En Sıcak Konular

ESENYURT'TAKİ DEHŞET ANLARI KAMERADA

29 Ocak 2014 22:31 tsi
ESENYURT'TAKİ DEHŞET ANLARI KAMERADA MHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Cengiz Akyıldız'ın hayatını kaybettiği olayda 6 kişi de yaralanmıştı.

Esenyurt'ta dehşet anları

MHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Cengiz Akyıldız'ın hayatını kaybettiği olayda 6 kişi de yaralanmıştı.

Olay sırsında seçim bünosuna gelen elinde uzun namlulu silah bulunan bir kişi ile yanında elleri sopalı saldırganların görüntüleri bir kişi tarafından saniye saniye kaydedilmiş. Telefonun sahibi kayıt düğmesine bastığında sokakta, ellerinde sopalarla koşturan insanlar var. Ama o insanların arasında biri var ki, onun görüntüsü korkutucu. Elinde bir silah taşıyor. Bu görüntü o sırada sokakta bulunanları dehşete düşürmeye yetiyor. Ses kaydında "silahı var" haykırışları duyuluyor. Bu kişi koşarak kameranın önünden geçtikten sonra arkada 3 - 5 kişi tarafından çekiştirilen, darp edilen beyaz giyimli bir kişi dikkati çekiyor. Bu görüntülerden bu kişinin kavganın bir tarafından olduğu anlaşılıyor. Beyaz giyimli bu kişi koluna giren kişiler tarafından yürütüldüğü sırada sokaktakileri donduran olay gerçekleşiyor. Art arda silah sesleri duyuluyor. 

MHP seçim bürosuna saldırıda 2 gözaltı daha

MHP'nin Esenyurt'taki seçim bürosunun açılışı sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarfından yürütülen operasyonda önceki gün 7 ve dün yakalanan 2 kişiyle birlikte gözaltındaki şüphelilerin syısı 9'u buldu. Yaşlarının küçük olması nedeniyle şüphelilerden 4'ü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, diğer şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulamaları devam ediyor. Soruşturmayı özel bir ekibin yürüttüğü kaydedildi. 

4'ü aynı aileden

Olayda silahı kullandığı öne sürülen bir şüphelinin ise arandığı bildirildi. Yakalananların 4'nün aynı aileye mensup kişiler olduğu belirtildi. Polis, olayların fitilini bir seçim minibüsünün içinde bulunan 4 kişi ile yolda yürüyen bir kişi arasında başlayan tartışmanın ateşlediğini tespit etti. Esenyurt'ta meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybetmiş 2'si ağır 6 kişi de yaralanmıştı. Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada önceki gün olaya karıştığı tespit edilen biri yaşı küçük 4 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin ifadesi doğrultusunda öğle saatlerinde yaşı küçük 3 şüphelinin de yakalanmasıyla gözaltı sayısı 7'ye yükselmişti. Aranan 2 kişi de yapılan operasyonla ele geçirildi.

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/esenyurtta-dehset-anlari-94156h.htm


Bu haber 636 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,945 µs