En Sıcak Konular

TÜRKEŞ: ''AKP'NİN EMEKLİLİK DÖNEMİ GELDİ''

15 Ocak 2014 23:43 tsi
TÜRKEŞ: ''AKP'NİN EMEKLİLİK DÖNEMİ GELDİ'' Tuğrul Türkeş, " AKP'nin -kendi deyimiyle- 'ustalık'döneminden sonra artık 'emeklilik'döneminin geldiğini biliyoruz. Acı olan, AKP'nin daha demokrasinin 'ABC'sini idrak edemeden emekli olacağıdır" dedi.

AKP'nin emeklilik dönemi geldi
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, " AKP'nin -kendi deyimiyle- 'ustalık'döneminden sonra artık 'emeklilik'döneminin geldiğini biliyoruz. Acı olan, AKP'nin daha demokrasinin 'ABC'sini idrak edemeden emekli olacağıdır" açıklaması yaptı
  
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı - Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, "17 Aralık 2013 tarihinden bu yana AKP iktidarı bir " hayatta kalma " mücadelesi vermektedir. AKP'nin söz konusu partizan 'varoluş'çabası, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birliğine zarar vermektedir.
AKP'nin kışkırtıcı hamleleri devlet erklerinin ahengine, uyumuna ve koordinasyonuna açıkça kast etmektedir.
AKP içinde filizlenen derin paranoya h‰li, devletin 'asl"'vazifelerini ifa etmesine mani olmakta, mill" kurumlarımızı kemirmektedir.
Anladığımız kadarıyla Hükümet yetkilileri, Emniyet Teşkil‰tı ve Yargı mensuplarının çalışmalarını istememektedir" açıklaması yaptı.
Türkeş, "Savcıların da, polislerin de suçu ve suçluyu takip etme, yakalama ve adalete teslim etme yükümlülükleri vardır. Adl" süreçlerde Hükümetin deyimiyle 'komple'ye, düzgün bir lisanla ise 'komplo'ya yer yoktur - olamaz.
Savcı soruşturma başlatır, 'komplo'olur.
Polis arama yapar, 'komplo'olur.
İktidara yakın çevreler hakkında dosya teşkil edilir, 'komplo'olur.
Uluslararası terör şebekeleriyle mücadele yürütülür, 'komplo'olur.
Açıkça ifade ediyoruz: Şayet suç varsa, üzerine gidilir - gidilmelidir. Suçlu varsa da yakalanır - yakalanmalıdır" dedi.
Türkeş, "Başbakan Erdoğan ve " beyin parçası " danışmanları, sergiledikleri tutumla, suçluların yakalanmalarını, adalet önüne çıkarılmalarını reddetmektedirler.
Başbakan Erdoğan'ın, Gezi'den sonra Taksim'e ve Kuğulu Park'a astırdığı 'Polisimiz destan yazdı'afişini, asıl şimdi AKP Genel Merkez binasının önüne astırmasını öneriyoruz.
Sayın Erdoğan'ın daha düne kadar 'darbeci'olmakla itham ettiği marjinal sol partilerle kol kola girip, devlet bürokrasisine karşı 'Haşhaşin'yakıştırması yapmasını da ayıplıyoruz.
AKP'nin -kendi deyimiyle- 'ustalık'döneminden sonra artık 'emeklilik'döneminin geldiğini biliyoruz. Acı olan, AKP'nin daha demokrasinin 'ABC'sini idrak edemeden emekli olacağıdır.
İktidarın halihazırdaki tavırlarının işleyen bir demokraside katiyen yeri yoktur. Demokrasi, bir denge ve denetleme rejimidir. Demokraside saydamlık esastır.
Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında devlet otoritesi yeniden diriltilecek, devletimizin bozulan birliği ve ahengi yeniden tesis edilecektir.
Yapılacak ilk genel seçimde Milliyetçi Hareket, iktidar olduktan sonra, ne kadar 'şüpheli'ilişki yumağı varsa kamuoyuna teşhir edecek, Ankara'yı basan sis ve pusu dağıtacaktır.
Milliyetçi Hareket iktidarında 'haklar, özgürlükler ve fakat sorumluluklar rejimi'olarak demokrasi, 'Kuvvetler Ayrılığı'prensibi ve Hukuk Devleti yeniden ihya edilecektir.
 Milletimizin özgürlüğüne, bürokrasimizin etkinliğine kavuşmasına az kaldı. Geliyoruz" açıklaması yaptı.


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=32751


Bu haber 576 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,042 µs