En Sıcak Konular

BAHÇELİ SAMSUN'DAKİ ''KURTULUŞ MİTİNGİ''NDE KONUŞTU

27 Ekim 2013 23:07 tsi
BAHÇELİ SAMSUN'DAKİ ''KURTULUŞ MİTİNGİ''NDE KONUŞTU “Kurtuluş” mitingi için Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce kişiye seslenen MHP lideri Bahçeli “Milletimizi alt kimlikler mahzeninde eriterek, Türklüğü bu topraklardan silip atmak isteyenler ve işbirlikçileri asla başarılı olamayacaklar!” dedi.

Türklük silinmeyecek

"Kurtuluş" mitingi için Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran on binlerce kişiye seslenen MHP lideri Bahçeli "Milletimizi alt kimlikler mahzeninde eriterek, Türklüğü bu topraklardan silip atmak isteyenler ve işbirlikçileri asla başarılı olamayacaklar!" dedi.
 
MHP Genel Bşkanı Devlet Devlet Bahçeli, Samsun'da partisinin 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitingleri kapsamında düzenlediği 'Kurtuluş' temalı mitinginde vatandaşlara hitap etti. "Öl de ölelim vur de vuralım" sloganları altında konuşan Bahçeli, hükümetin politikalarına sert tepki gösterdi. On binlerce kişiye seslenen Devlet Bahçeli, "Türk vatanı nice bedbahtın emellerine sahne olmuştur. Türklük nice alçağın, nice işbirlikçinin, nice düşman tellalının hedefinde bulunmuştur. Fakat bunların hiç birisi fayda etmemiş; Allah'a şükrederim ki,  varlığımız ve birliğimiz kesintiye uğramadan bugünlere ulaşmıştır" dedi. Bahçeli, ne yaparlarsa yapsın kimsenin Türklüğü silemeyeceğini söyledi.
 
Son vuruş peşindeler
Bahçeli şöyle devam etti: "25 maddeden oluşan Mondros Mütarekesiyle, 433 zehirli maddeden mürekkep Sevr Anlaşması son iki asırda ki en göze batan, nefretle andığımız düşmanlık ürünlerindendir. Gaye elbette bizi vatansız bırakmak, yersiz, yurtsuz ve yarınsız koymaktır. Gaye kuşkusuz Türk milletini alt kimlikler mahzeninde eriterek, Anadolu'yu Bizans devrine götürmek ve Türklüğü bu topraklardan silip atmaktır. Siyasi Kürtçülük bunun için bir asrı aşan süredir beslenmekte ve kışkırtılmaktadır. Pontusçuluk asırlardır içten içe tahrik edilmekte, canlı tutulmaktadır. Topla, tüfekle, askeri güç ve imkânlarla Türk milletine üstünlük sağlayamayan, egemenlik tesis edemeyen küresel kanlı niyetler; yeni metotlar geliştirerek, yeni araçlar kurgulayarak, içimizden işbirlikçi devşirerek son vuruşu yapmanın çabasındadır." 
 

Ara eleman
"Başbakan Erdoğan Haçlı düzeneğinin ara elemanı olarak 11 yıldır faaliyet göstermekte, bundan da hiç şikâyet etmemektedir" diyen Bahçeli şöyle devam etti: "Samsun'a çıkıştan 94 yıl sonra kökü eskiye giden, fakat kıvam ve zamanı gelmediğinden düne kadar aleni şekilde gündeme çıkarılmayan sanal bir sorunla Türkiye'nin bölünmesi, Türk milletinin etnik kutuplaşmaya itilmesi istenmektedir. BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buna memur edilmiştir. Yarım kalan işgal ve ihanet planları bu hastalıklı zihniyet tarafından benimsenmiş ve savunulmuştur. Başbakan Erdoğan, tıpkı Damat Ferit gibi, Kürdistan'a rıza göstermiş, kapalı kapılar arkasında destek sözü vermiş, bu konuda iktidarda kalabilmek adına her şeye seve seve katlanacağını ima etmiştir. Geçmişin tüm teslimiyetçileri Başbakan'ın şahsında dirilmiştir. Damat Ferit Toroslar'ın ötesi, Sevr Anlaşması Fırat'ın doğusu, Başbakan da Sivas'ın ötesi olarak bu vatan coğrafyasını kafalarda ayırmış, taksim etmiş ve dilimlemiştir. Başbakan Erdoğan ve hükümeti teröristlerle ihanet mesaisindedir."
 
Sanki Kandil'de eğitilmiş
Bahçeli, şunları söyledi: "Başbakan Erdoğan bölücüleri memnun ve mutlu etmek için de her şeyi göze almıştır. Başbakan Erdoğan dağa göz kırpmakta, mesaj alıp vermektedir. BDP heyetlerini peş peşe İmralı'ya Başbakan sevk etmekte, daha doğrusu buna mecburiyet duymaktadır. MİT'i Oslo'dan İmralı'ya kadar teröristlerin hizmetine sokan ve masasına oturtan Başbakan'dan başkası değildir. Zannederseniz ki, Türkiye Cumhuriyeti'ni Kandil'de eğitilmiş, terörün ideolojik eğitiminden geçmiş bir militan yönetmektedir. Başbakan ve hükümeti öylesine zıvanadan çıkmıştır ki, PKK'ya demokratikleşme paketleri yağmur gibi yağmaktadır. Yerleşim yerleri isimlerinin değiştirilmesinin, ana dilde eğitimin, siyasi parti ve adaylarının farklı dil ve lehçelerde propaganda yapmasının önü açılmıştır. Sayın Başbakan Siirt'in Aydınlar ilçesinin ismini Tillo, Tunceli'nin ismini Dersim olarak değiştirmeye ramak kalmışken, Samsun'un ismini de Amisos yapacak mısın?" Bahçeli, "Sayın Başbakan bu 36 etnik grup ve hatta daha fazlası varsa, sana diyorum ki, bunları biliyor da açıklamıyorsan namert kere namertsin" dedi. 
 
Bu ne büyük günahtır!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "11 yıldır Türkiye Cumhuriyeti'ni perişan etmek, kevgire çevirmek, kuruluş ruhunu tırpanlamak isteyen birisi ne çabuk yaptıklarını unutmuş ve bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya başlamıştır? Sayın Başbakan sen kim, Cumhuriyet'i diline dolamak kimdir? Sen kim, demokrasiden bahsetmek kimdir? Gezi Parkı'ndaki gençlerin kurduğu çadırlara şafak vakti saldıran sen mi demokratsın? Söz de yol yapmak maksadıyla, ODTÜ'ye bayram gecesi iş makineleriyle baskın yapan sen ve zihniyetin mi Cumhurun fikrine saygı duymaktan ve cumhura hizmetten bahsediyorsun?" dedi. 
 

BOP için
Bahçeli, "Lütfen dikkat ediniz, Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde, yol için cami yıkacaklarını söylemiştir. Sayın Erdoğan, bir yanda yol için cami yıkmayı göze alıyorsun, diğer yanda BOP yoklamasında yok yazılmamak için kilise açıyorsun. Bir yanda yol için cami yıkmayı kafaya takıyorsun, diğer yanda Akdamar Adasında, milletimizin vergileriyle kilise onarıyor ve tantanayla kurdelesini kesiyorsun. Bir yanda cami yaparak göz boyuyorsun, diğer yanda kiliselere, azınlık vakıflarına milletin toprağını kimseye sormadan, danışmadan keyfince bağışlıyorsun" ifadelerini kullandı. 
 
Bu nasıl iş!
Devlet Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Sayın Başbakan şunu unutma ki, yol uğruna cami yıkıyorsan, yoldaşın canibaşı için Cumhuriyet'i havaya uçurmaktan da asla çekinmezsin. Bu nasıl bir iştir, bu ne büyük bir günahtır? Başbakan'ın bu sözünü başka birisi kullanmış olsaydı, emin olunuz ki, ne kâfirliği, ne İslam düşmanlığı, ne de münafıklığı kalırdı? Başbakan Erdoğan caminin aynı zamanda medeniyet olduğunu bilmeyecek kadar gözü ve bahtı bağlanmıştır. Giydiği papaz cübbeleri aklını karıştırmıştır."


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=90403



Bu haber 677 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,215 µs