En Sıcak Konular

''REZİL OLARAK GİDECEKLER''

20 Aralık 2013 22:46 tsi
''REZİL OLARAK GİDECEKLER'' Bu sefer, yolsuzlukları örtmeğe türbanları yok! Milli irade dolandırıcılıklarını örtmeye kullanabilecekleri tesettürleri yok! Akılları karıştırmak ve siyaset cambazlığıyla günahlarını örtmek için iftira edebilecekleri vesâyet(!)çi Genelkurmay da yok!...

'Rezil olarak gidecekler'

Haftalardır süren iktidara daha fazla sahip olma çekişmesi ve çatışmasının, aklıma yatmayan yerleri var! Sütten o kadar ağzım yandı ki yoğurda bile üflüyorum artık!
Ayna gibi asfalt bir otoyolda, heyelanla yuvarlanan yumruk kadar bir taşın, kocaman TIR'a takla attırabileceğini biliyorum! O yumruk kadar taş, ne taşlığının farkındadır, ne de takla attırdığı TIR'ın...
Hırsın kör ettiği kişilerin; çekişmeler, çekiştirmeler sırasında asfalttaki taşı göremediklerini zannediyorum!
Biz bu memlekette; Genelev Patroniçesi Manukyan'ın yıllarca Vergi Rekortmenliği'ni kanıksadık! Bu memlekette gün boyu değişik ezik-perişan kılık-kıyafetlerde dilenip gece pavyon kapatan, emlak trilyoneri dilencileri kanıksadık!
Bu memlekette; "Bal tutan parmağını yalar!" ve "Benim memurum işini bilir!" öğütleriyle trilyonlar hortumlayan prensleri, Başbakan kızına jaguar hediye edebilen para babalarını kanıksadık!
Biz bu memlekette; Cami yaptırma derneği bürosunda işlerini yürüten beş vakit namazlı, alnı secdeli, eli tesbihli, dili zikirli imanlı hırsızları kanıksadık!
Bu memlekette; kitaplarını basan yayınevinden ayda 80.000, bir yılda 960.000 lira alan cüppeli züppeleri ve açlıktan ölen Gâzileri kanıksadık!
Bir gazeteci; geçtiğimiz Mayıs ayında, Gülen'in gazetecilere; "Rezil olarak gidecekler iktidardan!" dediğini hatırlatarak; "Operasyonun dört dalga halinde yapılacağını ve bir bakanı da içine alacağını söyleyeyim!... Şenlik var anlayacağınız!" diye twitler atıyor!
Ve hemen peşine Kabine'nin dört Bakanı hakkında fezleke hazırlanılıyor! 
Üç Bakan'ın oğulları, organize rüşvet suçlamasında gözaltına alınıyor ki bunlardan biri İçişleri Bakanı'nın oğlu ve operasyonun başında, Özel Yetkili Savcıların ilki ve en meşhuru olan Zekeriye Öz çıkıyor! Biz de, gayr-ı ihtiyâri Hükümet-Cemaat çekişmesinde taraf tutmadan izlemeye çalışıyoruz!
Aklıma yatmayan yerler var bu çekişmede! 
Yürütmenin Başı'ndan gizli yürütmeler var gibi sanki! 12 yıllık AKP iktidarında; daha önce "Babalar gibi satarım!" diye kükreyen Kemal Ağbi'nin oğlu ve yakınlarına kazandırdıklarının; tek dönem Orman Bakanlığı yapan birinin oğluna kazandırdığı 400'den fazla dairenin yanlarına kâr kalmasını örnek alan harîsler, giderayak ne yürütebilirsek kârdır aceleciliği ile kontrolü kaybettiler!
Sadece son operasyondaki yolsuzluklarla ilgili ortada dönen rüşvetin 100 milyon lira olduğu söyleniyor! Rüşveti 100 milyon lira olan rantın boyutunu ise benim rakam hafızam telaffuz edemiyor!
10 gün önce; Ergenekon Davası'nın bavullu gizli evrak belboyu M. Baransu, twitter'dan bir milyon dolar rüşvet alırken görüntülenen bakanı sormuştu Başbakandan ama yeterince dikkat çekememişti!
Bu memlekette; her ân, her şey olabilir! Bu memleketin siyâsetini pisleten ve siyâsette pislenen politikacıları yüzünden, asla şaşırmamayı öğrendim! 
Zinanın suç olmaktan çıkarılmasıyla gayri meşrü ilişki meşrûlaştırıldı ve adı zamparalık da değil! Avrupa'da Asrın Dolandırıcılığı diye tarihe geçen Deniz Feneri a.v. olayından sonra; dolandırıcılık, hortumculuk, hırsızlık, arsızlık sıradan işlerden oluverdi!
Ki bunlar; "Yolsuzluk ve yoksullukla mücadele" propagandası ile üç dönemdir iş başındalar!
Ve asla dokunulamaz zannedilen kişi ve kurumları yerle bir ederek de efsâneleştiler! Doymaz harîslerin pasta paylaşımındaki çekişmeleri olmasa, bir on iki sene daha veya Tayyip ölünceye kadar bu iş böyle sürer gider zannediyorduk! "Kılcal damarlara sirayet edinceye kadar, gerekirse on milyar harcayın, bir lira kazanmayın! Hakim satın alın, savcı satın alın!" öğüdü ile Netekim General devrinden beri, devletin her kurumunda, her kademesine sızmayı başaran Gülen Hizmet Grubu A.Ş. mensupları ile Recep Tayyip'in AKP kadroları arasında kıyasıya bir iktidar savaşı başladı!
Bu yüzden her ân, karşımıza bir baskın seçim kararıyla çıkabilirler diyorum!
İki aydır Emniyet Müdürleri kararnamesini Köşk'te tutan; "Ben Gülüm'ü seçtim! Kabul etmeyen vatandaşlıktan çıksın!" tarifli Abdullah'ın, Tayyip'e karşı, beklemediği bir ânda karşı atağa geçmesini, Devlet Denetleme Kurulu'nu devreye sokmasını bekliyorum!
Üç dönemlerini tamamladıkları için Parti Tüzüğü gereği siyâsi hayatları sonlanacak olan AKP Kurmaylarının ya kazan kaldırmalarını, ya da bu tüzük maddesine müdâhale etmelerini bekliyorum!
Bunları bilen BOP Eş Başkanı Tayyip de, Konya'da; "Tehditlere boyun eğmeyeceğiz!" derken sanki Başbakan talimatıyla patron tarafından kapı önüne koyulan, elinden kalemi alınan gazeteci gibi şikâyetleniyordu!
"Birilerinin topu tüfeği varsa bizim de Allah'ımız var!" derken daha bir zavallıydı, zavallım! Önünde ayağa kalkmadığı için "Karşılığını gördü!" diyerek ömürboyu hapse mahkûm ettirdiği toplu-tüfekli generali de hatırladığımda, onun yerine yüzüm kızarıyor!
Aynı zavallı(!)nın; "O bakanı kulağından tutar kapının önüne koyarım!" diye kibirle böbürlendiğini de hatırlıyorum!
Ve hâlâ ne Başbakanlık koltuğunda oturanın; ne de adları ayyûka çıkan AKP'li Bakanların akıllarından istifa geçmiyor bile!
Olanları, "Hükümet-Cemaat" çekişmesi tarifine hapsetmek, yolsuzluklarla ilgili soruşturmayı yakın geçmişteki yolsuzluklara misilleme olarak yorumlamak, pek akıl işi gibi gelmiyor bana!...
Bu sefer, yolsuzlukları örtmeğe türbanları yok! Milli irade dolandırıcılıklarını örtmeye kullanabilecekleri tesettürleri yok! Akılları karıştırmak ve siyaset cambazlığıyla günahlarını örtmek için iftira edebilecekleri vesâyet(!)çi Genelkurmay da yok!...
Taze necâsete üşüşmüş kara-sinek ve eşek-arılarının vızıltıları, kulak götürüyor!
Bavul bavul gizli evrak servisinde kullanılan gazeteci kimlikli belboyların dediği gibi; "Şenlik var anlayacağınız!"
"OLAMAZ TÜRK'E BAŞ, TÜRK'ÜM DEMEYEN" vesselâm...
Selâm, sevgi, duâ...

 

Mustafa Aslan - Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12008161/-rezil-olarak-gidecekler-/mustafa-aslan


Bu haber 603 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,925 µs