En Sıcak Konular

TERİM: SERHAT VE SEMİH SAKATLIKLARI NEDENİYLE ÇIKARILDI

4 Şubat 2008 14:51 tsi
TERİM: SERHAT VE SEMİH SAKATLIKLARI NEDENİYLE ÇIKARILDI Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini hazırlık çalışmaları kapsamında, İsveç ile yapacakları maç öncesi sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan isimlerin yerine kimseyi kadroya davet etmeyeceklerini söy

İSTANBUL - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini hazırlık çalışmaları kapsamında, İsveç ile yapacakları maç öncesi sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan isimlerin yerine kimseyi kadroya davet etmeyeceklerini söyledi.
     Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyen Terim, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplandırırken, özellikle sakatlıkları bulunan oyunculara değinerek, ''Serhat Akın sol arka adalesindeki sakatlığı nedeniyle, Semih Şentürk ise dün akşamki derbi maçta dizine aldığı darbe sonrası sakatlanarak kadrodan çıkarıldılar. Yerlerine kimseyi almayı düşünmüyoruz. Ayrıca Hakan Balta'nın tedavisi sürüyor. Şu an için başka bir sakatımız yok'' dedi.
     (A) Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi hazırlık programına değinen Fatih Terim, İsveç karşılaşmasının ardından, 26 Mart'ta Belarus ile bir maç yapmanın planlandığını anlattı.
     Fatih Terim, Turkcell Süpar Lig'de sezonun bitmesinin ardından, milli takım kadrosuna çağrılacak oyuncuların ailelerinin de dahil olacağı bir tatil planladıkların açıkladı.
     Fatih Terim, Futbol Federasyonu'nun genel kurula gitmesi için son dönemde yaşanan gelişmeleri nasıl yorumladığının sorulması üzerine, şunları söyledi:
     "Genel olarak kalıcı başarılar isteyen bir ülkeyiz. Öyle olması da gerek, ama maalesef bu istikrarın pek sağlanmadığını görüyoruz futbolda. Başarılara da ancak istikrar ortamında ulaşılabilir. Yaklaşık 30 aya varan görev sürem içerisinde 3. yönetimden söz ediyoruz. Futbolun özerkleştiği 1991 yılından bu yana kaç genel kurul yapıldığını hatırlayan var mı? Sayısız genel kurula muhatap olduk. İstikrarlı bir ortamın başarı getireceğine inanan bir insan olarak benim söylemim böyle. İşimizin gereği Avrupa ve dünya ile yarışıyoruz, ancak batının bu konudaki standardına hiç uyduğumuz söylenemez. Ya görmezlikten geliyoruz ya da reddediyoruz bu standardı. Onları geçmeyi de her zaman istiyoruz. Demek ki, artık belli gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Belli doğruları görmemiz lazım. Belli istikrarı da yaratmamız lazım. Yoksa başka türlü bu standardı yakalayamayız. Başarının, zamanla ve istikrarla geldiğine inanan biriyim. Sürekli değişen yönetimler ve kadrolar, en önemlisi de sürekli değişen hedeflerle eksik adım atmış oluruz. Dolayısıyla benim bakış açım istikrar adına bu. Kişilere bağlı olmayan, sistemlerin hakim olduğu bakış acısının açılımı bence böyle."

Bu haber 376 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,355 µs