En Sıcak Konular

ERDOĞAN BİR KEZ DAHA ''PES'' DEDİRTTİ

8 Mart 2014 22:19 tsi
ERDOĞAN BİR KEZ DAHA ''PES'' DEDİRTTİ Önce savcı olup suçladı, ziyarete giden MHP Lideri Bahçeli'yi nefsini tatmin etmekle itham etti, şimdi de arayıp, "geçmiş olsun" diyor.

Bir defa daha pes artık

Önce savcı olup suçladı, ziyarete giden MHP Lideri Bahçeli'yi nefsini tatmin etmekle itham etti, şimdi de arayıp, "geçmiş olsun" diyor.

ESKİ Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un yargılanıp müebbet hapse mahkûm edildiği Ergenekon davasının savcısı olduğunu ilan eden, cezaevinde kaldığı sırada ziyaretine giden MHP Lideri Bahçeli'yi, nefsini tatmin etmekle suçlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tahliyeden sonra bambaşka bir tavır takındı. Erdoğan'ın, İlker Başbuğ'u telefonla arayarak, "geçmiş olsun" dileğinde bulunduğu ve tahliyeden dolayı memnuniyetini dile getirdiği öğrenildi.

 
Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un yargılanıp müebbet hapse mahkûm edildiği Ergenekon davasının savcısı olduğunu ilan eden, cezaevinde kaldığı sırada ziyaretine giden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi, 'nefsini tatmin etmekle' suçlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tahliyeden hemen sonra bambaşka bir tavır takındı. Erdoğan'ın, İlker Başbuğ'u telefonla arayarak, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu ve tahliyeden dolayı memnuniyetini dile getirdiği öğrenildi.
 
''SİLİVRİ'YE ZİYARETE GİDENLER NEFİSLERİNİ TATMİN EDİYOR''
 
Başbakan Tayyip Erdoğan, daha önce İlker Başbuğ'u ziyarete gidenlerle ilgili olarak "Ulusalcıların uzantısı olmaya aday olanlar bizden bir şey beklemesin. Biz milletin temsilcisiyiz. Bizim rotamızı siz çizdiniz, bu rotada yürümeye devam edeceğiz" demişti. Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Başbuğ'la görüşmesiyle gündeme gelen Silivri ziyaretlerine tepki göstermiş ve "Oraya gidip kendi nefislerini tatmin ediyorlar" ifadelerini kullanmıştı.
 
 
'BAŞBUĞ'UN TAHLİYESİ OLUMLU'
Başbakan gibi daha önce Ergenekon davası ve tutuklanan askerlerle ilgili çok ağır ifadeler kullanan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da farklı şeyler söyledi. Arınç, Başbuğ'a 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Arınç, Başbuğ'un tahliye edilme kararını olumlu bulduğunu belirtirken, Malatya Zirve Yayınevi Davası sanıklarının da tahliye edildiğine dikkat çekerek, mahkemelerin hızla karar vermesi gerektiğini vurguladı.


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=33920&haber=bir-defa-daha-pes-artik


Bu haber 583 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,410 µs