En Sıcak Konular

ERDOĞAN'DAN OPERASYON YORUMU:''BOYUN EĞMEYECEĞİZ''

17 Aralık 2013 18:32 tsi
ERDOĞAN'DAN OPERASYON YORUMU:''BOYUN EĞMEYECEĞİZ'' Başbakan Erdoğan Konya'da çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Başbakan bugün AKP'ye uzanan Cemaat operasyonuna dair isim vermeden olay yaratacak sözler söyledi.

Başbakan Erdoğan: 'Boyun eğmeyeceğiz

Başbakan Erdoğan Konya'da çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Başbakan bugün AKP'ye uzanan Cemaat operasyonuna dair isim vermeden olay yaratacak sözler söyledi.

İŞTE BAŞBAKAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIRBAŞLARI:

"Aziz milletimiz arkamızda olduğu sürece hak yolunda yürümeye, hakkı savunmaya, hak yolunda mücadele vermeye devam edeceğiz."

"BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

"Burada Konya'da bir kez daha söz veriyorum. Sizin itimadınıza, güveninize asla halel getirmeyeceğim. Sizin açtığınız yoldan, çizdiğiniz istikametten asla ayrılmayacağız. Hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz. Siz arkamızda olduğunuz sürece Allah'ın izniyle geri adım atmayacağız. Haktan ve hak mücadelesinden ayrılmayacağız."

"İSTEDİKLERİ KADAR ÇİRKİN YOLLARA TEVESSÜL ETSİNLER"

"İstedikleri kadar çirkin yollara tevesssül etsinler, çirkin ittifaklar içine girsinler. Buradan bir kez daha Konya'dan tekrar ediyorum; Türkiye'de artık söz karar, yetki milletindir. Mühür milletin elindedir."

"ARKASINA KARANLIK ODAKLARI ALANLAR..."

"Arkasına karanlık odakları, çeteleri alanlar bu ülkeye, bu millete istikamet veremeyecekler. Arkasına sermayenin, medyanın gücünü alanlar bu ülkenin istikametini değiştiremezler. Arkasına Türkiye içinde ve dışında bir takım karanlık güçleri alanlar, Türkiye'nin ayarlarıyla oynayamazlar, istikametini değiştiremezler."

"TÜRKİYE ÜZERİNE OPERASYON YAPILACAK BIR ÜLKE DEĞİLDİR"

"Türkiye üzerinde operasyon yapılacak bir ülke değildir. Bu milletin iktidarı olarak AK Parti hükümeti buna izin vermez."

"KİMİN NE HESABI VARSA, 30 MART'TA SEÇİM VAR"

"Kimin ne hesabı varsa, 30 Mart'ta seçim var. O seçime girsinler, orada hesaplarını görsünler. Seçimlere girsinler, milletle orada görüşsünler. Hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne millet ne de biz müsaade etmeyiz. Türkiye bir muz cumhuriyeti değil. Çiğnenecek üçüncü sınıf bir kabile devleti değildir."

"İçerden ya da dışardan hiç kimse benim ülkemi karıştıramaz. Benim ülkemde çirkin tuzaklar kuramaz. Saldırılar, tuzaklar bu millete diz çöktüremedi, bundan sonra da çektiremez."

"Çok enteresandır. Birilerinin topu tüfeği varsa, hilesi hurdası varsa, neyi olursa olsun bizim Allah'ımız var. Bize o yeter. Bize millet yeter millet, siz yetersiniz. Allah bes bâki heves."

Odatv.com

Kaynak: ODATV.COM http://www.odatv.com/n.php?n=izin-vermeyiz-1712131200


Bu haber 741 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,389 µs