En Sıcak Konular

BAHÇELİ'DEN GENÇLERE: ''SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN''

23 Şubat 2014 21:42 tsi
BAHÇELİ'DEN GENÇLERE: ''SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN'' MHP Lideri Devlet Bahçeli iktidara fırıldak gibi dönüp yere çakılacağı bir ders verilmesinin zamanının geldiğini söyledi ve gençlerden sandıklara sahip çıkmalarını istedi.

Bahçeli'den gençlere sandık uyarısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli iktidara fırıldak gibi dönüp yere çakılacağı bir ders verilmesinin zamanının geldiğini söyledi ve gençlerden sandıklara sahip çıkmalarını istedi.
 
BAHÇELİ İstanbul ve ilçelerinde yaptığı ziyaretlerde gençlere seslenerek, mutlaka sandığa gidilmesini ve verilen oylara sahip çıkılmasını istedi. Bahçeli, "Çalma almış başını gidiyor. Her şey çalınıyor, oylar da çalınıyor. İktidara öyle bir ders verin ki fırıldak gibi dönsün yere çakılsın. Sizler öncü olunuz, önder olunuz. 'Sandığa milli devlet için gidiyorum, toprak bütünlüğü için gidiyorum, demokrasi için gidiyorum' deyin. Bugünkü iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir" dedi.
 
YOLSUZLUK ve rüşvet olaylarını hatırlatan Bahçeli, "Rüşvet bir toplumu çökertir. Bu hastalığın kökünün kazınması gerekir. Bütün partiler dikkatle hareket etmeliyiz, Kutuları artık üretenlere iade edin. Kasaları kullananlara zaten gereğini söylüyorsunuz. İranlı genç bakanları avucunun içine almış ve bunlara karşı iktidar gözünü kapatıyor. Ama artık bu iktidardan kurtulma zamanı gelmiştir" diye konuştu.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iktidara fırıldak gibi dönüp yere çakılacağı bir ders verilmesinin zamanının geldiğini söyledi ve gençlerden sandıklara sahip çıkmalarını istedi.
Bahçeli, dün İstanbul'daydı. Bahçeli, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi, Maltepe, Şile ve Ataşehir'de seçim iletişim merkezi açılışı yaptı, Üsküdar Bağlarbaşı'nda toplantıya katıldı.
Bahçeli İstanbul ve ilçelerinde yaptığı ziyaretlerde gençlere seslenerek, mutlaka sandığa gidilmesini ve verilen oylara sonuna kadar sahip çıkılmasını tavsiye etti. Bahçeli, "Çalma almış başını gidiyor. Her şey çalınıyor, oylar da çalınıyor. İktidara öyle bir ders verin ki fırıldak gibi dönsün yere çakılsın Sizler öncü olunuz, önder olunuz. 'Sandığa milli devlet için gidiyorum, toprak bütünlüğü için gidiyorum, demokrasi için gidiyorum' deyin. Bugünkü iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir" dedi. Yolsuzluk ve rüşvet olaylarını hatırlatan Bahçeli, "Rüşvet bir toplumu çökertir. Bu hastalığın kökünün kazınması gerekir. Bütün partiler dikkatle hareket etmeliyiz, Kutuları artık üretenlere iade edin. Kasaları kullananlara zaten gereğini söylüyorsunuz. İranlı genç bakanları avucunun içine almış ve bunlara karşı iktidar gözünü kapatıyor. Ama artık bu iktidardan kurtulma zamanı gelmiştir" diye konuştu.
 
''ÇALMA ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR''
Bahçeli, Maltepe'de seçim iletişim merkezinin açılışında yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerinde gönüllü sandık nöbetçilerine ihtiyaç olduğunu belirtti ve ''Her sandıkta 2 oyumuz gitmiş olsa toplamdaki oyumuzu düşünün. Çalma almış başını gidiyor. Her şey çalınıyor, oylar da çalınıyor. Simit yiyeyim, çay içeyim, sandığa sonra giderim diyorlar. Ne gelen var ne giden'' dedi.
 
''SIRT SIRTA VERELİM''
Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle: Seçimler dolayısıyla Türkiye'yi il il geziyoruz. Bundan sonra da bir çok faaliyetlerimiz olacaktır ve bunlardan sonuç almak durumundayız. 30 Mart seçimleri ülkemiz için çok önemlidir. 1394 seçim çevresinde yapılacaktır. Gördüm ki şu ana kadar Maltepe ve diğer yerler için medya propagandası dışında, en çok yaşanabilir bir belediyecilik anlayışıyla bir paket hazırladık. Maltepe Başkan adayımız Adem Tevetoğlu, sırt sırta vererek çok daha güzel hizmetler sunacaktır.
  
'SANDIKLARIN BAŞINDA NÖBET TUTUN'
Artık her dava arkadaşım, her bireyim "Yeter artık" deyip, "Bu defa MHP" diyeceklerdir. Bu seçimler arkasından iki önemli siyasi olay daha gelişecektir.
Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 Haziran'ına kadar vekillik genel seçimleridir. 30 Mart tarihi bir dönemdir. Siyasi karakteri değiştirebilecek bir sürecin başlangıcıdır. Bütün İstanbullular'dan, bütün milletimizden dileğimiz sandığa gitmeleridir. Çok sayıda sandık var. Değerli dava arkadaşlarımız her türlü fedakarlığı yapıyorlar. Kar, çamur demiyorlar, her türlü imkansızlıklarıyla birbirlerine yardımcı oluyorlar. Bu bir yıl değil, 2 yıl değil tam beşinci yıl. Herkes oy vermeye giderken bazılarının mazareti oluyor. Mazaret kabul edilmemeli. Sandık dava insanları, gönüllü sandık koruyucuları edinmeliyiz, sandıkların başında nöbet tutmalıyız.
  
HER SANDIKTA 2 OYUMUZ GİTMİŞ OLSA...
Her sandıkta 2 oyumuz gitmiş olsa toplamdaki oyumuzu düşünün. Oyumuzun namusunu koruyamazsak sonuç alamayız. İstanbul'da ve her seçim çevresinde buna çok dikkat edeceğiz. Çalma almış başını gidiyor. Her şey çalınıyor, oylar da çalınıyor. Her sandıkta resmi görevlilerin dışında gönüllü sandık gönüllüsü istiyorum. Orada olmalı ve 'oyumuzu çaldırmayız' demelisiniz.
 
NE GELEN VAR NE GİDEN
Evinden çıkıyorlar. Simit yiyeyim, çayımı içeyim sandığı kontrol ederim diyorlar. Ne gelen var ne giden. Biz bunu istemiyoruz. Hanım kardeşlerime özellikle sesleniyorum. Genç kardeşlerime sesleniyorum. Oyunuza sahip çıkın. 18-25 yaş grubu 10 milyondur. Bunların içerisinde ilk defa 18-19-20 yaşında oy verecekler 3 milyondur. Bu iki rakam ülkenin geleceğini değiştirir. Sandığa gittiklerinde kendilerindeki gücü bir an düşünsünler. Desinler ki biz 10 milyon genciz. Artık biz demokrasinin içindeyiz. Bu iktidara karşı 10 milyon gencimiz el ele tutun, medya aracılığıyla selamlaşın, iktidara öyle bir ders verin ki fırıldak gibi dönsün yere çakılsın. Sizler öncü olunuz, önder olunuz. 'Milli devlet için gidiyorum, toprak bütünlüğü için gidiyorum, demokrasi için gidiyorum' deyin. Bunlar olmazsa ülkemizin durumu iyi değil. Bugünkü iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir.
  
KUTULARI ÜRETENLERE İADE EDİN
Rüşvet bir toplumu çökertir. Bu hastalığın kökünün kazınması gerekir.  Bütün partiler dikkatle hareket etmeliyiz. Kutuları artık üretenlere iade edin. Kasaları kullananlara zaten gereğini söylüyorsunuz. İranlı genç, bakanları avucunun içine almış. Bunlara karşı iktidar gözünü kapatıyor. Ama artık bu iktidardan kurtulma zamanı gelmiştir.
 
ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANI OLMASI ARTIK RÜYADIR
İktidardan kurtulmanın gününü 30 Mart olarak başlatmalıyız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın artık geleceği kalmamıştır. Cumhurbaşkanı olması artık rüyadır, hayaldir, hülyadır. Milletimiz artık onlara inanmıyor. Onun için herkese 'hain' diyorlar, herkese saldırıyorlar. Gün gelecek yedi göbeklerinden bunların hesabını MHP sormazsa namerdiz.'

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=33627


Bu haber 670 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,922 µs