En Sıcak Konular

ARDA DİYE BİRİ VE BİZDEKİLER!

2 Mayıs 2014 10:51 tsi
ARDA DİYE BİRİ VE BİZDEKİLER! Arda’nın takımı bu haftaki lig maçında Levante’yi de yenerse başarı İspanya Ligi şampiyonluğu ile de yeni bir taç daha takacak.

Arda diye biri ve bizdekiler!

Şayet Londra'ya kadar gelip bir tribünü doldurmuş Atletico Madrid taraftarı benim Arda'm oyundan çıkarken topluca "Arda Turan" sloganı atıyorsa, bu, önce Türk olduğum için, sonra da bir futbol, bir spor meraklısı olarak beni mutlu eder, gururlandırır. Tabii ki bütün ülke insanını da gururlandırır. Arda attığı şahane golle ve oyunda top tutarak takımını hücumda zenginleştirirken Simeone'nin kendisinde bu denli ısrarcı olduğunun da hakkını verdi. İspanyol takımı Londra'da 1-0'ın altından kalkıp maçı üçlemişse büyük başarıdır. Takımın toplam maliyeti, oyuncu profilinin pek de tanınmış olmaması nedeniyle büyük zafer elde edilmiştir. Şimdi yeni bir Madrid derbisi, bu defa da Şampiyonlar Ligi'nde karşımıza çıkacak. Arda'nın takımı bu haftaki lig maçında Levante'yi de yenerse başarı İspanya Ligi şampiyonluğu ile de yeni bir taç daha takacak. Bu mübarek kandil gününde Allah'ın her Müslüman ve Türk futbolcusuna bu büyük zaferi nasip etmesini dilerim. Bu arada Arda'nın annesi ile babasına bir daire satın aldığını da duydum. Böyle büyük başarılarda ne yazık ki artık çok azımızda görülen bağların gücü de vardır.

Biraz spordan uzaklaşayım mı? Ya da bizim âlemden başka bir âleme geçeyim mi?

Efendim; Sayın Ertuğrul Özkök, yazısında kendisinin de "Beyaz Maymun" olduğunu vurgulayarak, İspanya'da Dani Alves'e atılan muzu protesto etmiş. Güzel... Sayın Özkök acaba Eboue'ye atılan ve gösterilen üç adet muz için o zaman neden tek satır yazmamıştı acaba? Aynı Sayın Özkök 2006'da lig bittikten sonra Boğaz'daki bir yalıda neler konuşmuş ve meslek hayatında ilk defa gazetesine tam sayfa spor röportajını kimin için ayırmıştı? Oradaki çok ama çok önemli bir yakınmayı neden soruya dönüştürmemişti?

Devam edelim mi? Sayın Ahmet Hakan, dün yine aynı gazetede insanların nasıl da kısa zamanda değiştiklerini sorgulamış. Yapma be sayın yazar! Sen değil misin, "Ben bir döneğim" diye yazısında açıkça değişim, dönüşüm itirafını yapan? Nereden nereye mi? Eh Kandil'de onu söylemeyelim.

Dün 1 Mayıs idi değil mi? Hani şu Geziciler aklıma geldi. Oralarda ağaçlar kesiliyor diye ortalığı yangın yerine döndüren. Eeee, neden Söğütlüçeşme'deki ağaçlı, insanların dinlenme yeri olan yeşillikli araziyi beton yığınıyla katlı otoparka çevirenlerini protesto etmiyorsunuz? Yemiyor değil mi? Çünkü CHP var da ondan... Ama aynı partinin belediye başkanı bir teröristi vatan kahramanı gibi pankartla anıyor.

Hadi oradan çifte standartlılar!

Bu arada, kadınlar basketbol ve voleybolda şampiyonluk serisinin devamını sağlayan ve bizi futbolun kısır döngüsünden kurtarıp salon heyecanına bağlayan Fenerbahçeli kadınları da kutlarım. Serileri dikkatle izlerseniz, içiniz açılır, spora doyarsınız. 

Kemal Belgin - Milli Gazete

Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/koseyazisi/Arda_diye_biri_ve_bizdekiler/19746#.U2PnV8VixCg





Bu haber 833 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,043 µs