En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU YİNE SES KAYITLARINI DİNLETTİ

11 Şubat 2014 22:53 tsi
KILIÇDAROĞLU YİNE SES KAYITLARINI DİNLETTİ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sabah ve ATV'nin satın alınmasıyla ilgili havuz oluşturulduğuna dair konuşmalar olduğu iddia edilen ses kayıtlarını dinletti.

Kılıçdaroğlu, ses kayıtlarını dinletti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sabah ve ATV'nin satın alınmasıyla ilgili havuz oluşturulduğuna dair konuşmalar olduğu iddia edilen ses kayıtlarını dinletti.
99 milyon dolar 221 trilyon liranın Bilal Erdoğan'ın vakfın yattığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Artık bu iktidardan bıktık yeter diyin" çağrısı yaptı.
  
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı ses kayıtları dinletti.Kılıçdaroğlu "Bu dinlemelerin tamamı yasal mahkeme kararıyla dinlenmiş. Yasadışı dinlemelerle bizim işimiz olmaz. Devletin resmi kayıtlarına girmiş olan dinlemeler" dedi.
 
 
Kılıçdaroğlu daha sonra bazı iş adamlarının Sabah ve ATV'nin satın alınmasıyla ilgili havuz oluşturulduğuna dair konuşmalar olduğu iddia edilen ses kayıtlarını dinletti.
Ses kayıtlarını dinlettikten sonra sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu, "Bunlar tümüyle yasal dinlemelerdir. Urla'daki binaların nasıl yapıldığı, SİT alanına yapılan kaçak binaların yıkılması için valinin yasal görevini yaparken Diyarbakır'a sürülmesi. İhalenin nasıl verildiğini artık hepimiz biliyoruz. İhaleyi dağıttıktan sonra 'şu kadar parayı vereceksiniz'diyorlar. Onlar gidip o paraları veriyorlar. İşadamlarına verilen ihalelerin tutarı eski para ile 87 katrilyon lira. O kadar ihale aldıktan sonra '150 milyon da versin'diyor. Rüşvettir bu. 'Bir vereceğiz ama beş alacağız'diyor orada. Böyle bir Türkiye'de yaşıyoruz. Bugüne kadar 'ayakkabı kutusu'dedik tık yok, 'çocukların kasaları'dedik tık yok,'milyonlar'dedik tık yok, 'bankanın genel müdürünün evinden 4 buçuk milyon çıktı'dedik tık yok. Söylediği ne 'Paralel devlet var" diye konuştu
 
BİLAL ERDOĞAN ELEŞTİRİSİ
17 Aralık'taki operasyona dikkati çeken Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:
"Mahkeme kararıyla aranan bir kişi, Başbakan'ın oğlu, makam aracında. 'Benim oğlum hırsızlık yapabilir, rüşvet alabilir, mahkeme kararını verebilir ama ben burada olduğum sürece benim oğluma kimse dokunamaz'diyor. 'Sizin mahkeme dediğiniz, savcı dediğiniz normal vatandaş içindir benim için değil'diyor. 'Ben devletim'diyor. İşte sen paralel devletsin.
Vatandaşa ayrı, mahkemeler sana hiçbir mahkeme dokunamıyor. Öbür tarafta bir baba ve sırtında bir buçuk aylık çocuğunun cesedi var. Ben buradan AKP'ye oy veren iyi niyetli bütün yurttaşlarıma sesleniyorum; bu fotoğrafı içinize sindiriyorsanız gidin oy verin. 'Hiçbir baba çocuğunun cenazesini sırtında taşımasın'diyorsanız artık bu iktidardan bıktık yeter diyin.
 
99 milyon dolar 221 trilyon lira. Bu para geliyor Bilal Erdoğan'ın vakfına yatıyor. Defalarca sordum 'bu neyin parasıdır? Yurtdışından bu parayı kim gönderdi?'Hep 'paralel devlet'. Paralel devlet yatırdıysa Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne ver onlar da fakir öğrencilere burs versinler."


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=33345


Bu haber 651 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,225 µs