En Sıcak Konular

''ENGELLİ BİREYLER HER ALANDA TOPLUMA FAYDA SAĞLAYABİLİRLER''

30 Ocak 2014 22:48 tsi
''ENGELLİ BİREYLER HER ALANDA TOPLUMA FAYDA SAĞLAYABİLİRLER'' CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup AKKAYA, CHP Mamak İlçe Engelliler Komisyonu'nun düzenlediği "Bir Umut da Sen Ol" dayanışma yemeğine katılarak açıklamalarda bulundu.

"Engelli bireyler her alanda topluma fayda sağlayabilirler."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup AKKAYA, CHP Mamak İlçe Engelliler Komisyonu'nun düzenlediği "Bir Umut da Sen Ol" dayanışma yemeğine katılarak açıklamalarda bulundu.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun teşvikleri ile kurulan CHP Engelliler Üst Kurulu'nun kısa zamanda yurdun dört bir yanında çalışmalar yaptığını söyleyen Akkaya: "Ayrım yapmadan nerede bir engelli örgütü, nerede bir engelli birey ve ailesi varsa onlara gidip sorunlarını onlardan dinledik." dedi.
Engelli bireyleri ve engelli örgütlerini merkezine almayan çalışmaların eksik kalacağını anlatan Akkaya: "Toplumsal yaşamın içinde olması gereken engelli bireyler hükümetlerin vurdumduymazlığı nedeniyle hak ettikleri etkinliğe ulaşamıyorlar. Oysa engelli bireyler doğru strateji, gerçekçi bir eğitim, istihdam ve sosyal güvenlik anlayışıyla üretken olabilir ve her alanda topluma fayda sağlayabilirler." diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin insanı merkeze alan, insanı yüceltmeyi hedefleyen bir parti olduğundan bahseden Akkaya: "Bizim kıblemiz insandır. Bütün amacımız herkesin daha mutlu ve huzurlu yaşayacağı bir dünya kurmaktır. Samimiyetle yola çıktık, büyük bir coşkuyla çalışıyoruz. Sizlerin de katkılarıyla mutlaka başaracağız!" şeklinde konuştu.
Organizasyona Yakup Akkaya'nın yanında CHP Engelliler Üst Kurulu Üyeleri, CHP Mamak İlçe Başkanı Selahattin Emre, Mamak İlçe Yöneticileri, CHP Mamak İlçe Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun, CHP Mamak İlçe Engelliler Komisyonu üyeleri ve çok sayıda partili de hazır bulundu.



Bu haber 562 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,648 µs