En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU: ''SENİN DERDİN KARMA EĞİTİMİ YOK ETMEK''

5 Kasım 2013 20:00 tsi
KILIÇDAROĞLU: ''SENİN DERDİN KARMA EĞİTİMİ YOK ETMEK'' CHP lideri partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan’ın öğrenci evlerine ilişkin sözlerine cevap verdi.

Kılıçdaroğlu: Senin derdin karma eğitimi yok etmek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kız ve erkek öğrencilerin aynı yurtlarda kalması tartışmalarına ilişkin, "Kızlarla erkekler zaten aynı yurtta kalmıyor ki. Senin derdin yurt sorunu değil, (karma eğitimi nasıl yok ederim?)" dedi.

Kılıçdaroğlu: Senin derdin karma eğitimi yok etmek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "öğrenci evi" açıklamasına ilişkin, "Senin derdin yurt sorunu değil, senin derdin karma eğitimi ben nasıl yok ederim, senin derdin o" derken, "Suudi Arabistan'da kadınlar mücadele ediyor, 'araba kullanacağız' diye, yarın sizin için de böyle bir yasak gelirse hiç şaşmayın" dedi.

CHP lideri partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'ın öğrenci evlerine ilişkin sözlerine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu özetle şöyle dedi:

"Kalkmış demeç veriyor, şu hale bakın diyor, kız ve erkek öğrenciler aynı yurtlarda kalmayacak, zaten kalmıyorlar ki. Kızların yurdu ayrı, erkeklerin yurdu ayrı. Nasıl bir kafadır bu. Hayatı boyunca yurdun önünden geçmeyen birisi bu kadar ağır bir eleştiriyi nasıl getirebilir. Senin derdin yurt sorunu değil, senin derdin karma eğitimi ben nasıl yok ederim, senin derdin o.

Eğer bu ülkede yurt yoksa, sorumlusu kim? TOKİ kalkıyor bir sürü Sovyet tipi evler yapıyor, niye öğrencilere yurt yapmıyor? Efendim yurt yokmuş yeteri kadar. Sen sorumlu değil misin? Bunlar ülkenin sorunlarını bilmeyen insanlar. Kafalarının gerisinde bir şablon var, o şablonu adım adım uygulamaya koymak. Türkiye'yi bir Ortadoğu ülkesi haline getirmek. Herkesin, her yurttaşın özellikle de kadınların bunları bilmesi lazım. Suudi Arabistan'da kadınlar mücadele ediyor, araba kullanacağız diye, yarın sizin için de böyle bir yasak gelirse hiç şaşmayın.

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://siyaset.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-senin-derdin-karma/siyaset/detay/1787535/default.htm



Bu haber 542 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,886 µs