En Sıcak Konular

FETÖ'DE TRUMP PANİĞİ

13 Kasım 2016 09:14 tsi
FETÖ'DE TRUMP PANİĞİ Donald Trump'ın ABD seçimlerinden hiç beklenmedik şekilde zaferle çıkması Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ABD'deki dengelerini alt üst etti.

FETÖ'de Trump paniği

ABD'nin yeni başkanı seçilen Trump'ın başdanışmanı Michael Flynn’ın kaleme aldığı bir makalede 'Türkiye'nin Usame bin Ladin'i Fetullah Gülen'e ABD sığınak olmamalı' şeklinde ifadelere yer vermesi Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen'i savunan hukuk firması Steptoe & Johnson'u panikletti.

FETÖ'de Trump paniği
   
Donald Trump'ın ABD seçimlerinden hiç beklenmedik şekilde zaferle çıkması Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ABD'deki dengelerini alt üst etti. Hillary Clinton'un başkan seçileceği düşüncesiyle bütün hazırlıklarını buna göre yapan ABD'deki FETÖ'cü ekip, şaşkın bir vaziyette.

Buna ilaveten Trump'ın kurmay kadrosundan bazı isimlerden gelen açıklamalar FETÖ'cü ekibin yaşadığı şaşakınlığı panik seviyesine yükseltmiş görünüyor. ABD Başkanlığına seçilen Cumhuriyetçi Donald Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı emekli Korgeneral Michael Flynn’ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in iadesine ilişkin kaleme aldığı yazının ardından, Gülen’in avukatları paniğe kapılarak yazılı bir açıklamayla Trump’a uyarıda bulundu.

"İade süreci ciddi bir süreçtir, bu tür durumlarda ne yapılması gerektiği Türkiye’yle yapılan iade anlaşması uyarınca yönetilir. Siyasi bir mesele haline gelmemelidir" ifadesini kullandı. Avukatlar açıklamada, "ABD, güçlü demokratik kurumlara sahiptir ve buna bu tür konuların ele alındığı yargı da dahildir. Bunu gelecek hükümet için de ümit ediyoruz ve bundan eminiz” ifadelerine yer verdi.

Flynn ne demişti?

Trump'ın başdanışmanı Flynn, kaleme aldığı makalesinde dünyada bir kriz olduğunu ve bu dönemde gerçek dostların hatırlanması gerektiğini kaydetmişti.

Flynn, makalesinde ABD'nin, elebaşı Gülen'e sığınak olmaması gerektiğine işaret ederek, "Arka bahçemiz Pensilvanya'ya rahatça yerleşmiş olan bu maskeli terör ve istikrarsızlık kaynağı tarafından Washington'ın gözü boyanırken NATO müttefikimiz Türkiye'ye engel olmak mantıksızdır. Türkiye'nin bakış açısıyla Washington, Türkiye'nin Usame bin Ladin'ine sığınak oluyor. 11 Eylül'den sonra Usame bin Ladin'in Türkiye'de güzel bir köyde yaşadığını ve aynı anda Türk vergi mükelleflerinin vergileriyle fonlanan 160 okulu işlettiğini öğrenseydik ne yapardık?" yorumunu yapmıştı.

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/dunyadan/feto-de-trump-panigi-h13035358.html



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,408 µs