En Sıcak Konular

ERDOĞAN PARALEL YAPIYA 'YENİ ERGENEKON' DEDİ

16 Mart 2014 22:56 tsi
ERDOĞAN PARALEL YAPIYA 'YENİ ERGENEKON' DEDİ Başbakan Tayip Erdoğan, Dilovası'nda İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun İzmit Körfez Köprüsü ayağı keson batırma törenine katıldı.

"Parelel Yapı"nın adını koydu: Yeni Ergenekon

Başbakan Tayip Erdoğan, Dilovası'nda İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun İzmit Körfez Köprüsü ayağı keson batırma törenine katıldı.

Erdoğan, "Buradan siyasi partilerin Genel Başkanlarına, sorumluluk ve samimiyet çağrısı yapıyorum. Hem genel başkanların hem de milletvekillerinin kışkırtıcı, ayrıştırıcı, çatışmaya, çağıran dil ve üsluptan uzak durmaya çağırıyorum" dedi. Erdoğan Adana'da düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada da yaşanan olaylardan muhalefeti sorumlu tuttu. Adana'da durdurulan TIR'lara ilişkin ise "Tabii ben bunları izlediğim zaman bir Başbakan olarak çılgına döndüm. Bunu yapan kim olursa olsun,orada bizim o TIR'larımızı durduran kim olursa olsun bir şeyi bilmemiz lazım bunlar haindir" diye konuştu. Fethulah Gülen'i de hedef alan Erdoğan, "Pazartesi röportajları yayınlanacakmış. Bu röportajlarından sonra her şey iyot gibi ortaya çıkacak dedi. Erdoğan, " 30 Mart, Ergenekon'un da Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon'un da umudunu tamamen yitireceği tarih olacaktır. Son çeteyi de tasfiye ederek, prangalardan zincirlerden kurtularak aydınlık geleceği birlikte inşa edeceğiz " dedi. Başbakan Erdoğan Adana mitinginde ismini vermeden Cem Boyner'e " Aklı başında olan bir işadamı kalkıp da bir iktidara karşı sokakları tahrik eden, sokakları terörize edenlerin yanında yer alır mı? Ha sen mi yer alıyorsun o zaman bundan sonra karşınızda bizi bulacaksınız. İşte bunların mağazalarından da AK Parti'ye gönül verenlere sesleniyorum, gidip alışveriş yapmayın. Tavrınızı koyun, sivil direniş diyoruz değil mi? İşte bu sivil direniştir " diye konuştu.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/parelel-yapinin-adini-koydu-yeni-ergenekon-95725h.htm



Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,620 µs