En Sıcak Konular

BANU AVAR: ''CHP-HDP İTTİFAKI ABD'DE PLANLANDI''

3 Mart 2019 11:31 tsi
BANU AVAR: ''CHP-HDP İTTİFAKI ABD'DE PLANLANDI'' Banu Avar, CHP'nin üst yönetiminin Türk Milleti'nden çok uzak olduğunu ve CHP ile HDP'nin yan yana getirilmesi ABD'de planlandığını söyledi.

 A Haber'de yayınlanan Yazboz programında konuşan Banu Avar, CHP'nin üst yönetiminin Türk Milleti'nden çok uzak olduğunu ve CHP ile HDP'nin yan yana getirilmesi ABD'de planlandığını söyledi.

Avar'ın o konuşmasında öne çıkan ifadeler şöyle:

"Devamlı yazıyoruz söylüyoruz,ediyoruz,şimdi nereye varıyoruz,Çünkü bunlarda bir yere varabilmek için,ülkede bomba gibi,hazır,nazır söyledikleri yaptıklarıyla uyumlu olan bir muhalefet lazım.Ben muhalefet görmüyorum.muhalefet yok ülkede. Muhalaefet olmadığı için vaya muhalefet olan muhalefetin "tırnak içinde" bence o muhalefet,yaptıkları muhalefet...Ben onları muhalefet olarak görmüyorum,uzun zamandır görmüyorum ,diğerlerini de görmüyorum. Yeni kurulan partileri falan da görmüyorum.Hiç birini görmüyorum.ben partileri muhalif olarak görmüyorum. Muhalif olabilmesi için masaya yumruğunu vururken insicamlı bir şekilde bunu, yaptığı işle,içindeki adamlarla.Bugün çok kaliteli bir çok insan var partilerin içinde,öne çıkamayan ,kenarda kalmış.itilmiş kakılmış.Yani o insanlar öne  çıkarılmıyor, öyle olmayanlar öne çıkarılıyor.CHP'nin üst kadrosundaki bir çok insan Türk Milleti'nden çok uzak.Bunu gördüğüm zaman üzüntüler içinde perişan oluyoruz.Çünkü CHP'nin altında ya da Parti Meclisi'nde inanılmaz güzellikte insanlar var ve bunlar benim çok yakın arkadaşım.CHP kendi kadrolarını,gerçek kadrolarını,gerçek Halk Partisi kadrolarını yukarıya taşıyabilen bir parti değil...."


"Bence Canan Hanım'a soruşturma açılmış,açılmamış beni ilgilendirmiyor, ama Canan Hanım'ın duruşunda sakatlıklar olduğu kesin,açık net,yani bunu gören sadece ben değil,bütün CHP bunu görüyor. Zaten hop oturup hop kalkıyor.Ama onun içerisinde Başkan Yardımcısı olan Sezgin Tanrıkulu'nun duruşu da korkunç bana göre.yani Halk  Partisi geleneğine asla uymuyor.Ondan evvel orada bulunan bir çok şahıs hakkında da ben kişiler hakkında bir şey demediğim için benim korkunç soru işaretlerim var.En son artık dayanamayıp fenalık geçirip bir tanesin, yazdım. CHP'nin üstlerinden bir ağabeyimiz aradı; "Eksik yazmışsın" dedi."Dahası var" dedi.Bana çok enteresan bilgiler de verdi. Mesela Aykan Erdemir, Aykan  Erdemir miydi,ismini unuttum? 24. dönem CHP Bursa milletvekili. "Demokrasileri Koruma Vakfı'ndan,Washingtondan geldi. 2 sene 3 sene burada kaldı,tekrar geri döndü.Bu arkadaş ne yapıyor? Demokrasileri Koruma Vakfı'nda kıdemli Analist. Demokrasileri Koruma Vakfı, Mike Pompeo'nun yani CIA Başkanı'nın en sık ziyaret edip konuşma yaptığı yer. Kıdemli analist olmak Amerika'da kolay değil. Sonra bana diyor ki,bir ağabeyimiz,oradan telefon eden."Valla soruştutun bakalım "diyor, "26 mayıs'da CHP heyeti gidip Aykan Erdemir ile ne konuştu'' diyor. "Ben size söyleyim" diyor. "Darbe yürüyüşünü planladılar" diyor." "Çünkü Amerikan'ın aklında HDP ile CHP'nin bir araya gelmesi için böyle bir yürüyüşün çok iyi olacağı ve bu bir araya gelişin de halkın gözünde CHP- HDP birliğini meşrulaştıracağı vardı" diyor. "Bunu böylece sahneye koydular" diyor. Mesela şimdi bunu söyleyen Chp'nin üstünden birisi falan falan. Bir başkası diyor ki;  "Vallahi" diyor, "bir takım adamlar" diyor,  "yeni kurulan partilere gidiyor,bunu zaten CHP kendi yapıyor" diyor. "Oraya gönderiyor" diyor, "oradan adamlar çıksın diye" diyor falan falan. Yani karman çorman, karışık bir şey.Ben neresinden tutayım bu işin. .Amerikada yine böyle bir Henry Barkey'in bir yazısı oldu. Dedi ki; "Bir çok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de iki parti kalacak" dedi. "Bu bir tanesi muhafazakarların partisi,diğerleri değişme gösterebilir, kendi kendilerini yenileyebilir,yepyeni bir şeyler çıkarabilir falan" dedi.Demek ki; bunları, "olabilir", "edebilir" dedikleri zaman bu adamlar,bunları planlıyor demek oluyor genelikle."

 

Haberin videosu için link.

https://www.ahaber.com.tr/webtv/gundem/banu-avar-chp-hdp-ittifaki-abdde-planlandi.



Bu haber 504 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,092 µs