En Sıcak Konular

BAHÇELİ'DEN TIR'LI SORU

22 Ocak 2014 12:46 tsi
BAHÇELİ'DEN TIR'LI SORU MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana’da önü kesilen 7 adet TIR’ın da gündemin başköşesine oturduğunu belirterek, Erdoğan hükümetinin Suriye’deki Esad muhaliflerine silah ve mühimmat taşıdığını söyledi.

Bahçeli'den TIR'lı soru

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana'da önü kesilen 7 adet TIR'ın da gündemin başköşesine oturduğunu belirterek, Erdoğan hükümetinin Suriye'deki Esad muhaliflerine silah ve mühimmat taşıdığını söyledi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli şunları söyledi: "Acaba bu TIR'ların istikameti neresidir? AKP hükümeti bu MİT TIR'larıyla neyin sevkiyatını, kimlere yapmaktadır? Varsayalım ki kaygılanacak bir şey yoktur, o zaman TIR'ın güvenliğini sağlayamayan bir hükümetin ülkenin güvenliğini sağlaması nasıl beklenecektir? Son zamanlardaki bu TIR hareketliliğini neye yormak lazımdır? Başbakan ve hükümeti Esad muhaliflerine silah ve mühimmat mı taşımakta, MİT de buna eskortluk mu yapmaktadır? Eğer ülkemizin milli çıkarları nam ve hesabına bir faaliyet esnasında TIR'lar yollardan çevriliyorsa bunu adı resmen bir rezalet, yok Suriye'deki iç savaşa silah taşınıyorsa bunun da tanımı aynısıyla kepazeliktir." Türkiye'nin terör örgütleriyle düşüp kalkmaması gerektiğinin altını çizen Bahçeli, "Başbakan Erdoğan ve hükümeti devletin milli istihbarat kuruluşunu terör örgütlerinin kuryesi yapmamalıdır. PKK'sından PYD'sine ve El Kaidesi'ne kadar Türkiye'nin kaderi terör örgütleriyle düşüp kalkmak değildir. Başbakan Erdoğan sonunun Orta Doğu'nun zalim diktatörleri gibi olmasını istemiyorsa derhal aklını başına devşirmeli, yol yakınken Türk milletinden özür dilemelidir." ifadesini kullandı.Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da değinen Bahçeli şunları kaydetti, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'yi ilkel kabilelerde bile görülmeyen bir tarz ve tutumla yönettiğini savundu. Bahçeli, "Mahkeme kararları uygulanmamaktadır. Hakim ve savcı kararları dikkate alınmamaktadır. Hukuk devleti prensibi açıktan açığa hücuma uğramaktadır" dedi. 

Eli ayağına dolaştı

Başbakan Erdoğan'ın 17 Aralık 2013 günü açığa çıkan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını engellemek, saptırmak ve karalamak için neredeyse çırpındığını, eli ayağına dolaştığını ileri süren Bahçeli şöyle devam etti: "Artık Türkiye, hukuku takmayan bir iktidarın kontrolündedir. Artık Türkiye kuvvetler ayrımı ilkesiyle yollarını çatallaştıran bir iktidarın esareti altındadır. MHP Genel Başkanı Bahçeli Erdoğan'a, "Senin ayakkabın gerçekte kaç numara?" sorusunu yöneltti.



Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bahceliden-tirli-soru-93825h.htm


Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,622 µs