En Sıcak Konular

ERDOĞAN'DAN CEMAATE İMALİ GÖNDERME

1 Aralık 2013 13:58 tsi
ERDOĞAN'DAN CEMAATE İMALİ GÖNDERME Erdoğan, “Bu ülkenin rotasını içerde ya da dışarda belli güç odakları, değil sadece benim aziz milletim çizer. Onlar kendi zümrelerinden başka hiçbir şey düşünmezler” dedi.

Cemaate imalı gönderme

Erdoğan Muğla'da yaptığı konuşmada, "Bu ülkenin rotasını içerde ya da dışarda belli güç odakları, değil sadece benim aziz milletim çizer. Onlar kendi zümrelerinden başka hiçbir şey düşünmezler" dedi.

Yasaklı kentte milli  iradeden söz etti!
Başbakan Tayyip Erdoğan, valilik tarafından tüm gösterilerin yasaklandığı, adeta sıkıyönetimin ilan edildiği  Muğla'ya giderek çeşitli açılış törenlerine katıldı. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan'ın hedefinde yine muhalefet vardı. Erdoğan konuşmasında, Japonya Milli Günün'nde yaşananları yeniden gündeme getirerek şunları söyledi:  "Kadına şiddete son diyenler, kadına el uzatılamaz diyenler, kadına bu noktada söz, laf, hakaret edilemez diyenler eğer bizim parlamentomuzun çatısı altında kalıyor da onların partisi onları muhafaza ediyorsa CHP'den hesap sormak lazım. Lafla kadına siyasi hak verilmez, lafla kadına saygı olmaz. Ben konuşamıyorum. Eşim olduğu için konuşamıyorum. Ama görüyorum ki milletim konuşuyor. Adını ağzına almak ona taltif olur. O nedenle alamam." Erdoğan, "Bu ülkenin istikametini çeteler değil millet çizer. Bu ülkenin rotasını sermaye sahipleri değil, belli medya kuruluşları değil siz çizeceksiniz. İçerde ya da dışarda belli güç odakları, başka ülkeler değil sadece benim aziz milletim çizer. Onlar kendi zümrelerinden başka hiçbir şey düşünmezler" diye konuştu. Erdoğan, şöyle konuştu: "Bu ülkenin istikametini çeteler değil millet çizer. Bu ülkenin rotasını sermaye sahipleri değil, belli medya kuruluşları değil siz çizeceksiniz. İçerde ya da dışarda belli güç odakları, başka ülkeler değil sadece benim aziz milletim çizer. Türkiye'nin sahibi millettir. Hiç kimse milli iradeye el uzatamaz. Milli iradeye kast edemez."  Erdoğan, "Azınlığın değil 76 milyonun dediği olur. Çoğunluğun azınlığa tahakkümüne hayır. Çoğunluk idare eder azınlık değil. Yıllarca bir avuç azınlık parasıyla, makamıyla ülkeyi yönetmek istediler. Sermaye hükümetler getirdi, hükümetler götürdü. Biz gelene kadar bu ülkede 16 ayda bir hükümet değişti. Böyle bir ülkede başarı olur mu?" ifadelerini kullandı. Yine türban konusuna değinen Erdoğan, "Başı örtülü diye kızlarımızı üniversiteye sokmadılar. Şimdi gidiyor kızlar. Türkiye parçalandı mı? Huzur geldi be... " dedi.

Müzakereyi savundu
Erdoğan konuşmasında, müzakere sürecine de değindi.  Erdoğan,  "15 ay önce Burak Erdil Beytüşşebap'ta terörist saldırısı sonucu şehit edildi. 2 Eylül 2012'den beri Muğlalı Burak kahramanımızdan sonra terör nedeniyle hiçbir şehit vermedik. 1 yılı aşkın zamandır askerimizi, korucularımızı kaybetmedik terör nedeniyle. Keşke tüm kahramanlar aramızda olaydı" dedi. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Birileri hala çözüm sürecinin karşısında dikiliyor. Çok ananın yüreği yandı. Artık ocaklara ateş düşmüyor. Biz bu süreci muhafaza etmeliyiz. Diyarbakır'a gidiyor da Barzani'yi oraya getiriyorsa, türküleri yüzünden kovulan Şivan'ı getiriyorsa derdimiz 76 milyon birbiriyle kucaklaşsın diye yapıyoruz. Bu kucaklaşmadan kimlerin rahatsız olduğunu biliyorsunuz değil mi? Anayasanın, yasaların dışına asla çıkmadan meşruiyet içinde sizin değerlerinizi çiğnemeyeceğiz, çiğnetmeyeceğiz."


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=91717


Bu haber 589 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,805 µs