En Sıcak Konular

AKP'Lİ VEKİLDEN SAVCI ÖZ'E TEHDİT

9 Ocak 2014 21:39 tsi
AKP'Lİ VEKİLDEN SAVCI ÖZ'E TEHDİT AKP İzmir Milletvekili Ali Aşlık; Başbakan Erdoğan ile karşı karşıya gelen Savcı Öz hakkında şok bir tweet attı.

AKP'li vekilden Savcı Öz'e tehdit
 
AKP İzmir Milletvekili Ali Aşlık; Başbakan Erdoğan ile karşı karşıya gelen Savcı Öz hakkında şok bir tweet attı. Nisan ayında yaşamını yitiren Savcı Murat Gök üzerinden gönderme yaptığı açıklamada; "Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..." şeklinde açıklama yaptı.
 
AKP İzmir Milletvekili Aşlık, "Savcı Zekeriya Öz, Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu kendi hazırlayacak" dediAKP İzmir Milletvekili Ali Aşlık twitter adresinden yazdıklarıyla sosyal medyada şaşkınlık yarattı. Aşlık dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamalarla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Savcı Zekeriya Öz hakkında yazdığı mesajda gösterdiği örnekle dikkat çekti.
 
İzmir'de bir dönem belediyelere yönelik yaptığı operasyonlar çok konuşulan ve Nisan 2013'te tayin edildiği Samsun'daki lojmanında ölü bulunan bir dönemin Özel Yetkili Savcısı Murat Gök örneğini işaret eden Aşlık mesajında şunları yazdı : "Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste'85"
 
 
SÜPER SAVCI GÖK
Savcı Gök İzmir'de görevden alınmadan önce; Güzelbahçe Belediyesi'ne Sarmaşık, Buca Belediyesi'ne Arıkovanı, Urla Belediyesi'ne Hortum, Alaçatı Belediyesi'ne Fare Kapanı ve Anafor gibi aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu birçok kişinin tutuklanmasına yol açan operasyonları yönetmişti.


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=akp-39li-vekilden-savci-oz-39e-tehdit&id=32612


Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,580 µs