En Sıcak Konular

ALEME NİZAMÜ'L-MÜLK OLMAK!

18 Ocak 2014 14:12 tsi
ALEME NİZAMÜ'L-MÜLK OLMAK! AKP, ABD'den aldığı icazetle "Kemalist Türkiye"ye karşı iki payandalı bir karşı devrim yürütüyordu. Bu iki kolondan biri "Cemaat" diğeri de "PKK"ydı.

Âleme Nizamü'l-mülk Olmak!
 
AKP, ABD'den aldığı icazetle "Kemalist Türkiye"ye karşı iki payandalı bir karşı devrim yürütüyordu. Bu iki kolondan biri "Cemaat" diğeri de "PKK"ydı.
Birincisiyle "Laikliği" ikincisiyle "Milliyetçiliği" vuran AKP, böylece kendisine göre "Ümmetçi" ABD'ye göre "Ilımlı İslamcı" bir siyasetin önündeki engelleri taşeron güçlerle ortadan kaldırmış olacaktı.
Önce bu güçlerin ikisini de CIA ve MOSSAD kullanıyordu. Şimdi Oslo'dan beri birini AKP adına MİT kontrol ediyor. Madendeki gece bekçisinin "elmas yutması" gibi bir durum bu…
AKP'nin "kendisine çalışmaya" başlamasından itibaren ABD ile ilişkileri bozulmaya başladı ve her iki "bahar testeresi"nin da ABD tarafından kullanılmasının önünde herhangi bir "ahlaki engel" kalmadı.
Bu arada AKP, mesainin uzaması ihtimaline karşılık sadece elmas değil, burjuva direnci meydana getirebilmek için devletten para çalıyor; yasak ticaretlerden gelen parayı da ayakkabı kutularına saklıyordu. Böylece cemaat eliyle AKP'ye karşı bir "ahlak operasyonu" başlatıldı.
Hoca müridlerinin başarısı için Allah'a dua ediyordu; ama Amerika'nın otağında misafirlikten de geri kalmıyordu.
12 Eylül 2010 Anayasa Referandumu sayesinde Tanzimat'tan miras "adamını bulma" devri ne yazık ki geri gelmiştir.
Şimdi acaba bu memlekette kaç kişi "herifler ipten adam alıyor" diyerek bu durumdan AKP lehine etkilenir; kaç kişi adalet mülkün temelidir, yargı bağımsız olmalı diyerek tepkisini sandığa yansıtabilir?
Bu sorunun değişik bir şekli de şöyledir: "Cumhuriyet döneminde kim ne kadar kentleşmiş; kim hala muhtara yağ çekerek suyun başını tutmayı kâr sayacak kadar cahil kalmıştır?"
Devrimin veya cihadın gereği olan "siyaseten yalan" söylemek ile "adaletsizlik" aynı şeyler değildir. Devrimin hatta terörün bile bile bir namusu vardır. Allahsızlar bile örgütte suiistimali görüleni, halk mahkemesinde filan özeleştiri yaptırarak infaz ederler.
Başbakan, pijamayla bile toplantı yapabilecek, kebapçıda fezleke hazırlayabilecek hazır bir kırım ekibi bulmuşken; ortak nokta da "uhuvvet" olduğuna göre "Laikliğin tabutunu bunlara çaktırayım!" diyordu. "Nasıl olsa başlarında hoca var!"
Yine başbakan, dağda gezip mağarada yatarak Milli devletle savaşmayı göze almış manyak bir örgüt bulunca bunu biraz palazlandırmış ve kendisine payanda yapmıştır. 2002'deki sıfır terörün 2009'da karakol kıracak, kent basacak seviyeye yükselmesinin başka hiçbir açıklaması olamaz.
AKP, Laik hukuk sisteminin katli için nasıl cemaati ve Hoca Efendiyi kullandıysa, Milliyetçi anayasal sisteminin ölüm fermanını da kendince 2013 Nevruzunda Apo'ya okutmuştur.
Bölgenin PKK'ya teslim edilmesi, "modifiyeli Şahinin Formula1'i kazanmasına" benzer. Bu ancak bütün diğer arabaların "pite girip" bir daha da çıkmamasıyla mümkündür.
AKP'nin iki ayağından birincisinin isyanı kansız başladı ve öyle de süreceğe benziyor. Ancak o meşhur "faiz lobisi" ikincisini harekete geçirdiği zaman muhtemelen çok kan dökülecektir.
Madem ki varlığına inanıyorsunuz, olanı biteni buna bağlıyorsunuz hadiseye faiz lobisinin gözüyle bakın ve bir an önce tedbirinizi alın; yani istifa ederek erken seçime gidin!..
Aksi takdirde çok kanlı bir senaryoyu size "Türk Baharı" diye kaptırabilirler; çünkü "siyasi tipiniz" ve profesyonel hainin meşrebi buna son derecede elverişli…
Eğer Kürdistan'ı kurmayacaksanız! PKK'nın da cemaat gibi sizi hançerleyeceği gün yakındır. Yok eğer Kürdistan kurulacaksa kendinize şimdiden birer mezar arayın!.. Çünkü Türkiye'de zaten yatamazsınız!.
"Faiz Lobisi" önce "Cemaatin polisleri"yle "PKK'nın milisleri"ni sonra da "Mustafa Kemal'in Askerleri"yle "El Kaide'nin iblisleri"ni birbirine kırdırmak gibi vahşi bir senaryoyu vizyona sokmadan bir an önce vazgeçin bu sevdadan!
Abdestinde namazında çocuklara(!) "Haşhaşi!.." eğitim gönüllüsü bir hoca efendiye(!) "Hasan Sabbah…" filan derken… PKK tarafından çapraz ateşe tutulup da…
Aleme "Nizamülmülk" olmayın!..

Şükrü Alnıaçık - Ortadoğu 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=32813&haber=aleme-nizamu-39l-mulk-olmak



Bu haber 647 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,776 µs