En Sıcak Konular

ERDOĞAN: ''ÇOK MERAKLIYSANIZ GELİN PARTİ KURUN''

11 Şubat 2014 22:53 tsi
ERDOĞAN: ''ÇOK MERAKLIYSANIZ GELİN PARTİ KURUN'' Erdoğan, cemaate çağrı yaparak, " Çok meraklıysanız gelin parti kurun' dedi.

Çok meraklıysanız gelin parti kurun
 
İNTERNET düzenlemesiyle ilgili eleştirilere tepki gösteren Başbakan Erdoğan, "İnternet yasası işte bu, paralel yapıyı çökertmeye yöneliktir, neden yanında yer almıyorsunuz? Sizi kimin tehdit ettiğin, neyle tehdit ettiğini açıklayın" dedi. Erdoğan, cemaate de çağrı yaparak, "Çok meraklıysanız gelin parti kurun'dedi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, büyük tepki toplayan internet düzenlemesini savundu. AKP grup toplantısında konuşan Erdoğan, " Biz internet düzenlemesiyle kişilik haklarını korumaya alıyoruz. Bir ses kaydının engellenmesi 5 gününüzü alıyordu.
TİB artık şikayetleri anında değerlendirecek, erişimi engelleyecek. Kimse fişlenmeyecek, internetteki bilgiler fişlenmeyecek. Kimsenin özgürlüğü ihlal edilmeyecek. 20 binden 34 milyona çıktı internet ağı bizim iktidarımızda, biz internete nasıl karşı olabiliriz? Bize kimse ders veremez. Şu ana kadar çocuklarımıza 63 bin tablet bilgisayar dağıttık, 600 bin daha dağıtacağız. Önümüzdeki bir ay içinde 675 bin tablet bilgisayarı çocuklarımıza dağıtmış olacağız. İnternetin karşısında olsak bunları yapar mıyız " dedi.
 
YİNE SUÇLADI
" Sadece Türkiye'de değil dünyanın her ülkesinde siber zorbalık adı verilen ciddi bir sorun var. Türkiye'de siber zorbalığın bir türü de kaset siyasetidir.
Biz internet düzenlemesiyle buna karşı mücadele ediyoruz " diyen Erdoğan," Aklı-vicdanı olan, evde küçük çocuğu olan kimse bu düzenlemeye karşı çıkmaz. CHP, MHP gibi siber zorbalığın acısını çekmiş partiler bu düzenlemeye itiraz edemez. Eğer duruyorsa orada başka bir sebep vardır. CHP MHP üzerindeki baskıyı da biz kaldıracağız " açıklaması yaptı. Erdoğan, cemaate de çağrı yaparak, " Çok meraklıysanız gelin parti kurun'dedi.

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=cok-merakliysaniz-gelin-parti-kurun&id=33334



Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,665 µs