En Sıcak Konular

SARIGÜL RESMEN ADAY

12 Aralık 2013 22:21 tsi
SARIGÜL RESMEN ADAY Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül CHP'den İstanbul için resmen adaylığını açıkladı...

Sarıgül resmen aday

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül resmen adaylığını açıkladı...

Mustafa Sarıgül'ün konuşmasının satırbaşları;

RAYLI SİSTEMLERİ ÖNE ÇIKARACAĞIZ

İstanbul'un trafik sorununu biz çözeceğiz. Evden işe gitmek çile olmaktan çıkmalı. Bir vatandaş evden işe işten eve gitmek için neler çekiyor hep beraber görüyoruz. Raylı sistemleri öne çıkaracağız, deniz ulaşımını arttıracağız. Otopark sayılarını arttıracağız. Yaya yolları, bisiklet yolları yok denecek kadar az. Bunları artıracağız. 

İSTANBUL'U TEKNOLOJİ ŞEHRİ YAPMAK BOYNUMUZUN BORCU

İstanbullulara hiçbir engel koymayacağız. İstanbul engelsiz bir şehir haline gelecek. İstanbul'u bilim şehri, İstanbul'u teknoloji şehrimiz yapmak bizim boynumuzun borcudur. Sevgili gençler gelin bilimde ve teknolojide çok önemli çok değerli bir seferberliği başlatalım. İstanbul'un gelişmesinde ve güçlenmesinde beraber hareket edelim. Amacımız İstanbul'u gerçek bir kültür başkenti yapmak. Dünya turizminin gözbebeği haline getirmek. Eğitim, sağlık ve sporda da bilimsel yaklaşımlara ihtiyaç vardır. Bu yaklaşımı CHP olarak biz en güzel şekilde sağlayacağız. 

Engellilerin, çocukların, gençlerin, kadınların, ihtiyarların mutlu olmasını arzu ediyorum. Her yurttaşım varlıklı olsun, sofraları bereketli olsun arzu ediyorum. 

İstanbulumuzun nefes almaya ihtiyacı var. İstanbulumuzun nefesi kesildi. Bunun için kuzeydeki ormanlarımızı, özellikle su havzalarımızı koruyacağız ve İstanbul'a nefes aldıracağız. Artık İstanbul'da deprem korkusu olmasın. Binaların güçlendirilmesi ana hedefimizdir. Depremle ilgili bütün tedbirleri alacağız. 

TOPLUMUN HER KESİMİNİN KABUL ETTİĞİ PROJELERLE GELİYORUZ

Biz İstanbulumuzu daha rahat daha huzurlu daha mutlu bir şehir haline getirmek istiyoruz. Daha mutlu olunması için ben ve CHP hazırdır. 

Biz İstanbul'a yakışan bütün yurttaşlarımızın kabul ettiği doğanın ve bilimin hakim olduğu akılcı projelerle geliyoruz. Toplumun her kesiminin kabul ettiği projelerle geliyoruz. Üniversitelerimizin, bilim adamlarımızın, STK'ların kabul ettiği ayağı yere basan projelerle geliyoruz. Bizim amacımız inşallah İstanbul halkına yapacağımız hizmetlerle en büyük katkıyı sunmaktır. 

En büyük arzum İstanbul'da CHP'nin bayrağını zirveye taşımaktır. 

İnanıyorum ki İBB başkanlığını tüm yurttaşlarımızın desteğiyle kazanacağız. İstanbul'da yaşayan bütün yurttaşlarıma güveniyorum. Sadece bana oy veren yurttaşlarımızın değil bana oy vermeyenlerin de hak ve hukuklarını koruyacağım. Çok rahatım, ben kendimi şu andan itibaren gönül rahatlığıyla önce CHP'ye sonra İstanbullu yurttaşlarıma emanet ediyorum. 

Buradan bir kez daha CHP İstanbul İl Merkezi'nden genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, MKYK'ya ve Türkiye'nin her noktasındaki il ve ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum. İstanbul İl Merkezi'nden ifade etmek istiyorum ki gönlünüz rahat olsun, vakit tamamdır, zamanı gelmiştir, yolumuz açık olsun, ışığımız bol olsun. 

Adaylık dilekçesini değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'ye getirecek olan bu güzel dosyamızı İstanbul İl Başkanımıza takdim ediyorum. 


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/Sarigul_resmen_aday/301200#.Uqoau9JdWqg


Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,207 µs