En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''BAŞBAKAN GELMİŞ GEÇMİŞ SİYASETTEKİ EN TEHLİKELİ KİŞİDİR''

3 Kasım 2013 20:45 tsi
BAHÇELİ: ''BAŞBAKAN GELMİŞ GEÇMİŞ  SİYASETTEKİ EN TEHLİKELİ KİŞİDİR'' Kayseri’de aday tanıtım toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Başbakan, siyasetteki gelmiş geçmiş en tehlikeli kişidir” ifadesini kullandı.

MHP, 472 adayını daha açıkladı

Kayseri'de aday tanıtım toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Başbakan, siyasetteki gelmiş geçmiş en tehlikeli kişidir" ifadesini kullandı.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın demokrasiyi, milli iradeyi kötü niyet ve amaçlarına yüreği sızlamadan malzeme yaptığını söyledi. Kayseri'de partisinin yerel seçim adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Bahçeli, iktidar partisini çok sert ifadelerle eleştirdi.
 "Hiçbir iktidar bugünkü gibi karartma uygulamamıştır. Hiçbir iktidar ülkenin milli çıkarlarına şu günlerde olduğu kadar duyarsız olmamıştır." diyen Bahçeli şöyle devam etti: "Türk milletiyle hesabı olanlar AKP'ye hız, heyecan ve istikamet vermiştir. Erdoğan demokrasiyi, milli iradeyi kötü niyet ve amaçlarına yüreği sızlamadan malzeme yapmıştır. Bu zihniyet diktatörlük sevdasına kapılmış, toplumun tüm kesimlerini şiddetle, baskıyla, suçlamayla ölüm sükunetine mahkum etmeye kalkışmıştır. Başbakan, bölücülere alicenap, üniversite öğrencilere kaba ve serttir. Yandaş medyaya cömert, muhalif kalemlere düşman ve patavatsızdır. İmralı canisi ile müzakere, Türklükle mücadele eden bu başbakandır." 
 
Katillere dua
Türk siyasetindeki en tehlikeli kişinin Başbakan olduğunu öne süren Bahçeli şunları kaydetti: "Suriye'den Irak'a kadar Batı'nın planlarını köle gibi sadakat gösterip Müslüman katillerine dua etmekten bile utanmayan bu Başbakandır. Kilise açıp cami yıkmaya kadar işi götüren bu başbakandır. Kandil'de Oslo'da İmralı'da şeref tapusunu kaybeden bu başbakandır. Başbakan Türk siyasetindeki gelmiş geçmiş en tehlikeli kişidir. Türkiye ile gönül bağlılığı sadece şekil düzeyinde. Başına buyruk ve hoyrat. Kimseyle uzlaşmaya yanaşmamaktadır. Türk milleti seni inmeyeceğini düşündüğün koltuğundan indirecek, MHP de palas pandıras Yüce Divan'a yollayacaktır. Orta Doğu emirlerine özenmenin hesabını yandaşlarınla birlikte mutlaka vereceksin." 
 
Bölücüye ödül
Sandıkla Başbakan olan Erdoğan'ın yine sandık yoluyla baş bölücülükten hüküm giyeceğini kaydeden Bahçeli, Ahmet Kaya'ya Cumhurbaşkanlığı tarafından ödül verilmesi konusunda şunları söyledi: "Cumhurbaşkanlığı tarihi bir hataya imza attı. Ölümünün ardından 13 yıl sonra herkesin bildiği ve tanıdığı bir meşhur PKK'lı utanmadan sıkılmadan ödüllendirildi. Kültür ve Sanat Büyük Ödülü dalında bölücülük sabıkalısı birisine verilmesi geçiştirilecek bir unsur değildir. Demek ki Cumhurbaşkanı, canibaşını çok özledik diyerek meydan meydan dolaşan bir PKK'lıyı mezarında onurlandırmıştır." 
Bahçeli, Cumhurbaşkanı Gül'e "İmralı canisini Nobel'e aday gösterip ödül alması için çaba gösterecek misiniz? Kandil'e iyi vurdunuz diyerek bütün katilleri inlerinde taltif edecek misiniz?" diye sordu. Bahçeli, Gül'ün bu kararından dönmesi gerektiğini kaydetti.
 
Belediye başkan adayları tanıtıldı
252 belediye başkan adayının Ankara'da yapılan toplantıda kamuoyuna tanıtılmasının ardından Kayseri'deki toplantıda da 9 büyükşehir, 15 il, 147 ilçe ve 301 belde belediye başkan adayı olmak üzere toplam 472 adayın tanıtımının yapıldı. İşte o adaylardan bazıları:
BÜYÜKŞEHİRLER: Bursa: Kadir Koçdemir, Denizli: Ali İpek, Diyarbakır: Ömer Bozyaka, Eskişehir: Kadir Çalışıcı, Gaziantep: Mustafa Erzil, Kahramanmaraş: Tahir Akgence, Kayseri: Mustafa Özsoy, Mardin: Nuri Sertaç Güler, Van: Mustafa Alkoç
DİĞER İLLER: Amasya: Fatih Coşar, Batman:: Zührer Ceviz, Bilecik: Hüseyin Şensoy, Çorum: Ercan Daştan, Erzincan: Hamdi Karakaya, Iğdır: Gündüz Güneş, Kırıkkale: Mustafa Tekdoğan, Niğde: Fikret Çıtırgı, Rize: Zelkif Akgül, Tokat: Hüseyin Erkan İkikat, Uşak: Alpay Özgür, Yalova: Ahmet Kaplan, Yozgat: Uğur Bektaş, Zongunldak: Gürkan Gülay, Sivas: Kürşat Ergül


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=90649


Bu haber 577 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,691 µs