En Sıcak Konular

BERABER YÜRÜDÜNÜZ WASHINGTONLARDA

24 Aralık 2013 22:44 tsi
BERABER YÜRÜDÜNÜZ WASHINGTONLARDA İnsanların başına ne gelirse başka misyonların emrine girmeye karar verdikten sonra geliyor. Bu bağlamda Fethullah Gülen ile Erdoğan'ın maalesef çok kötü sicilleri var.

Beraber yürüdünüz Washingtonlarda

İnsanların başına ne gelirse başka misyonların emrine girmeye karar verdikten sonra geliyor. Bu bağlamda Fethullah Gülen ile Erdoğan'ın maalesef çok kötü sicilleri var. Birisi din adamı olarak Vatikan kapılarına gidip Papa'ya "Biz senin misyonunun parçası olarak burada bulunuyoruz" demişti, diğeri ise Washington'un verdiği BOP eşbaşkanlığı görevine soyunmuştu. 
Vatikan'ın misyonuna soyunan da, BOP'un eşbaşkanlık misyonuna soyunan da elbette milletten aldıkları gücü başka milletlerin ve devletlerin dini-siyasi hükümranlıklarına devrederek yanlış yapmışlardı. 
Çünkü size bir vazife veren dış odaklar, çok önemli menfaatleri gereği bu vazifeyi verirler ve zamanı gelince de paçavra gibi atarlar. Dün dost olarak bağrına bastıkları güçleri, bugün birbirine kırdırırlar. Bu satırların yazarının da içinde olduğu misyonun savunucuları ise "Bu toprakların dışından gelecek her çözüme kulak tıkadı. Vatikan'a koşanı da, Washington'a el açanı da uyardı. Onlara 'durun kalabalıklar ve cadde çıkmaz sokak' diye bağırdı." 
Ve ne kadar haklı oldukları bugün ayan beyan ortaya çıktı. 
Daha düne kafa adeta kanka olan kesimler, Esad'a birlikte söven, Mısır'ın içişlerine birlikte karışan, birlikte Rabia işareti yapan, birlikte diyalog toplantıları yapan, Türkçe Olimpiyatları denilen maskara yarışmada birlikte Türkler söyleyen dostlar şimdi kanlı bıçaklı oldu. 
Pensilvanya'dan beddua eden ve onun inine girmeye ahdetmiş olanlar bilmeli ki, asıl Suriye'de ve Mısır'da ölenlerin bedduası tuttu. 
Asıl Ortadoğu coğrafyasını kana bulama misyonuna alet olan bu ortak cephe yüzünden ölen milyonların bedduası tuttu. 
Asıl Halep'te, Hama'da, Humus'ta, Lazkiye'de kandırılıp, "birkaç ayda Esad devrilecek" denilerek ellerine silah verilen, evsiz, barksız bırakılanların bedduası tuttu. 
Asıl Gezi eylemlerinde sırf ağacı savundukları için biber gazı yiyen, ölen, yararlanan gencecik çocukların bedduası tuttu. 
Hocaefendi boşuna beddua etmesin. Boşuna ona buna saldırmasın. 
"Bu yollarda beraber yürüdünüz" ve şimdi beraber ağlıyorsunuz.


Muharrem Bayraktar -Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12008215/beraber-yurudunuz-washingtonlarda/muharrem-bayraktar



Bu haber 597 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,564 µs