En Sıcak Konular

''MİLLETİ BÖLEMEYECEKSİNİZ BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜREMEYECEKSİNİZ''

3 Ocak 2017 21:18 tsi
''MİLLETİ BÖLEMEYECEKSİNİZ BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜREMEYECEKSİNİZ'' Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği, yapılan yazılı basın açıklamasıyla, İstanbul Reina'da meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

MİLLETİ BÖLEMEYECEKSİNİZ

BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜREMEYECEKSİNİZ

Yeni yılın ilk gecesinde İstanbul Reina'da meydana gelen terör saldırısını; tertibini şiddetle lanetliyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Beşiktaş'ta polisimize Kayseri'de askerimize ve en son Ortaköy Reina'da sivil masum insanlara yapılan terör saldırısını, tertibini yapanlar; bundan böyle milletimize rahat huzur güven yok diyorlar bizde millet olarak teröre teröriste aman yok diyoruz. Reina'ya yapılmış terör saldırısını, tertibini salt bir gece kulübüne yapılmış Paris, New York saldırıları gibi düşünmemek gerekir. Reina'ya yapılan terör saldırısının, tertibinin amacı, zamanlaması, sembolik anlamı ülkemizin kılcal damarlarına girerek, sinir uçlarına dokunarak yaşam tarzı ve farklılıklarımız üzerinden milletimizi birbirine düşürmek birliğimizi bozmak, milletimiz arasında ayrışmayı çatışmayı körüklemektir.

Ankara'da Rusya Büyükelçisine yapılan suikastle Reina'ya yapılan terör saldırısını; tertibini birlikte düşünmemiz gerekir. Rusya Büyükelçisine yapılan suikastle Türkiye’nin Rusya ile ilişkileri; Reina'ya yapılan terör saldırısıyla, tertibiyle Türkiye'nin Batı'yla ilişkilerinin koparılması; Türkiye'nin yalnızlaştırılması isteniyor. Terör kimden geliyorsa, kime yapılmış ve nerde gerçekleşmiş olsa da bizim için terör zulümdür, terörist zalimdir. Allah'ın laneti zalimler ve zulmedenler üzerinedir.

Teröre maruz kalan masum sivil insan ister eğlence yerinde ister ibadet yerinde olsun masumiyetini korur.  Terör saldırısına maruz kalan sivil masum insanın bulunduğu mekanda ve yaşam tarzında farklılık aranmaz. Terör saldırısına maruz kalan sivil masum insanın sahip olduğu dini, inancı, ırkı, milliyeti ve yaşam tarzı ile bulunduğu mekan masumiyeti ortadan kaldırmaz terörü meşru kılmaz.  

Beşiktaş 'ta polisimize yönelik terör saldırısı sonrası Şehitler Tepesine milletçe giderek terörü lanetlediğimiz gibi Reina'ya da giderek milletçe terörü lanetleyeceğiz. Bizler ülkemiz, milletimiz, bölgemiz ve ümmetimiz üzerine kurulan terör tuzağını, terör tertibini boşa çıkaracağız; bu tuzağı, bu kirli tertibi bozacağız.

{Hani bir zaman da inkarda direnenler senin önünü kesmek, öldürmek ya da sürgün etmek için sana tuzaklar kuruyorlardı. Nitekim onlar hep tuzak kurmuşlar, Allah da onların tuzağını sürekli boşa çıkarmıştır; zira Allah tuzakları boşa çıkaranların en hayırlısıdır. / Enfal Suresi, Ayet 30}

 

Ayhan Karahan

Yönetim Kurulu Başkanı


Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,687 µs