En Sıcak Konular

ERDOĞAN CEMAATE ''ÖRGÜT'' DEDİ TUSİAD'A ÇATTI

28 Ocak 2014 23:37 tsi
ERDOĞAN CEMAATE ''ÖRGÜT'' DEDİ TUSİAD'A ÇATTI Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP grup toplantısında konuştu.

Erdoğan yine TÜSİAD'a çattı

BAŞBAKAN Erdoğan'ın gündeminde yine TÜSİAD vardı.Erdoğan, "Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi ülkesini yurtdışına kötüleyen, uluslararası yatırım çevrelerine kendi ülkesini karalayan bir işveren örgütü bulamazsınız. Dünyanın her yerinde de bu yapılanın adı ihanettir" dedi.
  
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "İstikrar ve güven ortamı sayesinde, Türkiye uluslararası yatırımlar için cazip ülke haline geldi. Yabancı sermaye ülkeye gelmeye devam edecek. Ama öyle görünüyor ki TÜSİAD gibi kuruluşlar, kendi ülkelerine yabancı kalmaya devam edecekler" dedi.
 
Erdoğan, "Türkiye'de artık kazanan elitler, seçkinler, belli sermaye çevreleri değil, Türkiye'de bundan sonra kazanan her zaman 76 milyon olacak" dedi. Erdoğan, "Bir takım işveren örgütlerinin uluslararası
sermayeye, uluslararası finans çevrelerine yaptıkları çağrıları, kendi ülkelerine yaptıkları tehditleri de artık finans çevreleri dikkate almıyor, itibar etmiyor.
Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi ülkesini yurtdışına kötüleyen, uluslararası yatırım çevrelerine kendi ülkesini karalayan bir işveren örgütü bulamazsınız. Dünyanın her yerinde de bu yapılanın adı ihanettir" dedi.
 
SURİYE 
"Suriye'deki bu insanlık dışı katliam yüzyıl, hatta belki binlerce yıl unutulmayacaktır. İnanın Suriye hatırlandıkça, Suriye meselesi karşısında dik, insani ve ilkeli bir duruş sergileyen Türkiye'nin tavrı da
hatırlanacaktır" diyen ve Suriye'deki rejimin işkence fotoğraflarına dünyanın dikkatini çeken Erdoğan, "Cenevre'de Suriye'nin Dışişleri Bakanı, Türkiye ve körfez ülkelerinden bazılarını suçlayarak çirkinleşiyor ve densizleşebiliyor.Neden kimyasal silah suçu aranıyor. Sonucu ölüm olan bir suçun katliamın savunabilir yanı olur mu? İster kimyasal ister diğer şekilde öldürülsün.
İnanıyorum ki herkes mahçup olacak. Zerre kadar vicdanı olanlar mahçup olacak" açıklaması yaptı
 
"BU ÖRGÜT TÜRKİYE DÜŞMANLARININ MAŞASI OLMUŞTUR"
İsim vermeden Gülen Cemaati'ne yönelik mesajlar da veren Erdoğan, "Hırsızlığın, yolsuzluğun her türlüsü kötüdür, ama en büyük hırsızlık milli irade hırsızlığıdır.Bu örgüt içinde olan kardeşlerime seslenmek istiyorum. Bu örgütün mensupları ile yöneticiler arasında uçurum vardır.
 
Üst yönetim farklı hesapların içine girmiştir. Bu örgüt gitmiş malesef Türkiye düşmenlarının maşası olmayı tercih etmiştir. Bu örgüt mensubu arkadaşları bir an durup düşünmeye davet ediyorum" dedi.

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=erdogan-yine-tusiad-39a-catti&id=33034


Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,776 µs