En Sıcak Konular

BU DA ''ALO FERİT'' HATTI

11 Mart 2014 23:40 tsi
BU DA ''ALO FERİT'' HATTI İnternete 2 yeni ses kaydı iddiası. 1. ses kaydı Başbakan Erdoğan ile Ferit Şahenk arasında. 2. ses kaydında ise Yalçın Akdoğan ve Nermin Yurteri var.

İki yeni ses kaydı! 'Alo Fatih'ten sonra 'Alo Ferit'

İnternete 2 yeni ses kaydı iddiası. 1. ses kaydı Başbakan Erdoğan ile Ferit Şahenk arasında. 2. ses kaydında ise Yalçın Akdoğan ve Nermin Yurteri var.

Türkiye gündemini sarsan ses kayıtlarına 2 kayıt daha eklendi. Alo Fatih, Erdoğan Demirören'e ait ses kayıtlarının ardından bu defa da Ferit Şahenk'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı internete düştü. Yeni ses kaydında Başbakan'ın medya patronu Ferit Şahenk'e talimat verdiği öne sürüldü.

Yine Başçalan tarafından yayınlanan 2. ses kaydında ise Başbakan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri'yle görüşmesi var.

1. SES KAYDI: ŞAHENK'E ŞİKAYET

Doğuş Yayın Grubu'nun patronu Ferit Şahenk'i arayan Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi, kanal yöneticilerinin Yiğit Bulut'u NTV'ye çıkarmak istemediğini söylüyor. Şahenk'e bu konuda sitem eden Başbakan olduğu iddia edilen kişi, kanaldan görüştükleri arkadaşları Şahenk olduğu iddia edilen kişiye şikayet ediyor. "Bizim Yalçın'la görüşebilirler. Yiğit kendi görüşmüş programa çıkmak için olumlu dönüş olmamış" diyor. Başbakan olduğu iddia edilen kişi Şahenk'e durumun Gezi olaylarının farklı bir boyutu olduğunu, ülkeye yönelik ciddi bir operasyon olduğunu söyleyerek çalışanlarında omurgalı tipler olması gerektiğini belirtiyor.

"BİZ YALÇIN AKDOĞAN'LA ORGANİZE EDELİM"

Başbakan olduğu iddia edilen kişi konuşmasının devamında, Yiğit Bulut'un hazırlıklarından dolayı ekrana çıkmasının iyi olacağını, bu konuyu Yalçın Akdoğan'ın konuştuğunu ancak çalışanların yapılan yayınlardan dolayı şuan baskı altında olduklarını söyleyerek konuya sıcak bakmadıklarını söylüyor. Bu konuşma üzerine Ferit Şahenk'e ait olduğu iddia edilen ses, Başbakan olduğu iddia edilen sese "İzin verirseniz bu konuyu Yalçın Akdoğan'la organize edelim" diyor.

ŞAHENK'İN ARDINDAN DANIŞMANLA DEĞERLENDİRME

Aynı ses kaydında yer alan 2. görüşme iddiaya göre; Başbakan ile danışmanı Yalçın Akdoğan arasında geçiyor. Başbakan olduğu iddia edilen kişi Akdoğan olduğu iddia edilen kişiye NTV'de kiminle temas halinde olunacağını soruyor. Bu soru karşısında Akdoğan olduğu iddia edilen kişi, NTV'de yetkili bir isimle görüştüğünü ve o yetkili isimin yapılan yayınlardan dolayı izleyecilerden çok tepki aldıklarını söyleyerek kendilerini savunduklarını anlatıyor.

Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/Iki_yeni_ses_kaydi_Alo_Fatihten_

sonra_Alo_Ferit/312437#.Ux9RYT9_vho




Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,683 µs