En Sıcak Konular

TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI ''ÖZGECAN'' İÇİN YÜRÜDÜ

16 Şubat 2015 23:53 tsi
TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI ''ÖZGECAN'' İÇİN YÜRÜDÜ Tarsus Ülkü Ocakları, bıçaklanarak, öldürüldükten sonra cesedi benzin dökülerek, yakılan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan (20) için yürüdü.

Tarsus Ülkü Ocakları Özgecan için yürüdü!

Tarsus Ülkü Ocakları, bıçaklanarak, öldürüldükten sonra cesedi benzin dökülerek, yakılan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan (20) için yürüdü.
 Tarsus Ülkü Ocakları binası önünden Yarenlik alanına kadar sloganlar atarak yürüyen kalabalığa seslenen Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, "Özgecan Aslan kardeşimizin geçtiğimiz günlerde soludukları havanın bile insanlığa zarar olduğunu düşündüğümüz insan suretindeki şeytan artığı üç tane kendini bilmez tarafından önce bıçaklanıp sonrada yakılarak vahşice öldürülmesi sonrası derin bir üzüntüye boğulduk" dedi.
Genç şunları söyledi:  Ülkü Ocakları olarak toplumumuzun temel ahlaki değerleri ile net tavrımız tüm kamuoyunda bilinmektedir. Emniyet güçlerimizi tarafından yakalanan bu canavarlarla en ağır cezanın verileceğine inanıyoruz. Cezasını bu dünyada en ağır şekilde çekecek üç canavar yarın mahkem-i kübradada  Cenab-ı Allah'ın karşısına çıktıkları zaman da inanıyoruz ki ateşin en büyüğüyle terbiye edileceklerdir. Başkan Genç 3 hayvan tarafından Özgecan Aslan kardeşimizin canına mal olan ahlak dışı saldırıyı esef, şiddet ve öfke ile kınıyoruz dedi.
Ahlaktan yoksun şahsiyetsiz kişilerin sosyal medyadaki resimleri dolayısıyla ülkü olarak tabir edilmesi mümkün değildir diyen başkan Genç altını keskince çizdiğimiz sözlerimize dikkat buyurmanızı siz kardeşlerimizden kıymetli büyüklerimizden rica ediyorum her bozkurt işareti yapan ülkücü değildir. Ülkücülük türklük gurur ve şuuru islam ahlak ve faziletini yaşayan ve yaşatandır. Bu manevi iklimde yetişen ülkücülerin bu hadiseler karşısında tavrı nettir. Herkes bilsinki ahlak yoksunu ırz düşmanı namussuz alçak insanlıktan nasibini almamış herşeyin ve herkesin karşısında dimdik duran yine ülkücüler olacaktır."

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=40541


Bu haber 909 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,436 µs