması yaptığını belirten Mustafa Destici, "Biz, hazine yardımı almayan bir siyasi partiyiz. Türkiye'de bu konuda adaletsizlik tam gaz devam ediyor. Seçime 12 parti katılıyor lakin seçim yardımını 5 parti alıyor. Ve, en çok bizi acıtan, bize dokunan, milletimizin aslında kahır ekseriyeti bunu bilmiyor. Bilseler onlar da büyük bir acı yaşarlar ve yüreklerine dokunur. Bu ülkede; ülkemizin bir bölümüne 'Kürdistan' diyenler, arkasını PKK'ya dayayanlara bu seçimde hazineden para verildi. Ama, vatan için, millet için çalışan, liderini bu uğurda şehit veren BBP'ye 1 kuruş yok" diye konuştu:

'SİYASİ BÖLÜCÜLÜK, ELİ SİLAHLI TERÖR GÜÇLERİNDEN DAHA TEHLİKELİ'

Seçime katılan tüm siyasi partilere taban para belirlenip daha sonra diğerlerini aldığı oylara göre dengeleyerek bu adaletsizliğin önüne geçilebileceğini kaydeden BBP Genel Başkanı Destici, şöyle devam etti:

"Öyle bir siyasi partiler kanunu yaparsın ki devlete kafa tutan, terörü övüp destekleyen, teröristlerin cenazelerine katılanları yardımdan mahrum edersin. Bununla ilgili yasal düzenleme yapmak zor değil ki. Nasıl şu anda devletimiz terörle mücadelede gereğini yapıyor, askerimiz polisimiz, hükümet, devlet gereğini yapıyor, bu konuda da gereğini yapacak. Bakın şu anda Türkiye'de siyasi bölücülük, eli silahlı terör güçlerinden daha tehlikeli boyuta geldi. Eli silahlı terörist karşındadır, bulursun etkisiz hale getirirsin ama siyasi bölücülük... Şu an TBMM'de siyasi bölücüler var. Devlet kadrolarında siyasi bölücüler var. Basında siyasi bölücüler var. Onun için geçmiş dönemde yapılan hatalardan ders alınmalı, o çözüm süreci gibi süreçlere dönülmemeli ve terörle mücadele her alanda devam etmeli, siyasi bölücülere imtiyaz ya da güzellik yapılmamalı ya da meşruiyet kazandıracak hiçbir davranış ya da eylem içerisinde olunmamalı."

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici son olarak BBP'nin Cumhur İttifakı'nın ruhuna bağlı kalmak adına büyükşehirlerde aday çıkarmayıp ilçelerde aday çıkardığını, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de siyasi bölücülere karşı hangi partinin adayı öndeyse onu destekleyeceklerini söyledi.

 

Kaynak: https://www.bbp.org.tr/haberler/secimde-hazineden-siyasi-boluculere-95-milyon-lira-verildi-61300



Bu haber 502 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,729 µs