En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''TÜRK YOKTUR DİYEN BELASINI BULACAK!''

2 Aralık 2013 13:06 tsi
BAHÇELİ: ''TÜRK YOKTUR DİYEN BELASINI BULACAK!'' AKP MKYK Üyesi Yasin Aktay’ın “Türk diye bir ırk yoktur” sözlerine sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bu milletimize en ağır küfürdür” dedi.

Türk yoktur diyen belasını bulacak!

AKP MKYK Üyesi Yasin Aktay'ın "Türk diye bir ırk yoktur" sözlerine sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bu milletimize en ağır küfürdür" dedi.

Cevabı millet verecek
BALIKESİR'deki açılış töreninde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Hiç kimse Türk yoktur diyemez ve diyemeyecektir. Diyen de belasını mutlaka bulacak, yediği içtiği boğazına düğümlenecek, hak ettiği cevabı en yakın zamanda Türk milletinden alacaktır"

Bozuk zihniyet iş başında
TÜRK milletini inkar eden Başbakan Erdoğan ve zihniyetinin iş başında olduğunu söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şöyle devam etti: "Türklüğü yok sayan ve hatta daha ileri giderek Türk diye bir şey yok deme ahlaksızlığını ve rezilliğini diline dolayan da Başbakan ve zihniyetidir" 

Hüsran verici bir durum
Bu seviyesiz laflara hıyanet yakıştırmasının bile az olduğunu vurgulayan MHP lideri Bahçeli, "Türk milletini 36 parçaya ayırma çabaları yetmezmiş gibi, şimdi de 'Aslında Türk diye bir şey yoktur' noktasına gelinmesi felakettir, hüsran vericidir ve milletimize en ağır küfürdür" diye konuştu...
 
"Bu sözü söyleyen belasını bulacaktır"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir'de toplu açılış töreninde konuştu. Bahçeli'nin hedefinde "Türk ırkı yoktur" diyen AKP'li Yasin Aktay vardı. Başbakan ve hükümeti,nin milli ve manevi değerlerimize suikast düzenlemek için olmadık iftira, tezvirat ve karanlık kampanyalardan istifade peşinde olduğunu belirten Bahçeli, "Biliniz ki, Türk milleti tıpkı 94 yıl önceki karanlık günlere paldır küldür gitmektedir. Türkiye sanki ikinci Mondros Mütarekesi'ni imzalayan savaş mağlubu, yenilmiş, teslim alınmış ve her tarafından kuşatılmış bir ülke görüntüsündedir. Başbakan Erdoğan azıtmış, aklını yitirmiş, kontrolü kaybetmiş, her değerimizi darbelemiş ve damgalamıştır." dedi.

Ahlaksızlık ve rezillik
Türk milletini inkar eden Başbakan ve zihniyetinin iş başında olduğunu anlatan Bahçeli şöyle devam etti: "Türklüğü yok sayan ve hatta daha ileri giderek Türk diye bir şey yok deme ahlaksızlığını ve rezilliğini diline dolayan da Başbakan ve zihniyetidir. Bu hastalıklı yaklaşım ve iftiranın, Türklere barbar diyen Haçlı emellerinden hiçbir farkı yoktur. Söz konusu bu isnada, bu seviyesiz laflara hıyanet yakıştırması bile az gelecektir. Türk milletinin 36 parçaya ayırma çabaları yetmezmiş gibi, şimdi de " aslında Türk diye bir şey yoktur " noktasına gelinmesi felakettir, hüsran vericidir ve milletimize en ağır küfürdür. Zalimler koalisyonu bile bu kadarını yapamamıştır. Yedi düvel başımıza üşüşmüştür de, bu kadarına bile cesaret edememişlerdir. PKK'lı hainlerin aklına bile bu denli bir kara çalma gelmemiştir.
MHP lideri daha sonra şunları söyledi: " Hiç kimse Türk yoktur diyemez ve diyemeyecektir. Diyen de belasını mutlaka bulacak, yediği içtiği boğazına düğümlenecek, hak ettiği cevabı en yakın zamanda Türk milletinden alacaktır.
Eğer ki, bugünkü iktidar demokratik vasıtalarla görevden alınmaz, Recep Tayyip Erdoğan koltuğundan inmezse, milletimizi facialar beklemektedir. Biliniz ki, AKP kazanırsa Türkiye kaybedecektir. AKP kazanırsa; PKK sevinecek, İmralı canisi heyecanlanacak, sömürgeciler iştahlanacak, hainler alkışlayacak, küresel cinayet projeleri teyit edilecek, maalesef ki hepimiz, tüm Türk ve İslam dünyası kaybedecektir.

Habis bir ur
Erdoğan'ın Barzani'den petrol alabilmek için taviz üstüne taviz verdiğini kaydeden Bahçeli, "Başbakan hem ülkemiz, hem de bölgemiz için habis bir ur olmuştur. Petrol sözünü almış, Kürdistan'ı tanımıştır. Petrol sözünü almış, Sevr hayallerini diriltmiştir. Daha da acıklısı petrol sözünü almış, Türkiye'yi satmıştır. Başbakan Erdoğan karanlık bir isim olarak tarihe geçmiştir." ifadesini kullandı.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=91756


Bu haber 721 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,503 µs