En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''İKTİDAR YEMEK İÇİN FIRSAT DEĞİLDİR''

7 Ocak 2014 22:45 tsi
BAHÇELİ: ''İKTİDAR YEMEK İÇİN FIRSAT DEĞİLDİR'' MHP Lideri Devlet Bahçeli yeni yılın ilk grup toplantısında Erdoğan'ı hem yolsuzluk operasyonundan hem cemaatten vurdu.

Bahçeli Erdoğan'ı cemaatle vurdu

MHP Lideri Devlet Bahçeli yeni yılın ilk grup toplantısında Erdoğan'ı hem yolsuzluk operasyonundan hem cemaatten vurdu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu. Bahçeli grup toplantısında hem cemaatin bir yapılaşmada olduğunu doğrulayan sözler söyledi hem de Başbakan Erdoğan'ın "inlerine gireceğiz" sözlerini eleştirererek Türkiye'de yargı darbesinin değil ikidar darbesinin oduğunu öne sürdü. 

Gündeminde Yalçın Akdoğan'ın "Kumpas kuruldu" sözleriyle başlayan Balyoz ve Ergenekon'a yeniden yargılama vardı. Bahçeli, Metin Feyzioğlu'nun Erdoğan ile görüşmesine çattı "PKK'lıların serbest bırakılıp Alan'ın tutuklu bırakılması şerefsizce yazılan bir senaryodur" dedi.

Milletimizi maneviyat sömürüsüyle aldatmayı alışkanlık haline getiren AKP'nin hallerine Türkiye bir yıl daha katlanmak zorunda kalmıştır. 2013 yılında siyaset haddinden fazla kirlenmiş, ülkemiz itibar kaybetmiştir.

AKP hükümeti komşu ülkelerin hükümetlerine kafayı takmış burnunu sokmuş sınırımızdaki teröre destek sağlamıştır. Ülke menfaatleri gözetilmeden gayri milli yürütülen dış politikalar büyük çatlaklar oluşturmuştur Türkiye AKP sayesinde güvenilmez itibarsız bir dış politikayla 2013'ü geride bırakmıştır. 

İKTİDAR YEMEK İÇİN FIRSAT DEĞİLDİR

İktidar yemek, çalmak için fırsat değildir. Devletin sahip olduğu avantajlarla hükumetin iddiaları çatışmış, kaynaklarımız israf edilmiştir. Milletten alınan vergiler millete hizmet olarak dönmelidir. Yolsuzluk öyle bir illettir ki kurtulan olmamıştır. Devlet yönetimindekilerin her şeyden önce helal ve haram ayrımını yapabiliyor olmalıdır. Helal haram arasındaki kalın çizgiyi görmeyenler için her yol mübahtır.

17 ARALIK MALUMUN İLANI

17 Aralım 2013 günü başlatılan operasyon malumun ilanıdır. AK Partinin üzerindeki 11 yıllık yolsuzluk kiri ortaya çıkmıştır. Yargı kesin hükmünü vermeden kimseye suçlu muamelesi yapılamaz. Şüpheli olarak ifadesine başvurulacak kişiler hükümet eliyle korunmuştur. Başbakan şüphelileri teslim etmeyerek suç işlemiştir.

21 Aralık'ta yapılan korsan değişiklik hükümetin niyetini ortaya koymuştur. Rüşvet veyolsuzluk iddiaları kendisine uzanmaktadır. Oğlunun üzerinden kendisine uzanılmak istendiğini açıklamıştır.

BAŞBAKAN'IN FRENİ PATLADI AKIL SAĞLIĞINI YİTİRDİ

Başbakanın frenleri öyle bir patladı ki kendisine komplo yapıldığını durmaksızın söylemektedir. Anlaşılan her yer komplo, her yer tuzaktır. Yolsuzluk yalan düzmecedir. Paralel devlet düzmecesi oluşturulmuş. Başbakan akıl sağlığını kaybetmiştir. Hem kendisini hem de Türk milletini kandırmaya çalışmaktadır. Başbakanın hesabı bu defa tutmayacaktır. Planlarını saçmalıklarını yutacak kimse kalmamıştır.

Bu nasıl bir örgüttür ki malum bakan ve ailesi İranlı şahıs tarafından umreye göötürülmüş, bakan çocuğunun evinden kasalar çıkmıştır. Altın kaçakçılığını faiz lobisi mi yapmış, evlatlarının bulunduğu vakıflara usülsüz ihaleleri kimler yapmış.Bu nasıl bir örgüttür ki, bakanlar çantalarla, elbise çantalarıyla paraları cebe indirmiştir? Dün hayret eden Başbakan, bugün polislere dört bir koldan hücum etmektedir

BIRAK DA SENİN GİBİ KARALAR ORTAYA ÇIKSIN

Her sorunlu dönemde yurt dışına gitmeyi alışkanlık haline getiren Erdoğan komploculuğu bırakmalıdır.Başbakana göre iranlı kişi hayırsever genel müdürden çıkan para ise İmam Hatip ve üniversite için toplanan paradır.

Yıllar içinde sürekli geri giden, sürekli karanlık güçlere teslim olan bir ülke nasıl ileri gitmiş olacaktır. Başbakan daha önce esasen hükümet olarak vatandaşlar olarak da görevimiz hukuk kurallarının işlemesine yardımcı olmaktır demişti. Bugünse yargıyı hedef alıyor. 

Başbakana sesleniyoruz bırak da ak ile senin gibi karalar ortaya çıksın. Başbakanın bugünkü hali dününü yalanlamaktadır. Başbakan dün övdüğü ve terfi ettirdiği savcıları bugün suçlamaktdır. Evet biz Başbakansız, AKP'siz, PKK'sız Öcalan'sız, BOP'suz Türkiye istiyoruz.

Başbakan yine yargıya kafa tutmuştur. Delilleri karartmakta şüphelileri kollamaktadır. Kabahat yargıya yüklenmiştir.

DOLMABAHÇE'DE TOPLANTI

Dolmabahçe'de çoğu yandaş 47 yazar Başbakan Erdoğan ile hasret gidermiştir. Bizim için ikinci akil adamlar toplantısı olan bu buluşmada bazı eski akil adamlarda yer alarak yenilere acemiliklerini gidersin diye ders vermek için çağrılmış olabilir. Hükümet sandık yoluyla gönderilmelidir. Başbakan topu aut'a atsa gol diye sevinecek yardakçıları etrafındadır.

BAŞBAKAN DEVLETİ ÖRGÜTE NASIL TESLİM ETTİ?

Başbakan bir örgüte devleti nasıl teslim etmiştir? Dün her sorunun arkasında Ergenekon gösterilerken bugün değişik bir örgütün doğmasına kim vesile olmuştur?

İNLERİNE GİRECEĞİZ DİYEREK İNSANLARI HAYVAN YERİNE KOYDU

Koskoca devleti çetelere kaset imali aptığı söylenen örgütlere ve paralel yapılara peşkeş çeken Erdoğan'ın bugün sızlanmaya ne hakkı vardır? Başbakan'ın inlerine girecegiz diye insanları hayvan yerine koymaya ne hakkı vardır? Bize göre yargı darbesi değil iktidar darbesi vardır.

Karşımızda yargı, yürütme, yasama krizi vardır. Bunu çözmezsek Türkiye bir kaos yaşayabilir.
Yargı ve yürütmenin içine çıkan paralel devletin atama ve tayin kararnamelerini kim imzalamıştır. Başbakan buna göz yuma yuma izin verdiyse şimdi nasıl ayıklayacaktır?

ERGENEKON VE BALYOZ'U YENİDEN YARGILAMAK İHTİYAÇ DEĞİL

Ülkemizin şu an ki ihtiyacı Ergenekon ve Balyoz davalarını yeniden yargılamak değildir. Yılların hesabını kim verecek? İntihar eden subaylar nasıl geri gelecek?

Sanki ortada rüşvet soruşturması yokmuş gibi TBB Başkanı da bu kumpasın içine girmiştir. TBB Başkanı başbakana yolsuzluğu hatırlatacak bir söz söylemiş midir? Madem TSK'ya kumpas kuruldu bunun failleri hakim karşısına çıkarılmıştır. Yıllarca içeride yatan kişilere 7 yıl sonra pardon demek doğru mudur? Onların yüzüne nasıl bakılacaktır? TBB Başkanı anayasa değişikliği konusunda bu soruları düşünmüş müdür?

ŞEREFSİZCE SENARYO

Erdoğan'ın gizli gündeminde,kumpası gerekçe yaparak İmralı canisini ve tutuklu PKK'lıları yenidenyargılayıp serbest bırakmak var mı? PKK'lıları serbest bıraktırıp, Engin Alanı 18 yıla mahkum edenler, PKK'nın önünü açanlar bunları nasıl açıklayacaktır? PKK'lıların serbest bırakılıp Alan'ın tutuklu bırakılması şerefsizce yazılan bir senaryodur. 

ENGİN ALAN SUÇSUZDUR 

Kumpasçılar hesap vermeyenler TSK üzerinden PKK'ya can simidi uzatılmasını tasvip etmeyiz. Sonuna kadarda karşısındayız. Sayın Engin Alan bölücülere karşı rehin olarak tutuluyorsa bunun hesabı verilecektir. Engin Alan sonuna kadar suçsuzdur. Sonuna kadar vekilimizin arkasındayız.


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/Bahceli_Erdogani_

cemaatle_vurdu/304238#.Usx1z9JdWbQ



Bu haber 648 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,487 µs