En Sıcak Konular

EVLER KÜÇÜLÜYOR MOBİLYALAR DEĞİŞİYOR

8 Kasım 2016 09:52 tsi
EVLER KÜÇÜLÜYOR MOBİLYALAR DEĞİŞİYOR Küçülen metrekare ölçüleriyle beraber evlerdeki mobilyalarda da değişim kaçınılmaz oluyor.

Sürekli değişen yaşam standartları ve kentsel dönüşüm projeleri, çalışan bireylerin iş tempolarıyla birleşince evlerde geçirilen süreler de kısalmaya başladı. Bununla beraber çekirdek aile yapısının artmasıyla evlerde ihtiyaç duyulan oda sayıları da azaldı.

Küçülen metrekare ölçüleriyle beraber evlerdeki mobilyalarda da değişim kaçınılmaz oluyor. Klasik mobilyalarla döşenmiş evlerde büyüyen bir nesil artık modern ve minimal çizgileri tercih ediyor.

Klasik mobilyalardan minimal mobilyaya geçiş sürecinde, değişime ayak uyduran ve gelişmeleri yakından takip eden MODOKO, bünyesinde yer alan 350 farklı mobilya mağazasıyla dar alanlara geniş çözümler sunuyor. MODOKO’da yer alan firmalar sundukları ücretsiz mimari danışmanlık hizmetleri ile de yaşam alanlarını kişiselleştirerek daha aktif ve renkli seçenekleri de mobilya severlere sunuyor.

Konuyla ilgili MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik “Yenilenen yaşam alanları değişimi doğal bir süreç içerisinde mobilya severlere sundu. Biz deneyimli mobilya üreticileri olarak, ziyaretçilerimizin ihtiyaçlarına 360⁰ çözümler sunarak hizmet anlayışımızı genişletmeye devam ediyoruz. Sunduğumuz hizmetler sadece mobilya üretmek ve bunları müşteriye satmak olmadı, keza MODOKO gibi bir kooperatif her daim sahip olduğu mobilya ustası zanaatkârları ile mobilyayı bir eşyadan çok yaşamın bir paydaşı olarak gördü. Bizler zanaatkâr kimliğimizin bizlere sunduğu yeteneği ürettiğimiz mobilyaları yıllar boyunca ziyaretçilerimiz ile onların istek ve beklentilerine uyarladık.  Yenilenen konut m² ölçüleri ile evlerde yaşanan revizyona biz mobilya sanatkârları da ayak uydurduk. Bu anlamda ziyaretçilerimizin hayalledikleri yaşam alanlarını onlara sunmak, bizler için işimizin sağlaması oluyor.”

Modoko Hakkında;

1969’da kurulan Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi Modoko’da 150.000 m2 alanda 350 önemli mağaza bulunmaktadır.  Her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan birçok firmayı da bünyesinde bulundurarak yaşam alanlarını daha ‘özel’ kılan Modoko, doğrudan 5.000, dolaylı olarak 35.000 kişiye istihdam sağlamaktadır.



Bu haber 588 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,590 µs