En Sıcak Konular

VURAL: ''MARMARAY ACELEYE GETİRİLDİ''

4 Kasım 2013 23:07 tsi
VURAL: ''MARMARAY ACELEYE GETİRİLDİ'' AKP’nin çifte bayram sloganıyla açtığı Marmaray’ın arıza üstüne arıza yaptığını belirten MHP’li Vural, “İşi aceleye getirdiler. İnsan hayatını hiçe sayıyorlar” dedi.

Marmaray aceleye getirildi

AKP'nin çifte bayram sloganıyla açtığı Marmaray'ın arıza üstüne arıza yaptığını belirten MHP'li Vural, "İşi aceleye getirdiler. İnsan hayatını hiçe sayıyorlar" dedi.
 
29 Ekim'de büyük şovla çifte bayram sloganlarıyla açılan Marmaray, 4. gününde 2. kez arıza yaptı. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Marmaray'ın propaganda amaçlı olarak zamanından önce hizmete sokulduğunu belirterek, "Bayramda açılış yapmak için acele edildi. En az 6 ay süreyle deneme sürüşleri yapılmalıydı. Sağlıklı bir hizmete almak ancak bir deneme süresinden sonra olabilirdi on binlerce vatandaşın yaşamı şov uğruna tehlikeye atılıyor" dedi.
 
Pamukova'yı hatırlattı
Hızlı tren örneğini veren Oktay Vural, "Pamukova'da bir olay yaşanmıştı hatırlasanız. 'İstanbul ile Ankara arasını 3.5  saate indirdik' dediler. Makiniste 'Gaza bas'dediler. Alt yapıyı düzenlemedikleri için maalesef tren kazası meydana geldi. Aynı zihniyet, Marmaray'ı da ani kararla açtı. Sırf 29 Ekim'e yetiştirmek amacıyla hızlandırılmış yapıldı" diye konuştu. Projeyi bayramda şov yapmak amacıyla kullandıklarını ve aceleye getirdiklerini ifade eden Vural, vatandaşın hayatının riske atıldığını söyledi. Vural sözlerini şöyle sürdürdü: "Üstüne üstlük bir de '15 gün bedava' dediler. Yanlış şeyler bunlar. Madem sembolik olarak açtıysan sembolik yaparsın. Sonra da aksaklıkları tespit edersin ve vatandaşını riske atmazsın. Vatandaş daha güvenli ve devamlı bir hizmet alırdı. İşi aceleye getirmenin bedelleri bunlar." 
 
Proje için çok uğraştım
Marmaray için  çok çalıştığını ifade eden Oktay Vural,  İstanbullulara hediye vermek için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. Vural, şöyle devam ettii: "Benim büyük mücadele verdiğim bir projedir. Bakanlar Kurulu'na sunum yaptım. Maliye Bakanlığı'yla irtibata geçtim. MHP adına çok gidip geldim, çok mücadele verdim. İstanbullulara hediye etmek istediğimiz projelerden biriydi bu. Ankara-İstanbul hızlı demiryolunda da imzamız var. Bu tüp geçitte de imzamız var, dolayısıyla elbette gideceğim." 
 
Teşekkür bile etmediler
Açılış için herhangi bir davet almadığını ifade eden MHP'li Oktay Vural, parti mensubu arkadaşlarıyla birlikte Marmaray'ı kullanacakları bir günü kararlaştıracaklarını söyledi ve şunları ekledi: "MHP'nin mensuplarıyla arkadaşlarımızla hep birlikte bu eserimize birlikte binelim gidelim talepleri oldu. Ben de olumlu bakıyorum. Gerçi bizi davet etmediler. Nezaket bile göstermediler, teşekkür bile etmediler."

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=90688


Bu haber 556 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,657 µs