En Sıcak Konular

DERBİ MAÇIN ARDINDAN

3 Şubat 2008 22:10 tsi
DERBİ MAÇIN ARDINDAN Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de, ilk yarıda sakatlanan Semih oyunu sürdüremedi.

İSTANBUL - Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de, ilk yarıda sakatlanan Semih oyunu sürdüremedi.
     Maçın 35. dakikasında orta alanda Servet'in müdahalesiyle yerde kalan Semih, sedyeyle saha kenarına taşındı. Tedavisi saha kenarında yapılan Semih, oyunu sürdüremeyince, bu futbolcunun yerine 38. dakikada Kezman oyuna girdi.
     Bu pozisyonda Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaraylı Servet'e bir süre küfürlü tezahüratta bulundu. Ayrıca Servet, bu dakikadan sonra top ayağına geldiği anlarda yuhalandı.
     Karşılaşmanın 82. dakikasında 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Fenerbahçeli Lugano, cezalı duruma düştü.
     Uruguaylı futbolcu, 66. dakikada sarı kart gördükten sonra 82. dakikada 2. sarı kartı da görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
     Lugano, kırmızı kart gördükten sonra soyunma odasına gitmeyip tünelin ucunda bekleyince, 4. hakem Süleyman Abay tarafından uyarılarak içeri gitmesi sağlandı. Lugano, gitmemek için bir süre hakeme direndi, ancak sonra içeri girdi.
     Cezalı duruma düşen Lugano, sarı-lacivertlilerin gelecek hafta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı lig maçında forma giyemeyecek.
     Fenerbahçe ile Galatasaray derbisinde 8 kart çıktı.
     Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, derbide 7 sarı, 1 de kırmızı kart gösterdi.
     Fenerbahçe'den Lugano ve Selçuk sarı kart görürken, Lugano da 2. sarı karttan kırmızı kart gördü. Galatasaray'da ise Servet, Uğur, Ümit, Barış ve Serkan sarı kartla cezalandırıldı.
     Galatasaraylı taraftarlar, maçın son dakikalarında Fenerbahçe taraftarlarının suskunluğa bürünmesinden yararlanıp, ''Kadıköy sustu bizi dinliyor'' diye tezahürat yaptı.
     Galatasaraylı oyuncular, 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra hep beraber kendi taraftarlarının bulunduğu tribüne gittiler.
     Oyuncular taraftarlarını selamlarlarken, tribünlerden pet bardakta sular atıldı.
     Fenerbahçeli taraftarlarlar, ayrıca sevinen Galatasaraylı futbolculara ''Zavallılar'' diye bağırdılar.

 FENERBAHÇE İLE GALATASARAY 10 MAÇ SONRA BERABERE KALDI
İSTANBUL - Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 0-0 berabere kalan Fenerbahçe ile Galatasaray, 10 karşılaşma sonra berabere kaldılar.
     7'si lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere son 10 maçta Fenerbahçe 7, Galatasaray 3 kez galip gelirken, iki takım bu karşılaşmalardan beraberlik almadı.
     Ezeli rakipler, bu 10 maçın ardından bugün kupada yaptıkları karşılaşmada 0-0 berabere kalarak uzun bir aradan sonra birbirlerine üstünlük sağlama başarısı gösteremediler.
     Derbi maçlarda başarılı bir istatistiği olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 5 derbi karşılaşma sonra galibiyet alamadı.
     Beşiktaş ve Galatasaray gibi ezeli rakiplerine karşı son 5 maçta üstünlük sağlayan Zico'nun Fenerbahçe'si, takımının Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray ile bugün 0-0 berabere kalmasıyla 5 maçlık galibiyet serisini sürdüremedi.
     Fenerbahçe, 26 Mart 2007 tarihinde Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı maçta 1-1 berabere kalırken, daha sonra Beşiktaş ve Galatasaray ile yaptığı 5 maçı kazanma başarısı göstermişti. Sarı-lacivertli takım, bu seride 3 kez Beşiktaş'a üstünlük sağlarken, Galatasaray'ı da 2 kez yenmişti.



Bu haber 404 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,471 µs