En Sıcak Konular

HAYRİ İNÖNÜ: CEMİL CANDAŞ'I KATLEDENLERİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM''

26 Ağustos 2016 10:45 tsi
HAYRİ İNÖNÜ: CEMİL CANDAŞ'I KATLEDENLERİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM'' Şişli Belediye başkanı Hayri İnönü; "Cemil Candaş’ı katledenlerin peşini bırakmayacak ve bedeli ne olursa olsun temiz belediyecilik ilkemizden vazgeçmeyeceğim"dedi

18 Temmuz günü arkasından sinsice yaklaşan tetikçinin açtığı ateş sonucu makam odasında hayatını kaybeden İstanbul Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın katli ile ilgili Belediye Başkanı Hayri İnönü yeni gelişmeler üzerine yazılı basın açıklaması yaptı

İşte o açıklama: 

18 Temmuz 2016 tarihinde, makamında uğradığı hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden, dürüstlüğü ve demokrat kişiliği ile herkese örnek olan İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcım Cemil Candaş’ın acısı kalplerimizde hala tazeliğini koruyor.

Yakın çalışma arkadaşım Cemil Candaş’ı son yolculuğuna uğurlarken de dediğim gibi bu cinayet, Şişli’de geçmişin kirli ilişkilerinin, talanın engellenmesini kabul etmeyen, temiz bir Şişli ve belediyecilik istemeyen karanlık ve bir o kadar da zavallı rantçıların çırpınışlarıydı.

Sevgili Cemil’i uğurlarken dediklerimi bugün de aynen tekrarlıyorum: Kirli ilişkiler içinde Şişli’de istediğini yapacağını sananları, bize yaptıkları gibi tehdit etmiyorum. En yüksek perdeden uyarıyor ve hatırlatıyorum!

Benim arkamda devlet var. Devletin namuslu polisi, savcısı, hakimi var. Şu an çok titiz bir soruşturma süreci yürüten, emniyet güçleri ve savcılık makamına bir kez daha adaletin yerini bulması için yürüttükleri mücadeleye çok teşekkür ediyorum.

Hepimiz biliyoruz ki, asıl katil silahı çeken kadar çektirendir. Bugün geldiğimiz noktada cinayetle ilgili birçok gözaltılar var. Cemil’i katleden bu karanlık çıkar zincirinin halkalarına tek tek ulaşılacağına ve ucu kime dokunursa dokunsun adalet önüne çıkarılacağına inanıyorum.

Cemil Candaş’ı katledenlerin peşini bırakmayacak ve bedeli ne olursa olsun temiz belediyecilik ilkemizden vazgeçmeyeceğim"

Şişli Belediye Başkan yardımcısı  Cemil Candaş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan müteahhit  M. Y.  ile inşaat firması sahibi S.K.'nın aralarında bulunduğu 8 kişinin sorgusu sürerken,Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ise aranıyor.


Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,671 µs