En Sıcak Konular

VE BAHÇELİ FENA PATLADI

18 Kasım 2015 15:23 tsi
VE BAHÇELİ FENA PATLADI Ağır seçim bozgunu ardından parti tabanından yükselen “olağanüstü kongre” talepleriyle iyice gerilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup toplantısında patladı

Bahçeli'den zehir zemberek sözler!

Ağır seçim bozgunu ardından parti tabanından yükselen "olağanüstü kongre" talepleriyle iyice gerilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında patladı

Bahçeli kongre isteyenlere zehir zemberek ifadelerle yüklendi. 

Bahçeli'den zehir zemberek sözler!

Ağır seçim bozgunu ardından parti tabanından yükselen "olağanüstü kongre" talepleriyle iyice gerilen MHP lideri, grup toplantısında kongre isteyenlere ağır ifadelerle yüklendi.

Partisinin TBMM'de ilk grup toplantısındaki konuşmasında MHP üzerinde operasyon yapıldığı iddialarını tekrarlayan Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Komplo kuruyorlar, önümüzü kesmeyi planlıyorlarmış, vız gelir" dedi. MHP'nin seçimde aldığı kötü sonucu değerlendiren Bahçeli, olağanüstü kurultay isteyenleri de hedef alıp ağır suçlamalarda bulundu. "Milliyetçi Hareket'e operasyon düzenleyen, buna yarım akıllarıyla yardım ve yataklık yapan kim varsa aldananlar arasında, fitne kafilesindedir" diyen Devlet Bahçeli zehir zemberek ifadelerle dolu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Operasyon var"

 "MHP'ye idam fermanı yazanlar, MHP'yi tasfiye etme, siyasi kaynağını kurutma amacı güdenler toparlanmış, sarayın etrafında öbek öbek toplanmışlardır. 1 Kasım'da MHP'nin başarısız olduğunu söyleyenlere dikkat ediniz. Diyorlar ki, MHP olağanüstü kurultaya gitmeliymiş. Diyorlar ki, yönetim değişmeliymiş. Diyorlar ki, mevcutla devam edilirse ilk seçimde baraj altı kalınırmış. Diyorlar ki, hayır diyenlere millet hayır demiş. İçimizden ve dışımızdan MHP'nin çatısını uçurmak, Türk milliyetçiliğini eritmek için olan biten güçleriyle çaba sarfeden ne kadar satılık şahsiyet, fiyatı olan ne kadar devşirme, ne kadar saray hafiyesi varsa devreye girmiştir. Saraydan kulağına olağanüstü kurultay tavsiyesi fısıldanıp, MHP'ye operasyon tembihlenenlerin peyderpey boy göstermeye başlamaları rastlantı görülmemelidir. Bunların alayı Türklüğün içine sızdırılmış, Türk milliyetçiliğini karalamaya azmetmiş ak misyonerlerdir. Bizde teslim edilecek, işgale bırakılacak, ardından da silinmesi seyredilecek bir parti yoktur. Bizim saray lejyonerlerine, bozkurt görünümlü ak trollere, sureti haktan görünüp cadı kazanı kaynatan işbirlikçilere devredilecek bir parti de yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi onun bunun oyuncağı olmayacak kadar kutlu; kime hizmet ettiği, kimlerin kuklası olduğu belli olan zevat ve zavallılara rehin edilmeyecek kadar kutsaldır."

"TBMM'de 40 yiğit"

MHP'nin, her türlü engellemeye, her türlü zorlama ve karşı propagandaya rağmen TBMM'ye girdiğini belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin vekillerine hitaben şöyle konuştu:

"Bizim yılacağımızı düşünenlere en güzel cevap bu kutlu çatının altına yüreğiyle gelen, oyunları boza boza burada anıtlaşan 40 yiğit Türk milliyetçisidir. Allah'a hamd olsun yıkılmadık, ayaktayız. Onurlu ve omurgalı yürüyüşümüze birbirini takip eden kararlı adımlarla devam ediyoruz. Düşeceğimizi sanıyorlardı, yanıldılar. Vazgeçeceğimizi bekliyorlardı, yanlışa düştüler. Korkacağımızı, kaçacağımızı, iç kargaşaya kapılacağımızı planlıyorlardı, alayı birden havasını aldılar. Komplo kuruyorlar, önümüzü kesmeyi planlıyorlarmış, vız gelir. Bilmiyorlar ki, inanmış Milliyetçi-Ülkücü bir kalbin karşında hiçbir şeytani dürtü, hiçbir saray saldırısı, hiçbir küresel senaryo duramamış, duramayacaktır."

"MHP mağlup olmadı"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 1 Kasım seçimlerinde aldığı sonucu değerlendirirken şunları söyledi: "1 Kasım'da beklentilerin altına düştüğümüz, oy ve milletvekili sayısında gerilediğimiz açık bir gerçektir. 1 Kasım'da aldığımız neticenin bir başarı olduğu iddiasında değilim. Ancak mağlup da olmadığımıza yürekten inanıyorum. Hem 7 Haziran'dan hem de 1 Kasım'dan partimizin çıkartacağı ders ve neticeler vardır. 1 Kasım seçimi olağanüstü şartlarda yapılmıştır. Demokrasinin tüm kural ve ölçüleri çiğnenmiştir. 1 Kasım'da projelendirilen MHP'nin baraj altında kalmasıydı. Bizim düşmemiz, kaybetmemiz, taviz vermemiz için her türlü algı düzeneği kuruldu, her yol denendi. Üzerinde ısrarla durmamız gereken öncelikli soru şudur: 7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar Milliyetçi Hareket Partisi ne yapmamıştır da 1 milyon 825 bin 870 vatandaşımızın desteğini kaybetmiştir? Cevabını aradığımız bir diğer soru da, AKP ne yapmıştır da 4 ay 23 günde 4 milyon 794 bin 515 ilave oy kazanmıştır?"

 

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bahceliden-zehir-zemberek-sozler-125307h.htm





Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,657 µs