En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''ERDOĞAN HIRSIZLARI YARGININ ELİNDEN ALDI''

1 Mart 2014 10:27 tsi
BAHÇELİ: ''ERDOĞAN HIRSIZLARI YARGININ ELİNDEN ALDI'' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Aralık operasyonunda Reza Zarrap, Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, Özgür Özdemir ve Hikmet Tuner'in tahliye edilmesini değerlendirdi.,

Bozkurtların önünde tilki rolüne soyunma

Bozkurtların önünde tilki rolüne soyunmaMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün partisinin Burdur Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısındakonuştu.
Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın zamanla iktidara alıştığını, acemiliklerini attığını ve "kurnazlık dönemi" ne girdiğini ileri sürerek, "Bozkurtların karşısında tilki gibi davranmaya başladı.

Kendini çok kurnaz kabul ediyor. Kendini çok bilgili kabul ediyor. Tilki gibi kurnaz adam rolüne soyunuyor. 'Her şeyi ben bilirim. Benim dediğim olur'diyor ve kendisine yavaş yavaş bir misyon yüklemeye başlıyor" dedi. Devlet Bahçeli, bir siyasi iktidarın, yüzde 36'dan başlayıp yüzde 51 çizgisine tırmanan, TBMM'de en fazla milletvekiline sahip bir siyasi parti konumunda olduğunu kaydetti. Anayasaya göre TBMM'de temsil edilen siyasi partilerin tek başına hükümet olabilmesi için 276 milletvekiline ve yukarısına sahip olması gerektiğine işaret eden Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te bu çoğunluğu sağlamıştır. Anayasamıza göre kuvvetler ayrımında neresidir, yasamadır. Buradan hükümet kurulduğuna göre ikinci olan kuvvet nedir, yürütmedir. Demek ki Recep Tayyip Erdoğan, kısa bir zaman içinde kuvvetler ayrılığının yasama ve yürütmesini denetimi altına almış demektir" diye konuştu. Bahçeli, yolsuzluk ve rüşvet olaylarının iyi kavranması gerektiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Başbakan, AKP Genel Başkanı ve Başbakan, herkesin padişahı, sultanı, böyle bir insan, yüzde 51 desteği sağlamış, milletine dönüp bir delikanlılık yapsa dese ki 'benim ülkemde yolsuzluk ve rüşvet başını almış gidiyor. Bunu önlememiz lazım. Onun için bütün savcılara, bütün kolluk kuvvetlerine, bütün sivil toplum kuruluşlarına, vatandaşlara, bilgi, belgeniz ne varsa getirin. Yolsuzluğun kökünü kazıyalım. Nereye gidiyorsa gitsin'. Bunu diyeceği yerde, 'bana bir komplo kurdular, bizim iktidarımızı değiştirmek istiyorlar. İstanbul'daki projeleri, yatırımları birçok kişi kıskanıyor. Türkiye'nin bu kadar ileri gitmesini hazmedemiyorlar. Hainler var, haşhaşiler var. Paralel devletçiler var. Bizi yıkmak istiyorlar yargı yoluyla darbe yapmak istiyorlar'diyor." 

Etnik temelli bölücülük

Bahçeli, bu iktidar döneminde sosyal ve ekonomik meselelerin büyük bir kısmının çözümsüzlüğe itildiğini iddia etti. Etnik temelli bölücülüğün körüklendiğini, inanç temelinde ayrımcılığın zaman zaman tahrik edilerek kızıştırıldığını savunan Bahçeli, şunları söyledi: "Türkiye, Oslo'dan başlayan İmralı'ya kadar gelen, oradan Diyarbakır'a atlayıp Kandil'e doğru giden bir ihanetle müzakere sürecine girmiştir. Türkiye bugün bölünmenin eşiğindedir. Bunun adına Recep Tayyip Erdoğan 'demokratik açılım'demiştir. Neymiş demokratik açılım, demokrasiymiş, insan haklarıymış, özgürlükmüş. İnsanların ulaştığı en önemli kavramlardan olan demokrasi, insan hakları ve özgürlük bir ihanet torbasının içine atılmış, karıştırılmış karıştırılmış, Türkiye'yi bugün Kuzey Kürdistan Özerk Yönetimi'ne kadar getirmiştir."

"Erdoğan, hırsızları yargının elinden aldı" 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Aralık operasyonunda Reza Zarrap, Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, Özgür Özdemir ve Hikmet Tuner'in tahliye edilmesini değerlendirdi., MHP lideri Devlet Bahçeli, 17 Aralık operasyonundaki tahliyeleri, yaptığı yazılı açıklamayla değerlendirdi. Bahçeli açıklamasında; " Başbakan Erdoğan hırsız ve rüşvetçileri yargının elinden almış, milli vicdanlarda derin bir yara açmıştır" dedi. Bahçeli, "Adı geçen mahkemenin kararı adaletin alnına çalınan kara bir lekedir. Başbakan Erdoğan hırsız ve rüşvetçileri yargının elinden almış, milli vicdanlarda derin bir yara açmıştır" diye konuştu.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bozkurtlarin-onunde-tilki-rolune-soyunma-95292h.htm



Bu haber 656 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,507 µs