En Sıcak Konular

RİZE MHP İL BAŞKANI'NDAN MEHMET BEKAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA TEPKİ

16 Ocak 2014 17:24 tsi
 RİZE MHP İL BAŞKANI'NDAN MEHMET BEKAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA TEPKİ MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, SP 'den Rize Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Mehmet Bekaroğlu'nu bölücüler üzerinden eleştirdi.

Mehmet Bekaroğlu kimin adayı
 
MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, SP 'den Rize Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Mehmet Bekaroğlu'nu bölücüler üzerinden eleştirdi.
 
"Her mekan ve zeminde İmralı Canisinin Avukatlığına soyunan, " Türk Devletinin Muhatabı PKK'dır diyen, İmralı'ya gidecek koster her şeyi çözecek " açıklamalarında bulunan Bekaroğlu'na Rize gibi Milliyetçi ve muhafazakar bir ilde adaylık açıklaması sonrasında ilk tebrik mesajının İmralı Canisinden geleceği tahmin edilmektedir" diyen Kazmaz yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:
 
"Mehmet Bekaroğlu çok enteresan bir siyasi figürdür, bu seçimde de gerek SP, gerekse gözlerini ve vicdanlarını karartarak siyasi hırslarına kurban olan eski ANAP'lılar kendisini maalesef yeniden Rize gündemine taşımışlardır.
 
Bekaroğlu cezaevlerinde 680 tutuklu ve hükümlü PKK'lı katilin başlattığı ölüm oruçlarında eski ateist sol örgütlerin benzeri eylemlerinde aktif bir rol üstlenmesinin referansı ile gene arabuluculuğa soyunmuş bir kimsedir.
 
" Öcalan'ın görüşme yasağı kaldırılsın, İmralı adası'na gidecek bir koster herşeyi çözer, PKK'nın eğitim hakkı, ana dilde savunma hakkı talepleri haklıdır " diyen Rizelidir.
 
BEKAROĞLU'NUN BAŞBAKANLA YARIŞACAĞI TEK KONU TÜRK MİLLETİNİN BÖLÜNMESİ VE PARÇALANMA PROJELERİDİR!
Bekaroğlu Adayı olduğu Rize Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Başbakanla yarışacağını söylemiş. Ne diyelim kendisi;
Bölücü ateist, Marksist odakların ne zaman namaza , Kuran'a ihtiyaç duysalar başvurdukları siyasi aktördür. Kendisinin PKK'lılarla BDP'lilerle kol kola görmeye alıştık, İmralı canisinin ve bölücülerin taleplerinin en büyük destekçilerinden biri oldu, her zaman, iki dilli yaşam, Kürtçe anadilde eğitim , kültürel haklar, bölgesel özerklik , hakikatleri araştırma komisyonu, koruculuğun lağvedilmesi , Türk Askerin silah bırakması zırvalarına şahit olduk.
 
Bölücü Marksistlerin Taksim'de kırmızı karanfillerle yaptıkları yürüyüşlerde Ertuğrul Kürkçü , Sırrı Süreyya Önder gibilerle hep kol kola gördük, bölücülerin forumlarında ateşli nutuklar atıp alkışlanırken gururlandığını ve sol yumruğunu kaldırıp onlara eşlik etmekten kendini zorla alıkoyduğunu ibretle izledik.
Tüm bunlar ışığında Bekaroğlu'nun başbakanla yarışacağı tek konu Türk Milletinin bölme ve parçalama projeleri ile İmralı Canisinin kim daha çok takdirine mazhar olacak hususudur.
 
BEKAROĞLU PKK--BDP-HDP'NİN ORTAK ADAYIDIR! RİZELİ BEKAROĞLU'NA OY VERMEZ!
Bekaroğlu'nun Rize'de muhalefetin ortak adayı olduğu söylemi yayılmaya çalışılmaktadır. Bu koca bir yalandır. Zira hiç bir şehit cenazesinde gururla dimdik ayakta durmaya çalışan bir şehit babasına destek olurken, cenaze namazında saf tutarken görülmeyen, ama onun yerine Laz Enstitüsünün açılışında Altan Tan başta olmak üzere pek çok ayrılıkçı , etnik ırkçı ve Kürtçüyle, PKK'lıyla kol kola çok mutlu aile tablolarına şahit olunan Bekaroğlu'nun Rize'de başta CHP ve MHP ile eski ANAP ve DP'den oluşan muhalefetin ortak adayı olduğu koca bir yalandır.
 
Ayrıca kendisi de MHP'lilerin listesinde yer alacağı, onların da desteğini alacağı mesajını vermektedir. Bu ifade de halüsinasyon görmenin ötesine geçemeyen, çürümüş beyinlerin gerçek dışı garp bir mahsulüdür. Hiç bir Ülkücü, MHP'li, vatansever İmralı Canisinin yamaklığına soyunmuş bir zihniyetin yanına dahi yaklaşmaz, bilakis onlarla her ortamda her koşulda mücadele eder.
BEKAROĞLU ANCAK HAKKARİ VEYA ŞIRNAK'TA BDP ADAYI OLARAK %35 OY ALABİLİR!
Bekaroğlu ve etrafına toplanan şüreka adeta Rize Halkının aklı ile alay etmekte ve Bekaroğlu'nun %35 oy ile iktidar partisi ile kafa kafaya geldiği masalını yaymaktadır. Bekaroğlu'nun gerçek oy oranı %5'dir oda kendisini tanıyıp bilmeyen SP'nin sadık seçmeninin oyudur. Yapılan ankette Rizelilerin %96'sı kendisine karşı olduklarını beyan etmiştir.
Rize'de AKP'nin yegane alternatifi MHP'dir Bekaroğlu ancak Hakkari veya Şırnak'ta BDP'den aday olursa AKP'nin alternatifi olabilir. Kendisine tavsiyemiz Rize'de aç tavuk kendini darı ambarında görür misali ortalıkta dolaşmaktansa bunun yerine vakit kaybetmeden bağımsız ekibini de alıp BDP'den oralarda adaylık kovalamasıdır.
SAYIN MAHMUTOĞLU VE EKİBİ SİZDE Mİ HÜKÜMETİN YEGANE MUHATABI PKK'DIR DİYORSUNUZ?
Basına yansıdığı kadarı ile Başbakanımız Sayın Mesut Yılmaz'ın emanetini ve hatırasını hiçe sayarak Bekaroğlu ismine dolu dizgin koşan bazı Bağımsız Rize Belediye Meclis Üyeleri bulunmaktadır. Mustafa Mahmutoğlu'nun onların başını çektiği söylenmektedir. Bir kişinin listesine giren onun altında seçime yani siyaset yapmaya soyunan adayların onun siyasi görüşlerine de ortak olacakları kuşkusuzdur. Şimdi bu bağlamda Rize Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mahmutoğlu'nun yanıtlaması gereken bazı sorular bulunmaktadır;
Mehmet Bekaroğlu ismi özellikle son günlerde İmralı Canisinin yamaklığına soyunmuşluğun ötesine geçerek ülkenin hassasiyetini hiçe sayarak adeta bir Sevr sevdalısı gibi törenle açtığı Laz Enstitüsü ile ön plana çıkmıştır. Etkinliğin şeref konukları ise BDP Milletvekili Altan Tan, HDK MYK üyesi Akın Birdal, HDP İstanbul milletvekili Levent Tüzel, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Hatice Altınışık, HDK MYK üyesi sanatçı Suavi olmuştur. Yani bölücülük ve PKK denince akla ilk önce gelen bir çok isim burada baş tacı edilmiştir.
 
Sayın Mustafa Mahmutoğlu siz de mi;
- PKK'nın muhatabı hükümettir demektesiniz?
- Kürtleri mermi pahalı diye meşe kütükleri ile vura vura öldürdük söylemini yerinde bularak Atatürk'ün Kahraman Ordusuna hakaret etmektesiniz?
- Türk Dili ne yapabiliyorsa Kürt de onu yapabilmeli diyerek bu ülkede Türkçe'nin resmi dil olarak Anayasadan çıkarılmasını isteyen İmralı canisinin yamaklığına soyunmaktasınız?
- Marjinal sol bir örgüt eylem yapsa onlara desteğe koşacak mısınız?
- Bekaroğlu'nun Fındıklı'da ateist sol marjinal örgütlerle konferans toplamasını örnek alarak Rize'de de bu tür organizasyonlara imza atacak mısınız?
- Allah ve din düşmanı örgütlerin açlık grevlerine iştirak edecek misiniz?
- Onun gibi hiç bir yerde artık ben Türküm, Türklük bu ülkenin birleştirici kurucu iradesidir demeyecek misiniz?
Ama lütfen şunları unutmayınız Türk'e ve Türk Milliyetçiliğine kast edenlerin sonu hep hüsran olmuştur. Bu aziz millet onları önce sandığa sonra tarihin karanlık sayfalarına gömmüştür ve gömecektir. Çabanız beyhudedir, Türk ve Türk Milliyetçiliği düşmanı birine Rizeli asla geçit vermez, Rize'de AKP'yi sandıkta devirecek yegane alternatif Türk Milliyetçilerinin ve vatanseverlerin son kalesi MHP'dir."


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=mehmet-bekaroglu-kimin-adayi&id=32760


Bu haber 659 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,837 µs