En Sıcak Konular

DOKUNULMADIK YER KALMADI

19 Ekim 2013 19:54 tsi
DOKUNULMADIK YER KALMADI Her paket bir misket bombası ve her misket patladıkça içinden yeni paketler çıkıyor! Sanki Noel ağacı süslüyorlar!

Dokunulmadık yer kalmadı

Paket, paket üstüne! 
Her paket bir misket bombası ve her misket patladıkça içinden yeni paketler çıkıyor! Sanki Noel ağacı süslüyorlar! Noel'e de var daha!
Ve yepyeni pakette sıra, erkek çocukların sünnetine geldi! 
"Hayır!"lı olsun Türkiyeli!
Kolay gelsin Türk Milleti!
"Eğer Allah'ın insanlardan bir kısmını diğerleriyle savması olmasaydı elbette yeryüzü altüst olurdu." (Bakara-251).
"Eğer Allah, bir kısım insanları (kötülüklerini) diğer bir kısmı ile defedip önlemeseydi mutlak surette içlerinde Allah'ın ismi bol bol anılan manastırlar, kiliseler, havralar ve mescîdler yıkılır giderdi." (Hac-40).
Allah ile aldatanların, inananlara daha fazla zarar vermelerine mani olabilmek düşüncesiyle ve Allah'a sığınarak; "Sizden, hayra çağıran iyiliği emredip kötülüğü men eden bir topluluk bulunsun. İşte onlar, kurtuluşa erenlerdir" (Âl-i İmran-104) âyeti gereği, Allah ile uyarmak da mü'minin görevlerinden değil midir?
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi; "Çocukların vücut bütünlüğü hakkı" adıyla 14 yaşına gelmeden ve kendi rızası olmadan erkek çocukların sünnet edilmemeleri yönünde karar aldı!
Bu karara itiraz eden ve bu konuda AKPM Başkanı Jean Claude Mignon'a bir mektup yazan Cemil Çiçek; "... kişilerin vücutsal bütünlüklerine zararlı değil, aksine yararlı olduğu saygın uluslararası mesleki ve bilim kuruluşlarınca da açıklanmış bulunan bir uygulamanın sorgulanmasının, evrensel insan haklarının ayrılmaz parçasını oluşturan din ve vicdan özgürlüğü ile bağdaşmadığı kuşkusuzdur. Bu girişimin dinlerin sorgulanması, aşağılanması, Yahudi ve Müslümanların rencide edilmesi amacıyla yapıldığı kuşkusunu doğurmaktadır" diyerek itiraz etmiş!
İyi de yapmış diyemiyorum çünkü, millî bütünlüğümüze zarar verecek AB diktesi yasaları, geceyarıları çıkardıklarını hatırlayınca ve bu yasalarla vatan ve millet bütünlüğümüze vurulan darbeleri hatırlayınca, hemen öküzün altına bir buzağı koyacağım!
Yoğurda üflediğimiz doğrudur! Çünkü ak-sütten ağzımızın yandığını, damağımızın kat kat derisinin soyulduğunu; unutmadık, unutmuyoruz, unutamayacağız!
Çünkü; kırk yıl dizinin dibinde oturdukları "Mücahid Erbakan"ın, yıllarca Yahudilere, siyonistlere karşı söylediklerini, hatırlıyoruz ve "gömlek değiştirdiğini, değişip geliştiğini" kendi söylemlerinden bildiğimiz BOP Eş Başkanı Başbakan'ın; "One minute!" mücahidliğini unutmak istesek de unutturmuyorlar!
"Hoca! Ne demeğe çalışıyorsun?" diye sabırsızlandığınızı fark ediyorum!
Ne demeğe çalıştığımı söylemeden önce, öküzün altına koyacağım danayı bir azıcık tarif edeyim isterseniz! 
Bu dananın gözleri yeşil yeşil euro'ca bakar! 
Bu dana geviş getirdikçe, ağzında yeşil yeşil dolar'ca, kursak artığı vardır!
Bu dananın GDO'su ile Yahudilerce oynanmıştır ve bir yaşına geldiğinde kurbanlık diye satılması düşünülmüştür ve eğer kaçarsa "Kurbanlık Yakalama Timleri"nin kullanacağı uyuşturucuya karşı, çok zayıftır, yani bir iğne ile uyuşur-uyur!
"Bağımsızlık karakterimdir" inancı üzerine inşa edilmiş Gâzi Meclisimiz'in Başkanı Cemil Çiçek, Avrupa Parlamentosu'nun, karşı çıktığı ve erkek çocukların 14 yaşına gelmeden ve kendi rızası olmadan sünnet edilmemesi kararına itiraz ederken; "Yahudi ve Müslümanların rencide edilmesi amacıyla yapıldığı kuşkusu"ndan bahsediyor!
12 yıldızlı bayraklı AB'nin bir Haçlı Hıristiyan Birliği olduğunda; hemen herkes hem-fikir! 
Tarihte; 2000 yıl Yahudilerin, Hıristiyanlarca soykırıma uğradığı da biliniyor ama bütün bu vahşi Yahudi katliamlarına, soykırımlarına, jenositine rağmen Allah, Müslümanları; "Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez" (Mâide-51) diye uyarmaktadır. Yaşadığımız ve tarihe tanıklık ettiğimiz çağda; Hıristiyan dünyası silahşörünün ABD olduğunu ve âyetlerin mucizevi tarifine uyarcasına ABD'nin, Ortadoğu ve dünyada en yakın dostlarının İsrail yani Yahudiler olduğunu açıkladıklarını da biliyoruz!
Her an alarmda olarak, ABD'nin Suriye'ye; "Ha vurdu! Ha vuracak!" endişesiyle beklediğimiz günlerde Rusya'nın, bu saldırıyı engellemesi; BOP Eş Başkanlığı ile övünerek hıristiyan ABD ile dostluğunu, hiç saklamayan bizim "onlarla dost olanlar"ımızın savaş çığırtkanlıklarının boşlukta kalması; yetmez gibi son günlerde oluşan İran-ABD yakınlaşma flörtleri...
Bizim "onlarla dost olanlar"ımızdan birisinin, AB'ye yani Hıristiyan Haçlı Birliği'ne karşı Yahudileri savunmaya geçmesi!..
İnancım gereği tesadüfe inanmayan ben, bu kadar tesadüf karşısında mecbûren öküzün altına danayı koyacağım ve teyakkuz halinde izlemeğe geçeceğim!
"İnsanlardan, bilgisi olmaksızın Allah hakkında tartışmaya giren ve her inatçı şeytana uyan birtakım kimseler vardır" (Hac-3) ilâhi ikazını hatırlayıp hatırlatıp, "Rabbimiz! Unutursak veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma! Ey Rabbimiz! Bizden öncekilere yüklediğin gibi, bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz! Bize gücümüzün yetmediği işler de yükleme! Bizi affet! Bizi bağışla! Bize acı! Sen bizim mevlâmızsın. Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et" (Bakara-286) diye Allah'a sığınmamız gereğini herkese hatırlatıyorum.
Biliyoruz ki zekâ, bütün canlılarda var! Ama aklın; göklerin ve yerlerin kabul etmeğe korktuğu, insanın çok zalim ve çok cahil olması yüzünden kabul ettiği emanet olduğunu da biliyoruz!
Çok zalim ve çok cahil olmasına rağmen aklıyla iman edenlere ve imanlarının aklıyla hareketi becerenlere selâm olsun...
Bu herc ü merc ortamda; şaşıranların, sapmaya meyyâl olanların ellerinden tutan "hayra çağıran iyiliği emredip kötülüğü men'eden topluluk"tan da Allah (c.c.) râzı olsun!
Biz onlardan çok râzıyız, Çalabımız da râzı olsun... 
"VARLIĞIM, TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN" vesselâm... Selâm, sevgi, duâ...

Mustafa Aslan - Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12007494/dokunulmadik-yer-kalmadi/mustafa-aslan







Bu haber 643 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,589 µs