En Sıcak Konular

TÜRKİYE BUNU DA GÖRDÜ

11 Şubat 2014 22:54 tsi
TÜRKİYE BUNU DA GÖRDÜ AKP'nin yolsuzluk, rüşvet, ihanet ve bölücülük konusunda nasıl bir sağlam irade ortaya koyduğu Diyarbakır'daki vahametle bir defa daha belgelendi.

Diyarbakır sokakları Kandil'e döndürüldü
 
AKP'nin yolsuzluk, rüşvet, ihanet ve bölücülük konusunda nasıl bir sağlam irade ortaya koyduğu Diyarbakır'daki vahametle bir defa daha belgelendi. Bebek katiliyle masa kurulup, eli silahlı katillerin şehre indirilmesinden sonra Diyarbakır Kandil'e döndürüldü. Bebek katilinin posterleri bilbordlara asılarak AKP'nin sağlam iradesi gösterildi.
 
AKP'nin sağlam iradesiyle bebek katilinin her isteğini yerine getirilip Diyarbakır sokakları Kandil'e döndürüldü.
AKP'nin yolsuzluk, rüşvet, ihanet ve bölücülük konusunda nasıl bir sağlam irade ortaya koyduğu Diyarbakır'daki vahametle bir defa daha belgelendi. Bebek katiliyle masa kurulup, eli silahlı katillerin şehre indirilmesinden sonra Diyarbakır Kandil'e döndürüldü. Bebek katilinin posterleri bilbordlara asılarak AKP'nin sağlam iradesi gösterildi.

TÜRKİYE BUNU DA GÖRDÜ
AKP hükümeti bebek katilinin her isteğini yerine getirirken, Diyarbakır sokakları adeta Kandil'e döndü. İmralı Adası'nda çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken bebek katili Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarıldıktan sonra koli bantlarıyla paketlenerek Türkiye'ye getirilişinin 15. yıldönümü yaklaşırken fotoğrafının bulunduğu afişler Diyarbakır'daki bilboardlara asıldı. Şimdiye kadar hem yasa dışı gösterilerde, hem de BDP tarafından düzenlenen eylem ve etkinliklerde posterleri taşınan bebek katili ilk kez fotoğraflı afişleri bilboardlarda yer aldı.
 

KALKIŞMA PROVASI
Diyarbakır'ın Bağlar semtindeki Sento Caddesi üzerindeki bilboardlara BDP imzalı ve üzerinde İmralı canisinin fotoğrafları bulunan Kürtçe ve Türkçe yazılı ''Özgür önderlikle özgür yaşama şiarıyla tüm halkımızı önderliğe özgürlük için kuracağımız üç günlük platforma katılmaya çağırıyoruz' yazısının bulunduğu afişler asıldı.
 
Batıkent Meydanı'nda 13 Şubat günü başlayıp, bebek katilinin Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinin 15. yıldönümü olan 15 Şubat tarihine kadar sürecek etkinliğe, bebek katilinin posterli afişleriyle davet yapıldı. Diyarbakır'da 15 Şubat günü AKP'nin sağlam iradesiyle bir de ihanet yürüyüşü düzenlenecek ve kalkışma provaları yapılacak.

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=33343&haber=diyarbakir-sokaklari-kandil-39e-donduruldu



Bu haber 816 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,115 µs