En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''SEN MİLLİYETÇİLİKTEN NE ANLARSIN''

23 Mart 2014 12:01 tsi
BAHÇELİ: ''SEN MİLLİYETÇİLİKTEN NE ANLARSIN'' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum'da düzenlenen mitingte Başbakan Tayyip Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

"Erdoğan, Türk milleti için tehlikeli bir zehir!"

Bu sözlerle Başbakan Erdoğan'a yüklenen Bahçeli, "Üniter yapıyı değerlendirirken sarstın ve yok ettin. Toprağın bütünlüğünü parçalanmayla tehlikeye soktun" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum'da düzenlenen mitingte Başbakan Tayyip Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, "Erdoğan bir çalan lobisi, yalan lobisi, talan lobisi kurmuş. Recep Tayyip Erdoğan 11 yıllık dönemde gece gündüz  çalıştığını söylüyor ama çalışması çok daha farklı bir nedene dayanıyor.Bugün Erdoğan'dan kalan eser budur, başka da bir eser de yoktur" dedi. 

Bahçeli,  "21 Mart'ta bir mektup geldi orada okundu. Geçen yıl 21 Mart'ta da okunmuştu. 2'sini yan yana koyduğunuzda nereye varıldığını görmeniz lazım. Türkiye'de 2 devlet vardır ama bu Erdoğan'ın hırsızlığının üzerini örten iki devlet değil; Türkiye'yi bölmeye götüren 2 devlet. Bir yanda Öcalan bir yanda Erdoğan" diye konuştu. Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Kime nasıl ses vermişse Erdoğan Oslo'dan başlayan, İmralı'da çatallaşan, Diyarbakır ve Kandil'de düğümlenen bir süreci Demokratik Açılım Zırvası diye sunmuştur. Buna özgürlük, demokrasi gibi değerli bir kavramı ortaya koymuş ve milleti aldatarak demokratik açılım zırvasıyla Türkiye'yi bölünmenin eşiğine getirmiş ve PKK'yı siyasallaştırmıştır. Şu anda 2014'ü PKK'nın özerklik yılı olarak ilan edileceği söyleniyor. Diyarbakır'da okunan Öcalan denen caninin mektubuna ses çıkartmıyor. Nevruz'da yayınladığı mektupla paralel ihanetin temelini kazıyor. Terörist başının mektupları parçalanmanın beyanlarıdır. Başbakan İmralı canisi ile çetesinin paralel devlet inşasını görmüyor, onay veriyor."

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu konusunda da Başbakan Erdoğan'a yüklenen Bahçeli, "Bir başbakan her yatırımda, her projede kendi özel hakkını alarak servetine servet katma yolunu tercih etmişse artık o Başbakan, başbakan olmaktan çıkmıştır. Erdoğan inandırıcılığını kaybetti, başbakan olma meşruiyetini ortadan kaldırdı. Ya yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gidecek ya da Yüce Divan'a gitmekten kurtulamayacak" diye konuştu.

Gereklı cezayı almalısın

Bahçeli şöyle devam etti: "Manevi dünyamızı kirletmeye uğraşıyor. Bu fıstır, fitnedir, bozgunculuktur. Erdoğan'ın geldiği nokta burasıdır. Buraya da uzanmışsa Türkiye çok büyük sıkıntılara muhatap oluyor demektir. Üniter yapıyı değerlendirirken sarstın ve yok ettin. Toprağın bütünlüğünü parçalanmayla tehlikeye soktun. İnanan insanları tarikatlara ayırarak düşman etmek doğru mudur? Türk millletine cumhuriyet döneminde gelmiş olan tehlikeli bir zehirsin. Gerekli cezayı almalısın. Dün Erzurum'daki konuşmalar fitnenin gereğidir. Sen milliyetçilikten ne anlarsın. Milliyetçilikten anlaman için millet gerçeğini görmen ve bilmen lazımdır. Sen tehlikelisin, bu ülkenin başından gitmelisin. Önümüzdeki günlerde bu insan çıldırmış, yoldan şaşmış, kendisini kurtarmak için her şeye başvurabilir. Etnik, mezhep çatışmasını körükler. Türkiye'ye her gün ajan provokatörlerle olay çıkarttırarak perişan edebilir. Son günlere dikkat edeceksiniz. " Bahçeli, "Bir parti var ki desteğinizle ayağa kalkar iktidara gider. Ama ondan desteğinizi çekerseniz Erdoğan havaya fırlar, üç defa taklar atar, yere çakılır" dedi.

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ...http://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdogan-turk-milleti-icin-tehlikeli-bir-zehir-95928h.htm



Bu haber 760 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,525 µs