En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'TA BİR ACAYİP CENK TOSUN TRANSFERİ

3 Şubat 2014 22:57 tsi
BEŞİKTAŞ'TA BİR ACAYİP CENK TOSUN TRANSFERİ Gaziantepsor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mehmet Kızıl'ın sosyal medya aracılığıyla duyurduğu, "Cenk Tosun sezon sonu için Beşiktaş ile anlaştı" haberine siyah-beyazlı kulübünyönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı'dan yanıt geldi.

Cenk Tosun'dan Beşiktaş tweeti!

Beşiktaş, daha önce anlaştığı Cenk Tosun'un transferini bitirdi.

Fenerbahçe'nin Emenike ve Webo'nun sakatlığının ardından talip olduğu iddia edilen Cenk Tosun için Gaziantepspor Asbaşkanı Mehmet Kızıl, Beşiktaş ile anlaştıklarını ve Cenk'inönümüzdeki sezondan itibaren siyah beyazlı formayı giyeceğini açıkladı. Aynı dakikalarda birtelevizyon programında olan Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen de Cenk Tosun için, ''Bilic, Cenk Tosun'u istiyor. Önümüzdeki sezon için olabilir'' açıklamasını yaptı.
 
''ALLAH UTANDIRMASIN, HAKKIMDA HAYIRLISI''
 
Cenk Tosun ise Mehmet Kızıl'ın Twitter hesabından yaptığı, ''Gaziantepspor'la Beşiktaşsezon sonu için el sıkıştı. Beşiktaş kendine yakışanı yaptı. Cenk, sezon sonu Beşiktaş'ta olacak'' açıklamasını retweet ederek bu transferi onayladı. Cenk ayrıca, takipçilerinin ''Hayırlı olsun'' şeklindeki dileklerine, ''Allah utandırmasın, hakkımda hayırlısı''yanıtını verdi.[1]

Beşiktaş'tan şaşırtan Cenk Tosun açıklaması

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, "Gaziantepsporlu Cenk Tosun'u transfer etmek adına herhangi bir tasarrufumuz bulunmamaktadır" dedi.
 
Gaziantepsor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mehmet Kızıl'ın sosyal medya aracılığıyla duyurduğu, "Cenk Tosun sezon sonu için Beşiktaş ile anlaştı" haberine siyah-beyazlı kulübünyönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı'dan yanıt geldi.
 
Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cenk için Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi'ninGaziantepspor ile herhangi bir görüşme yapmadığını öne sürdü. Kavalcı, "Kapanmak üzere olan ara transfer döneminde ya da sezon sonu için Gaziantepsorlu Cenk Tosun'utransfer etmek adına herhangi bir tasarrufumuz bulunmamaktadır. Oyuncu için şu an hiç bir çalışma yapmadık" ifadelerini kullandı.
 
Stat belirsizliği
 
Siyah-beyazlı takımın bu sezon için bundan sonraki iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı konusundaki belirsizlik sürüyor. Yönetim kurulunun kalan iç saha maçlarının nerede oynanacağı ile ilgili henüz bir karara varmadığını kaydeden Ahmet Kavalcı, "Beşiktaş, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamaya devam edebilir mi?" sorusu üzerine şunları söyledi:
 
"Kasımpaşa Kulübü ile stat konusunda bir anlaşmamız var. Yapılan anlaşma hala geçerliliğini koruyor. Bundan sonraki karşılaşmaları Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda da oynayabiliriz, Sakarya veya Ankara'da da. Bugün itibarıyla henüz bir netlik yok. Konuyu aramızda değerlendiriyoruz."
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise geçtiğimiz günlerde bir televizyonprogramına katılarak, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istediklerini, fakat valiliğin, güvenliknedeniyle izin vermediğini açıklamış, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacakBursaspor maçının, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanabileceğini belirtmişti.[2]

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE 

[1] http://www.milligazete.com.tr/haber/Cenk_Tosundan_Besiktas_

tweeti/307795#.Uu-7wT1_vho

[2] http://www.milligazete.com.tr/haber/Besiktastan_sasirtan_Cenk_

Tosun_aciklamasi/307799#.Uu-8Sz1_vho



Bu haber 770 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,342 µs