En Sıcak Konular

BİZ KİMİZ?

23 Ekim 2013 23:06 tsi
BİZ KİMİZ? Biz, falan kişinin bilmem neresinin kılı değil, sadece Allah’ın kuluyuz.

Biz kimiz?

* Biz, falan kişinin bilmem neresinin kılı değil, sadece Allah'ın kuluyuz.
* Ilımlı Müslüman, sentezci Müslüman, Muhammed'siz Müslüman, Yahudi ve Hıristiyanları küstürmeyici Müslüman, dinlerarası diyalogcu Müslüman değiliz. Biz, "Muhakkak ki Allah katında yegâne din, İslâm'dır!" (Al–i İmran, 19)'a inanan sahih Müslümanlarız.
* İlkel, kaba saba, vahşi, hak hukuk bilmez, nezaketsiz, zarafetsiz, estetikten nasipsiz bedevi değil, insanlık medeniyetini İslam medeniyetiyle inşa eden medeni Müslümanlarız.
* Biz, Allah tarafından bize ihsan edilen verili kimliğimizi kutsayan ırkçı ve kavmiyetçi değiliz. Biz, ortak toplumsal, hukuki ve kültürel değerlerde birleşerek en üst seviyede güçlü bir toplumsal yapıyı esas alan yani kazanılmış kimliğimizi dava edinen milliyetçiyiz. 
* İslam'dan yalıtılmış seküler ve ulusalcı değil, Müslüman Türküz.
* Avrupa Birlikçi değil, Türk–İslam birlikçisiyiz.
* Biz sadece Filistin, Mısır, Suriye diyen, Türkleri yok sayan, Amerika vesayetçisi bir Arapçı İslam birlikçisi değiliz. Biz Filistin, Mısır, Suriye, Doğu Türkistan, Kerkük, Afganistan diyen, bölüp parçalamayan bütünlüklü Türk–İslam birlikçisiyiz. Arap değil Türk'üz, ama Arap düşmanı da değiliz.
* Biz, küresel ekonomi değil millî ekonomi, evrensel eğitim değil, millî eğitim, çok kültürlülük değil millî kültür diyeniz.
* Biz hümanist, enternasyonal, dünya vatandaşı değiliz. Biz dünyada İslam milleti, Türkiye'de Türk milletiyiz.
* Hiçbir şey olmayıp her şey olmayı kutsayan liberal ve demokrat değil, "senin dinin sana, benim dinim bana" özgürlükçüsü Müslümanız.
* Biz, abdestli kapitalist, doları seccade yapan ve Müslümanın zengin olanını seven Müslüman değiliz. Biz, "yetimi itip kakmayan, yoksulu doyurmaya teşvik eden, ufacık bir yardıma bile engel olmayan, dini yalanlamayan, namazlarımızla gösteriş yapmayan, namazlarımızı ciddiye alan Müslümanlarız." (Maun Suresi) 
* Biz, kâğıt oyunlarıyla servetler yığan üçkâğıtçı, parayla para kazanan, köleleştirilmiş mazlum kitlelerin alın teri, kanı ve kemikleri üzerinde kuleler, saraylar, kâşâneler inşa eden vicdansız, imansız kapitalist değiliz. Biz, alın teriyle, emeğiyle, helâl mülküyle, sadece hakkı olanla geçinmeyi şeref bilen, kazandığına şükreden, tâ kâlû belâdan beri beri mü'min, mütevekkil, hüznü zevk edinen temiz Müslümanlarız. 
* Demokrat politikacı değil, seçim–biat–şura siyasetçisiyiz.
* Biz, parti ve devlet kodamanlarının patron, geri kalan ahalinin maraba olduğu Sosyalist ve Komünist değiliz. Biz, eşitliğe değil adalete ve "İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır" (Necm, 53/39)'a inanan, komşusu açken tok yatmayanız.
* Biz, Kral Arthur'un komutasında Selahattin Eyyübi'nin ordularına savaş açan mankurtlar sürüsü değil, Kral Arthur'a karşı savaşan bizzat Selahattin Eyyübi'nin ordularıyız. 
* Biz, İslam ülkelerini paramparça etmeye memur NATO'nun, Amerika'nın operasyonel birliği değil, Atatürk'ün İslam ülkelerini emperyalizm karşısında istiklâline kavuşturmaya memur istiklâlci Türk ordusuyuz.
* Biz İslâmcı görünümlü, muhafazakâr demokrat etiketli, Amerikan vesayetçisi, gizli PKK dostu kindar kripto değiliz. Biz, gizlisi saklısı olmayan, her şeyiyle ortada olan, apaçık, apaydınlık Müslüman Türkleriz.
* Biz, gâvurun Sünni–Şii diye ikiye bölüp, Sünni bloğun başına geçirdiği Müslümanı Müslümana kırdırma operasyonunun taşeron ülkesi değiliz. Biz, ister Şii ister Sünni bütün İslam dünyasını birleştirip Haçlı–Siyon emperyalizminden kurtarmaya memur Selçuklu ve Osmanlının torunları olan soylu Türkleriz.
* Biz, İslam ülkelerini paramparça edip Müslümanları köleleştirsin diye NATO ya da başka adlar altındaki Haçlı ordularını göreve çağıran Amerikan vesayetçisi mankurt sürüler değiliz. Biz, tarih boyunca İslam'ı ve Müslümanları yok etmek için saldırılar düzenleyen çapulcu Haçlı sürülerini darmadağın eden, kendi vatanının hür dağlarının ve özgür ovalarının efendisi asil Türkleriz.
* Biz sırtımızı Amerika'ya, Avrupa'ya, Rusya'ya, Çin'e, ona buna dayamıyoruz. Biz gönlümüzü ve sırtımızı sadece Allah'a ve Türk milletine bağlamışız.

Prof. Dr. Nurullah Çetin - Yeni Mesaj 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12007533/biz-kimiz/prof-dr-nurullah-cetin


Bu haber 640 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,939 µs