En Sıcak Konular

''ESENYURT ÇOLUK ÇOCUK İŞİ DEĞİL''

30 Ocak 2014 23:36 tsi
''ESENYURT ÇOLUK ÇOCUK İŞİ DEĞİL'' Şefkat Çetin, "AKP hükümetine İstanbul'daki hain saldırıyla ilgili sorumluluğunu hatırlatıyor, bu alçak saldırının birkaç çocuğun üzerine yıkılarak örtbas edilemeyeceği uyarısında bulunuyoruz" dedi.

MHP'li Çetin: Esenyurt çoluk çocuk işi değil

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "AKP hükümetine İstanbul'daki hain saldırıyla ilgili sorumluluğunu hatırlatıyor, bu alçak saldırının birkaç çocuğun üzerine yıkılarak örtbas edilemeyeceği uyarısında bulunuyoruz" ifadesini kullandı.

Esenyurt'ta MHP seçim bürosuna yapılan saldırıyla ilgili olarak gözaltındaki 9 kişinin sorgusu devam ederken Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, Esenyurt seçim bürosuna düzenlenen saldırıda "Cengiz Akyıldız'ın şehit edilmesi ve yaralanmaların olması nedeniyle üzüntü duyduklarını" belirtti. Söz konusu saldırıyla milliyetçi ülkücü hareketin hedef seçilmesinin altında provokasyon olduğunu iddia eden Çetin, ülkenin son sürat kaosa sürüklendiğini savundu.

AKP tarafından devlet kurumlarının birbirine düşürüldüğü ve devletin işlemez hale getirildiği, siyasetin yozlaştığı bir dönemde, tertemiz kalan tek siyasi organizasyonun Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu kaydeden Çetin, bu saldırıyla Türkiye'de son dönemde yürütülen kirli oyuna milliyetçi ülkücü hareketin de bulaştırılmak istendiğini iddia etti.
Çetin, "Bugün Milliyetçi Ülkücü Hareket'in canını yakan bu kuduz it sürüsünün, aslında ülkemizin birlik ve bütünlüğüne göz diktiği bilinmelidir. Ülkücülere yönelik saldırının asıl hedefi büyük Türk milleti, Türkiye'nin huzur ve selametidir." ifadesini kullandı
AKP'nin, PKK ile müzakere, polis, asker ve savcıyla mücadele gibi icraatlarıyla MHP'ye yönelik saldırı arasında güçlü bir bağ bulunduğunu öne süren Çetin, "Analar ağlamasın edebiyatı yaparak teröriste cesaret veren Tayyip
Erdoğan'ın ve AKP'nin İstanbul'un göbeğindeki bu hain silahlı saldırıyı izah etmesine imkan yoktur. Son dönemde ortaya çıkarılan soygun ve vurgun düzenini örtbas edebilmek için güvenlik zafiyeti doğuracak ölçüde büyük bir kadro kıyımı yapan ve ortada bir devlet bırakmayan AKP'nin İstanbul'da şehit edilen ülküdaşımızla ilgili sorumluluğu büyüktür. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere bugüne kadar yerlerinden edilen emniyet mensuplarının sayısını tutabilmek mümkün değildir. Hırsızlık iddialarına karşı kefenle gösteri soytarılığı AKP'lilere, vatanı için kefensiz gömülmek yine bir Ülkücüye düşmüştür" ifadesine yer verdi.

Hain planlar

Ülkücülerin devlet olduğunda, Türkiye üzerindeki hain planların, illete yapılan her türlü operasyonların ve şehitlerin dökülen kanların hesabını soracağını belirten Çetin, şunları kaydetti: "AKP hükümetine İstanbul'daki hain saldırıyla ilgili sorumluluğunu hatırlatıyor, bu alçak saldırının birkaç çocuğun üzerine yıkılarak örtbas edilemeyeceği uyarısında bulunuyoruz. Tayyip Erdoğan'ın teröriste hizmetten vazgeçmesini, Barzani'den Öcalan'dan medet ummak yerine, büyük Türk milletine karşı işlediği suçlardan dolayı af dilemeye başlamasını tavsiye ediyoruz. Çünkü hesap günü geldiğinde, kutu kutu ceplerle donatılmış kefenli tiyatrolarını, ülkücü hareketin kefensiz şehitleri karşısında oynayamayacaklar.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mhpli-cetin-esenyurt-coluk-cocuk-isi-degil-94182h.htm


Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,330 µs