En Sıcak Konular

GİZLİ KASETLER BU KEZ KİMİN BAŞINI YAKACAK?

1 Aralık 2013 10:57 tsi
GİZLİ KASETLER BU KEZ KİMİN BAŞINI YAKACAK? Dün bu gibi görüntülerin yayınlanmasından muhalif güçler zarar görüyor diye zevk alanlar bugün “Vay ahlaksızlar! Yasadışı görüntü yayınlıyorlar” diye veryansın edecekler mi?

'Gizli kasetler' yeniden geliyor mu?

Emin Çölaşan, kendisine gelen bir kasette önemli bir AKP’linin uygunsuz görüntülerinin yer aldığını yazdı. Bu aslında çok sürpriz olmayan ve beklenen bir durum. Zira aylardan beri AKP’lilere ait uygunsuz ses ve görüntü kayıtlarının yayınlanacağı konuşuluyor. 
Böyle bir durumda AKP’nin feryadı figan etmeye “vay namussuzlar” demeye hakkı olmasa gerek. Zira bu ülkede yıllardan beri milletvekilinden bürokratına, gazetecisinden sade vatandaşına kadar yüzlerce kişinin en mahrem görüntü ve ses kayıtları yayınlandı ama devlet üzerine düşen görevi yaparak bu aşağılık yasa dışı kayıtları yapanların kim ya da kimler olduğunu ortaya çıkarmadı. 
Zira nasılsa ‘hepsi’ muhalifti! 
Kasetleri yayınlanan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da, MHP’li vekiller de, komutanlar da ‘düşman’ cephesindeydi ve yandaş medya bu görüntüleri büyük bir zevkle yayınladı. 
Konuşmaları yasa dışı olarak kayda alınan ve basına servis edilenler arasında kimler yoktu ki; CHP milletvekili Ahmet Ersin’in Ergenekon soruşturmasının gizli tanığı Paradise Pastanesi’nin sahibi Erdal Erdoğan ile yaptığı konuşma. Eski Jandarma Komutanı Şener Eruygur’un eşi Mukaddes Eruygur’un ses kaydı. Harp Akademileri Komutan Yardımcısı Korgeneral  Selahattin Uğurlu’ya ait olduğu söylenen ses kaydı. SAS komutanı Dnz. Kur. Kd. Albay Orhan Yücel’in internete düşen konuşması. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un Brüksel’de yaptığı konuşma. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin’in Tuncay Özkan ile yaptığı telefon konuşması. Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı’nın konuşması. Eski YÖK Başkanı Erdoğan Teziç’in Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili ses kaydı.  Genelkurmay Başkanlığı Elektronik Sistemler Komutanı Tuğgeneral Münir Erten’in eleştirel açıklamaları. Tümamiral Kadir Sağdıç’a ait olduğu iddia edilen ve TSK ile ilgili sözlerin bulunduğu ses kaydı. Doğan yayın Holding Başkan Yardımcısı Soner Gedik ile Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Akif Ulusoy arasında geçen konuşma. Anayasa Mahkemesi üyesi Serdar Özgüldür’e ait olduğu iddia edilen ses kaydı. Ve diğerleri. 
Bunların tamamına yakını yasadışı olarak elde edilmiş, yasal olarak elde edilenler de ne hikmetse basına sızdırılmış ses kayıtları. 
Hükümetin gözü önünde cereyan eden bu ahlaksız durumun üzerine ne güvenlik güçleri ne de yargı gitti. 
Oysa ortada bir dinleme ve izleme çetesi vardı ve devletin bu çeteyi ortaya çıkarması “devlet onurunun gereği” idi. 
Ama AKP yönetimi bu vahim durumun üzerine gitmedi. 
Hatta içten içe sevindi. 
Şimdi de AKP’lilerin uygunsuz kamera kayıtları basına servis edilmeye başlandı. 
Ne diyelim etme bulma dünyası. 
Dün bu gibi görüntülerin yayınlanmasından muhalif güçler zarar görüyor diye zevk alanlar bugün “Vay ahlaksızlar! Yasadışı görüntü yayınlıyorlar” diye veryansın edecekler eminim.

Muharrem Bayraktar -Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12007931/-gizli-kasetler--yeniden-geliyor-mu/muharrem-bayraktar




Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,242 µs