En Sıcak Konular

BURAK CAN KARAMANOĞLU MEMLEKETİNE UĞURLANDI

13 Mart 2014 23:08 tsi
BURAK CAN KARAMANOĞLU MEMLEKETİNE UĞURLANDI Önceki gün gece saatlerinde Okmeydanı'nda çıkan olaylarda, Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmişti.

Burak Can Karamanoğlu memleketine uğurlandı

Önceki gün gece saatlerinde Okmeydanı'nda çıkan olaylarda, Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmişti. Beyoğlu Fatih Sultan Konak Camii'nde ikindi vakti Karamanoğlu'nun cenaze namazı kılındı. Karamanoğlu için cenaze namazına katılanlar cami avlusuna sığmadı. Bunun üzerine cenaze namazı cadde üzerinde kılındı. Çok sayıda kadın ve çocuğun da Türk bayraklarıyla camiye geldiği görüldü. Vatandaşların tekbir getirmesi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Karamanoğlu'nun cenazesi, memleketi Giresun Alucura'da toprağa verilecek.

Ülkü Ocakları'ndan "Okmeydanı " açıklaması 

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanlığı, Okmeydanı'nda 1 kişinin ölümü 2 kişinin de silahla yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı.
 
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, AKP'nin hegemonyası altındaki "Kasımpaşa 1453" grubunun bir mensubu olduğu bilinen Burak Can Karamanoğlu'nun Ülkü Ocakları ile uzaktan yakından bir ilgisi olmadığını açıkladı.
 
 Yıldırım şunları söyledi:
 
"İstanbul Okmeydanı'nda yasadışı gösteri yapan eylemci bir grup ile Kasımpaşa 1453 taraftar grubu arasındaki olayda 22 yaşındaki Burak Can Kahramanoğlu isimli bir genç hayatını kaybetmiştir. Başta Sosyal Medya olmak üzere bazı yayın organlarında önceki gün meydana gelen olayların ülkücülerle yasadışı gösteri yapan gruplar arasında gerçekleştiği ve olayda hayatını kaybeden Kahramanoğlu'nun Ülkü Ocaklarına mensup olduğu iddia edilmiştir. Söz konusu olaylarda Ülkü Ocakları ve onun herhangi bir mensubu kesinlikle yer almamış almamıştır. Olayda vefat eden merhum Burak Can Kahramanoğlu'nun eylemcilerle çatışan, AKP'nin hegemonyası altındaki "Kasımpaşa 1453" grubunun bir mensubu olduğu bilinmektedir. Dün yaşanan üzücü olaylarda teşkilatımızın hiçbir mensubu bu kaos ortamında yer almamıştır. Bu çatışma AKP mensupları ve eylemciler arasında gerçekleşmiştir. Aksi yöndeki haberler tamamen Ülkücü Hareketi bu kaos ortamına çekmeye çalışan provokatörler tarafından yayılmaya çalışılmaktadır.
 
Bu olayda ülkücüleri olayın bir tarafı gibi göstererek, sokağa çekmek isteyenlerin niyetleri aşikârdır. Yeri geldiğinde "Milliyetçiliği ayaklar altına aldığını" söyleyen ve "Ülkücüleri Fatiha Bilmemekle" suçlayan başbakan, çaresiz kaldığı yerlerde de ülkücülerin yanında olduğu algısını oluşturmaktadır.Ülkemizin bir an önce bu kaos ortamından kurtulmasını temenni ediyor, hayatını kaybeden Burak Can Kahramanoğlu'na Allah'tan Rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz."


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=34033


Bu haber 728 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,749 µs